Persoonlijke service was goed. Planning mbt ophaalmoment kon beter (fiets was nog niet gereed) maar werd ter plekke kundig opgeleverd.
Dorpsstraat, 18, 3451 BK, Vleuten, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Mijn fiets werd aangepast en er was belangstelling voor, top gedaan.✅

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Eerlijk en compleet advies over welke fietsen voor ons goed zouden passen, qua techniek én het budget. Ook over levertijden van het nieuwe modeljaar heel transparant. Uiteindelijk 2 fietsen gekocht, geleverd ruim binnen de aangegeven levertijden.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Altijd goede service en advies, van vriendelijke vakkenners.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Deze nog echte dorp fietsenmaker heeft nog altijd oog voor de klant. Daarom komen wij hier al jaren met veel plezier en voor de goed zorg.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Wij komen uit houten niet voor niks naar Bike Totaal, echt een supergoede service en wij fietsen als een zonnetje als de fiets weer onder handen is genomen. Gewoon een topzaak, vooral natuurlijk Peter Adelaar die gouden handen heeft! ;-)

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Goedemorgen omdat ik al twee koga's had ééntje verkocht aan een kennis en ééntje ingeruild waar ik een leuk prijsje voor terug kreeg en het is al de vierde koga die bij van zuylen vandaan komt je wordt er goed geholpen en de beste service krijgt vandaar....

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Medewerker Jelle nam alle tijd voor ons om uitleg te geven over de werking van onze nieuwe fietsen. Alle bijzonderheden zoals zithoogte, aanpassingen aan het stuur, werking van de ondersteuning, werden heel goed uitgelegd en vragen werden goed beantwoord. Complimenten voor Jelle!

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Zeer vriendelijk en kundig personeel. De fiets was erg snel rijklaar gemaakt. Goede communicatie.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Goed geholpen door jelle na dat ik een fiets met krachtigere moter zocht dan de fiets die ik al had
Kon vlot proefrit maken op de fiets die ik uiteindelijk heb gekocht.
Ook het ophalen ging zeer netjes met goede uitleg van de fiets en zelfs geholpen met de app op telefoon zetten

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Goede fietsen winkel altijd klaar om goede service te geven.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Goed advies v.w.b. de keuze van e-bike.
Prima uitleg en ook snel geleverd.
Uitstekend personeel en bijzonder vriendelijk.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Vriendelijk collega’s en altijd behulpzaam. Goede kwaliteit fietsen en kennis van hun vak!

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Fiets gekocht voor dochter. Er wordt meegedacht. Goed en eerlijk advies. Super tevreden.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Voor de eerste keer bij van Zuijlen een fiets gekocht. Prima geholpen en geïnformeerd door Peter. Tevens een goede service en uitleg bij de aflevering. We komen zeker terug.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Vriendelijke geholpen en sneller klaar dan verwacht.

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Ondanks de korte termijn voor onze vakantie heeft van Zuylen zich ingezet om de fiets helemaal gebruiksklaar te leveren. Wat een goede service en prettige contacten, TOP!!

Resposta da Bike Totaal - van Zuijlen
Erg fijn geholpen door Peter N. met de keuze voor onze nieuwe fietsendrager !
Van advies tot uitleg bij de montage nam hij de tijd om ons te helpen. Top!