Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver mais
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver mais
Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver mais
Informações sobre a empresa
Webshop in Ladders
Informações de contacto
Holanda
- aldorr.nl
Respondeu a 6% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
As pessoas também visitaram
prima, maar doe geen loze beloftes
De belofte voor tien uur besteld, morgen in huis is ook aan de kant van Aldorr niet nagekomen. Maar ik hield er al rekening mee dat de pakketbezorger een paar dagen zou doen alsof ik niet thuis ben omdat ik in een appartement woon, dus ik had daar geen last van.
De bolderkar is uitstekend, en afgezien van de vertraging (vrijdag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis) heb ik echt niets negatiefs te zeggen. En dat is positief!
Telescoopladder buiten verwachting goed en makkelijk in gebruik.
Bestellen van de telescoopladder verliep eenvoudig. Er wordt actief meegedacht. Ik kreeg meteen de vraag of ik de laddermat niet nodig had. Wordt wel aanbevolen en alsnog besteld.
Aldorr levert geweldige producten en…
Aldorr levert geweldige producten en hun klantenservice is altijd behulpzaam. Ik ben absoluut tevreden met mijn ervaring!
Pas 1 keer gebruikt, en dat was prima! Stevige ladder, makkelijke bediening.
Goede verzending, fijne trap.
Geweldige service
Geweldige service, ECHT in 1 dag bezorgd, daar kunnen vele webshops wat van leren! Daarbij ook wederom een topproduct van geweldige kwaliteit!
BOLDERKAR
Bestelling overgemaakt, en binnen de 24 uur was het geleverd. Ook het profukt ÷bolderkar÷ voldoet geheel aan de verwachting...
Ladder en laddermat bundel 1x1 besteld
Ladder en laddermat bundel 1x1 besteld, alleen de mat ontvangen. Bedrijf reageert nergens op, is niet bereikbaar. Ik zou hier niets bestellen!
Ik ga hier wel mee verder !!
Alles OK
De produkt is van goede kwaliteit aangezien de laage prijs.
Klantenservice was ook reactief.
Snelle levering mooie trap degelijk
Had een trap besteld
Had een trap besteld. Snel geleverd. Later een muurafstandhouder. Deze werd ook snel geleverd. Alleen deze moet iets beter worden ingepakt want de ophangbeugels staken door de doos. Er was niets
beschadigd.
De trap was wel goed verpakt.
De verzending is super snel
De verzending is super snel! Trap van goede kwaliteit.
Voor 22:00 uur volgende dag thuis,wacht…
Voor 22:00 uur volgende dag thuis,wacht al 3 dagen en nog steeds geen ladder,1 keer niet weer
I ordered a telescopic ladder on Friday…
I ordered a telescopic ladder on Friday morning, the website says next day delivery, it's now Tuesday late afternoon and I only just received a confirmation email, but still have no idea when it will be delivered, so bad to mislead customers into thinking it’s next day delivery, I would definitely avoid this company if you need something quick.
Prijs/kwaliteit met een snelle…
Prijs/kwaliteit met een snelle afhandeling.
Degelijke trap
Degelijke trap, makkelijk in gebruik. Snel en volgens afspraak geleverd
Slechte service en herhaalde problemen
Al meerdere keren problemen gehad met Aldorr. Deze keer via Bol.com: een verkeerd artikel én een te late levering van een grote huishoudladder. Sindsdien al wekenlang heen en weer tussen Bol.com en Aldorr, zonder oplossing en telkens opnieuw moet ik het probleem uitleggen.
Vorig jaar ontving ik ook al een zogenaamd nieuwe telescopische ladder die duidelijk beschadigd en gebruikt was, met puin op de treden – volgens hen "gebeurd tijdens verzending". Deze toen wel kunnen retourneren.
Ik bestel vaak via Bol.com, maar alleen bij Aldorr loopt het telkens mis. Jammer, want ik denk wel dat ze degelijke producten hebben.
Prima ladder
Prima ladder. Erg blij mee. De DHL was iets minder tevreden over het inpak materiaal. De doos waar de ladder in vervoerd werd was niet zo stevig en maakte het dragen moeilijk.
Erg blij met de ladder.

Resposta da Aldorr
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.