Beter Horen - Vlissingen Opiniões 42

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Coosje Buskenstraat 155, 4381 LD Vlissingen, Zeeland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt goed aandacht besteed aan de gehoortest. Goede uitleg bij nieuwe gehoortoestellen. Je kan altijd op woensdag zonder afspraak binnen lopen. Vriendelijk personeel.

Classificada 4 em 5 estrelas

De verkoper was heel klant vriendelijk. Duidelijke uitleg over de apparaten . Onderhoud ed.

Classificada 5 em 5 estrelas

rustige en bekwame uitleg van de testen en de mogelijkheden. Dachten dat ik mijn hoorapparaten wel terug zou brengen vanwege mijn scepsis. Mocht wel 3x teugkomen om eea. bij te stellen/aan te passen... Ver mais

Informações sobre a empresa

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

42 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt goed aandacht besteed aan de…

2 de junho de 2026

Beste mevrouw Scherpenisse,

Bedankt voor uw positieve feedback.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de gehoortest en de uitleg bij uw nieuwe gehoortoestellen. We waarderen uw complimenten over ons vriendelijke personeel en de inloopmogelijkheid. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 4 em 5 estrelas

De verkoper was heel klant vriendelijk

2 de junho de 2026

Beste meneer Berrevoets,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
We zijn blij te horen dat onze verkoper u zo goed heeft geholpen met duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben goed geholpen met de keuze en instellingen van mijn toestellen

Ben goed geholpen met de keuze van mijn toestellen en het belangrijkste is dat Jochem alle tijd nam voor de instellingen en de beste pasvormen voor beide oren

21 de abril de 2026

Beste meneer Schuit,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn dat Jochem u goed heeft kunnen helpen bij de keuze van uw apparaten. We zijn blij te horen dat er voldoende tijd was voor de instellingen en de beste pasvorm voor uw oren. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede ontvangst en HEEL prettig…

Goede ontvangst en HEEL prettig personeel

7 de abril de 2026

Beste mevrouw Dingemanse,

Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze service en goede ontvangst. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer deskundig en prettig.

Meerdere zeer goede metingen en adviezen. Apparaten inmiddels in. Voldoen prima. Opties functioneren als aangegeven.

9 de janeiro de 2026

Berste mevrouw Witte,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze service en goed advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

goede service en goede kwaliteit goed…

goede service en goede kwaliteit goed personeel

20 de janeiro de 2026

Beste meneer Kikkert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze goede service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

De aimabele ontvangst!

De aimabele ontvangst. Begripvolle, empathische gesprekstijd. Nakomen van toezeggingen!

2 de dezembro de 2025

Beste meneer en mevrouw T.P. de Badt,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Classificada 3 em 5 estrelas

Prettige contacten met vakbekwame…

Prettige contacten met vakbekwame audiologen. Wat ik mis is het snelle antwoord als ik een probleem heb met nieuwe hoorapparaten. Telefonisch word je doorgeschakeld naar het Beter Horen contactccentrum maar daarmee kan alleen een afspraak op lange termijn worden gemaakt. Maar in de meeste gavallen is er behoefte aan een snel antwoord op een actueel probleem.

30 de setembro de 2025

Geachte meneer/mevrouw Zuurveen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er bij een actueel probleem alleen een afspraak op lange termijn kan worden gemaakt. Wij adviseren om in dat geval een voicemail achter te laten, waarna u binnen een dag door de winkel wordt teruggebeld en u waarschijnlijk eerder terecht kunt.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Ik ben goed geholpen

8 de julho de 2025

Beste W.J. Hardenberg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

Beter Horen.

De service betreft de aanschaf van…2 st gehoorapparaten

De service betreft de aanschaf van gehoorapparaten (metingen, uitleg en inregelen) verliep geheel naar wens.
Prima uitleg en veel aandacht voor vragen omtrent gehoorproblematiek.

20 de maio de 2025

Beste SJ,

Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding van onze collega's in de winkel in Vlissingen. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij nemen de tijd voor iedere klant om deze zo goed mogelijk te helpen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Toplokatie

Top behandeld door Kim.

25 de fevereiro de 2025

Beste Krijn-b,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega. U kunt als klant altijd een afspraak maken voor het bijstellen of aanpassen van uw hoortoestel. Wij proberen de hoortoestellen perfect aan te passen op uw behoeften. Hopelijk kunt u nu weer optimaal genieten van uw gehoor.

Mocht u nog vragen of hulp hebben, kunt u ons altijd bereiken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Let op datum aanschaf ivm eigen risico zorgverzekering

De hoormetingen worden professioneel uitgevoerd. Personeel is vriendelijk, geduldig en kundig. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik hoor nu beter met deze nieuwe hoortoestellen.

Maar.. 15 november 2024 had ik een afspraak bij Beter Horen voor deze nieuwe hoorapparaatjes (omdat mijn oude apparaatjes in december 5 jaar oud waren).
Teleurstellend dat de vervolgafspraak doorgeschoven is naar januari 2025.
Hierdoor moest ik meteen de € 385,00 eigen risico voor 2025 betalen.
Indien ik de apparaatjes gewoon in november of december had kunnen kopen, had mij dat een paar honderd euro gescheeld.

Ook teleurstellend dat je als het ware verplicht wordt een pakket mbt onderhoud en service af te nemen, waaronder een oplader van € 349,00.
Dezelfde oplader kost bij een andere leverancier nl ruim 200 euro goedkoper...
Als ik die oplader niet van Beter Horen zou kopen, dus niet het hele pakket, dan wordt de service een stuk minder.

De service was overigens hiervoor altijd 100% in orde.

27 de janeiro de 2025

Werd goed geluisterd

Werd goed geluisterd. Goede adviezen naar mijn idee. Maar bij een eerder contact met een andere medewerker was ik verre van tevreden. Heb toen om een andere medewerker gevraagd en toen was mijn ervaring zoals boven vermeld.

7 de janeiro de 2025

prettige benadering

prettige benadering, goede deskundige begeleiding,
geduld.

3 de dezembro de 2024

Beste j van donselaar,

Bedankt voor uw reactie.

We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. We zullen uw complimenten doorgeven aan de winkel.

Deskundig en zeer vriendelijk

Wij hebben een zeer deskundige en vriendelijke ervaring gehad in Vlissingen. De mensen waren heel behulpzaam en adviserend en bovenal nog heel gezellig ook. Nico en Corrie.

18 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.