Beter Horen - EchtOpiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Ursulinenstraat 10, 6101 DP Echt, Limburg, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring bij Beter Horen was in vergelijk met de vorige een verademing. Echt goed geholpen door een deskundige Mevr. Apparaat bevalt mij echt goed. Een grote vooruitgang

Classificada 2 em 5 estrelas

Ben echt niét tevreden over dit filiaal, waar ik al jaren kom! Ik vind dat er té weinig profesionaliteit aanwezig is, om problemen te behandelen! (met name mijn problemen). Heb een zéér gevoelig h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was op vakantie in susteren en was mijn oplader vergeten mee te nemen toen ben ik naar beterhoren in echt geweest en daar hebben zonder problemen een oplader mee gegeven er fijn zeer positief ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos
  2. Reparação de aparelhos auditivos

Informações de contacto

• Ursulinenstraat 10, 6101 DP, Echt, Limburg, Holanda

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

39 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1392 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Behandeling in winkel is best goed.

Behandeling in winkel is best goed.
Maar in twee jaar tijd heb ik nu mij 3e apparaat en hij doet nu weer niet veel meer. 1 okt afspraak in Middelharnis, ben benieuwd wat het nu weer wordt

27 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Beste Rien Mellaard,

Bedankt voor uw bericht.

Graag willen wij benadrukken dat u een review heeft geplaatst bij een onjuiste Beter Horen winkel. Wij hopen u van dienst te zijn bij uw volgende bezoek.

Beter Horen

Classificada 1 em 5 estrelas

Afspraak maken en kwaliteit hoortoestellen

Een afspraak maken duurt veel te lang. Je moet veel te lang wachten voordat er een medewerker aan de lijn komt. Het hoortoestel valt ook tegen, het past niet goed. Ben niet tevreden.

3 de abril de 2024
Opinião espontânea

Beste Adrianus R,

Bedankt voor uw bericht.

We hebben geprobeerd met u in contact te komen.
Dat is tot nu toe niet gelukt. Wanneer u contact opneemt met de winkel helpen zij u graag verder.

Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Classificada 5 em 5 estrelas

ik was verrast door de deskundigheid en…

ik was verrast door de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de audicienne. Ik heb een gehoorapparaat van de duurste categorie en ik ben ontzettend tevreden over de capaciteit. Ik hoor de kleinste geluiden en voor mijn actieve muziekbeoefening is dat erg belangrijk. De audicienne heeft mijn gehoortoestel heel goed ingesteld.
H

12 de março de 2024

lang getwijfeld voor gehoortest

Heb eerst lang getwijfeld om een gehoortest te doen. Gekozen voor beter horen. Blijkt dat mijn gehoor niet extreem slecht is. Op advies van Beter Horen naar de KNO-arts gegaan. Een wat bredere tests gehad. Maar in principe kwam er hetzelfde uit, als bij BH. 2 weken vrijwillig hoor- apparaten getest van BH. Besloten om ze aan te schaffen. Heb absuluut geen spijt van de gehoorapparaten. Hoor nu weer geluiden die ik jaren niet meer gehoord heb. Heel tevreden over de keuze van Beter Horen!

22 de maio de 2023

Beste J Beerens,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw gehoorapparaten u zo bevallen en dat u weer kunt genieten van alle geluiden om u heen. Ik heb uw review doorgezet naar onze collega's in de winkel. We zien u graag terug.

Beter Horen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.