Bij het eerste bezoek werd ons geadviseerd om eerst eens in Amersfoort Bij het Gazelle experience centre te gaan kijken naar de diverse modellen. Hier een keuze gemaakt voor de Grenoble C5 first... Ver mais
De medewerkers verrichten goed werk, zover ik dat als leek kan beoordelen! Altijd vriendelijk en toch zakelijk. Wat veel duidelijkheid geeft.
Gisteren mijn Koga fiets opgehaald na een servicebeurt, ik ben vooraf gebeld wat er allemaal moest gebeuren en vervangen en een kostenopgave. Mijn E bike is weer als nieuw, ketting en tandwielen ve... Ver mais
Gooilandweg, 215, 1271 KW, Huizen, Noord-Holland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Professionele begeleiding. Geen poespas maar gerichte effectieve service.
Fijne advisering en goede afspraken over het tijdstip van leveren.

Resposta da Bike Totaal - Bout
Ze hebben alles netjes en snel gerepareerd met een goede uitleg van alles dat ze gedaan hadden.

Resposta da Bike Totaal - Bout
ondanks faillissement van Koga en dus geen originele onderdelen uiteindelijk perfect en met liefde voor het vak in orde gemaakt, klasse!

Resposta da Bike Totaal - Bout
Ik kwam voor een kleine reparatie en ze hebben in één moeite door, ook de beurt gedaan, was echt super.

Resposta da Bike Totaal - Bout
Zoals altijd goede service. Een nieuwe bagagedrager voor m’n fiets besteld.
Keurig gemonteerd tijdens de jaarlijkse seevicebeurt.

Resposta da Bike Totaal - Bout
Mijn Qwic remt weer als een tierelier.
Helemaal TOP👊

Resposta da Bike Totaal - Bout
Dit bedrijf heeft goed advies gegeven, men nam de tijd.
De fiets werd besteld en in orde gemaakt op de afgesproken tijd.

Resposta da Bike Totaal - Bout
We zijn goed geholpen bij de keuze van onze electric fiets. Daarbij een goed advies en uitleg wat het verschil in product en welke het best bij ons gebruik past

Resposta da Bike Totaal - Bout
Prima geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen.

Resposta da Bike Totaal - Bout
Hier een keuze gemaakt voor de Grenoble C5 first ed.
De keus doorgegeven waarna de fiets snel klaar stond bij Fa.Bout. Hier een goede uitleg gekregen.
Bout is goed ingericht. Fiets is fantastisch.

Resposta da Bike Totaal - Bout
Uitstekend geholpen neemt rustig detijd voor je niks is te gek alles is mogelijk proefrijden uitleggen en afhandelen alles toppie

Resposta da Bike Totaal - Bout
Recent een nieuwe e-bike gekocht. Ik werd prettig geholpen. Fiets kon ik dezelfde dag nog ophalen. Fietstas moest besteld worden. Bleek na levering toch niet voor mij geschikt te zijn en werd zonder probleem teruggenomen. Na anderhalve week ontstond er een tikje bij het trappen. Dit werd vlot opgelost. Vriendelijk en professioneel!
Heel blij mee!

Resposta da Bike Totaal - Bout
Personeel niet opdringerig, Goede uitleg van fiets, luistert naar wensen van de klant

Resposta da Bike Totaal - Bout
Heel behulpzaam met geduld en gaf goed advies, we konden wachten zodat we hem gelijk mee konden nemen.

Resposta da Bike Totaal - Bout
De medewerker nam alle tijd om mij te helpen bij het kiezen van een e-bike en alles werd goed uitgelegd.