Goed geholpen. Veel expertise over de verschillen tussen de fietsen. Alles werd keurig uitgelegd; geduldig en behulpzaam. Gelegenheid om verschillende fietsen uit te proberen. Een fijn contact.
Zeer goed geadviseerd, ook vriendelijk personeel dat alle tijd voor ons nam. Ook bij de aflevering geweldig geholpen met registreren enz.
4 weken geleden gebeld voor een reparatie aan een klapband. Eerlijk ik heb daar de fiets niet gekocht. Super aardige mensen, een mooie service geleverd. De volgende keer koop ik hier mijn fiets. Da... Ver mais
Molenvlietbrink, 246, 3448 HS, Woerden, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer goed geadviseerd, ook vriendelijk personeel dat alle tijd voor ons nam.
Ook bij de aflevering geweldig geholpen met registreren enz.

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Netjes afgehandeld bij aflevering. Goede uitleg. Blij met mijn nieuwe fiets!

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Vriendelijk personeel, ze nemen de tijd voor je en geven goed advies en duidelijke uitleg

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Goede service, veel vakkennis en fijne medewerkers. Zij nemen alle tijd voor je en je kunt met alle fietsen proefritten maken. Ik heb een mooie fiets gekocht (Cube) waarvan het zadel te hard was, daar is gewoon een ander zadel opgezet zonder extra kosten. Daarnaast krijg je 5 jaar onderhoudsbeurten. Proefritten zijn heel gemakkelijk via de website in te plannen.

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Altijd goed advies, meedenkend, service en vriendelijk personeel.
En reparaties altijd snel geregeld.
Betrouwbaar tav advies.

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Snel, goed en vriendelijk geholpen. Blij om een goede fietsenmaker in de wijk te hebben.

Resposta da Bike Totaal - Woerden
Ik kom om een band te laten vervangen, maar om dat het een amslod fiets is. Willen ze mijn fiets niet maken.
Wat een belachelijke discriminatie is dit. Voor mij nooit meer Bike Totaal. Al moet ik mijn nieuwe fiets in Friesland kopen, maar zeker niet bij Bike Totaal in Woerden.
Snelle en correcte service,

Resposta da Bike Totaal - Woerden
De service wordt vakkundig uitgevoerd door deskundig en vriendelijk personeel.
Goed geholpen.

Resposta da Bike Totaal - Woerden
De verkoopster begreep al heel snel, dat een gewone fiets met 7 versnellingen niks meer zou zijn voor mij. Zij had een ebike staan van het merk Dutch ID. Die fietste meteen heel fijn. Dat kwam vertelde de verkoopster door de aandrijving zonder schokken: op kracht.
Allerbeste advies!!!
Fijne mensen en goed advies en goeie service
Goed geholpen.
Ik wist al wat voor soort en merk fiets ik wilde. Maar alles goed uitgelegd.