Bike Totaal - Zilverstad Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Kerkstraat, 7-nov, 2871 ED Schoonhoven, Zuid-Holland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles was netjes en snel geregeld, hele fijne ervaring. Mooi cube fiets, en nog een xtra slot erbij. Fiets rijd super lekker, en lekker lange batterij duur. Zeer tevreden. En fijn geholpen door ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe fiets voor onze zoon. Na het beantwoorden van een aantal vragen hebben uitleg en advies gekregen en konden we de testritten gaan maken. Tijdens... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bike Totaal hield ons goed op de hoogte wanneer we de bestelling konden verwachten. De service is goed; je kunt zo langs gaan en bij eventuele problemen wordt het goed opgelost. Het personeel is ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een afwijzing van Gazelle nl van mij garantie aanvraag wel keurig opgelost door bike totaal Ziverstad. Die weten wel wat service is.Wat ben ik blij dat ik mijn fiets bij een lokale dealer gekoc... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Zilverstad

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contacto

• Kerkstraat, 7-nov, 2871 ED, Schoonhoven, Zuid-Holland, Holanda

• +31 182 329555

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

66 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

11 736 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ze waren heel erg behulpzaam

Ze waren heel erg behulpzaam
Namen alle tijd voor mij
Is gewoon een goede fietsen zaak

25 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat we rustig de tijd konden nemen.

Top!

Vriendelijk, eerlijk, service en meedenken..we hebben het erg gewaardeerd!

11 de julho de 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Eerlijk advies en goed meedenken, daar zit voor ons de kern van een goed gesprek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, ze belde op om de extra kosten door te geven , of ik er mee akkoord ging ?
Berichtje toen de reparatie klaar was.

28 de junho de 2026

Beste,

Fijn dat je zo op de hoogte werd gehouden. Zeker bij onverwachte kosten is het goed om even te overleggen voordat er verder wordt gegaan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles was netjes en snel geregeld

Alles was netjes en snel geregeld, hele fijne ervaring.
Mooi cube fiets, en nog een xtra slot erbij.
Fiets rijd super lekker, en lekker lange batterij duur.
Zeer tevreden. En fijn geholpen door zeer professioneel personeel.

12 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Bike Totaal hield ons goed op de hoogte…

Het personeel is kundig en vertelt de mogelijkheden, maar geeft ook duidelijk advies als iets niet kan, of niet geschikt is.

13 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na een afwijzing van Gazelle nl van mij…

Die weten wel wat service is.Wat ben ik blij dat ik mijn fiets bij een lokale dealer gekocht heb,en niet op internet.
Bedankt Bike Totaal.

28 de maio de 2026