Beter Horen - Helmond Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Zuid Koninginnewal 45-47, 5701 NS Helmond, Noord Brabant, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Heb goede en waardevolle voorlichting gekregen Beterhoren Helmond is echt waar je moet zijn voor Goede service en je word goed begeleid van begin tot je je hoortoestellen geleverd en getest heb e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn oude cross hoortoestel was aan vervanging toe. En de medewerker van Beter Horen heeft mijn zo goed geadviseerd om een nieuw cross hoortoestel te kopen en ben daar onzettend blij mee het is 100%... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos
  2. Reparação de aparelhos auditivos

Informações de contacto

• Zuid Koninginnewal 45-47, 5701 NS, Helmond, Noord Brabant, Holanda

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

58 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1452 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Optimale service

Complimenten aan Rick die mij met heel veel geduld heeft geholpen een groot gedeelte van mijn gehoor weer terug te geven. Ook het gehele "pakket" zoals Beter Horen dat haar klanten aanbiedt, vind ik een dikke 10 waard. Laagdrempelig, dus bij twijfel aan het gehoor, gewoon even een afspraak maken bij Beter Horen.

28 de maio de 2024

Beste heer J.C. Schutter,

Wat fijn om te horen! Wij erg blij met uw positieve ervaring, maar bovenal dat u een groot gedeelte van uw gehoor weer terug heeft! Wij hopen u nog vaker te voorzien van de juiste service.

Beter Horen

Classificada 5 em 5 estrelas

Audioloog Rick Franssen in Helmond…

Audioloog Rick Franssen in Helmond heeft mij uitstekend en liefdevol geholpen bij het kiezen van nieuwe hoortoestellen! Hij luistert goed en heeft alle tijd en geduld,[ voor zover hij tijd heeft,] want de planning is zeer strak heb ik gemerkt. Ook heeft hij mij doorgestuurd naar Libra Audiologysch centrum in Eindhoven waar ik heel blij mee ben.

21 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede voorlichting en service

Heb goede en waardevolle voorlichting gekregen
Beterhoren Helmond is echt waar je moet zijn voor
Goede service en je word goed begeleid van begin tot je je hoortoestellen geleverd en getest heb en daar na ook
Voor al door Rick Franssen die is zeer kundig

9 de abril de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

De klantvriendelijkheid is uitermate…

De klantvriendelijkheid is uitermate goed. De app is zwak en de voorlichting daar over is onder de maat.

24 de janeiro de 2024

Resposta da Beter Horen - Helmond

Beste J.F. Reiniers, bedankt voor uw bericht. We hebben geprobeerd met u contact op te nemen. Uiteraard nodigen we u graag uit in de winkel om nog eens de app te doorlopen. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ging verkeerd toen de vergoeding…

Het ging verkeerd toen de vergoeding bij c.z. verkeerd was aangevraagd ( niet voldoende onderbouwt )ook heeft de aanvraag lang op de desk in de winkel ( open en bloot ) gelegen.
ik moest het volledige bedrag afrekenen , daar waren mijn vrouw en ik niet op voorbereid.na enkele weken (en slapeloze nachten )is er toch 'n bedrag uit gekomen, maar meer dan oorspronkelijk berekend was.

2 de janeiro de 2024

Resposta da Beter Horen - Helmond

Beste mevrouw Maria Hendriks, bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. De winkel heeft inmiddels contact met u opgenomen en een afspraak gemaakt om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Beter Horen.