Bilka.whiteaway.dk Opiniões 1284

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Escrito pela empresa

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev orienteret hver dag om status!!!

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunne fortryde købet og hvordan jeg kunne sende varen retur.
Helt igennem en fantastisk service hvor man følte sig tryg!!!

15 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Amatør service af højeste skuffe

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle.
Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt netop pga. Det via dets hjemmeside... Kontakter kundeservice som efter længere tid hos salg, konstatere og verificeres af 3 sælgere - den bør passe, montøren har taget fejl. Fedt og underligt tænker jeg, men får af vide de kan komme dagen efter og installere. Fedt! Eller troede jeg. Samme montør ankommer dagen efter, griner og spørger hvorfor han er sendt ud med samme maskine, samme sted da opvaskemaskine ikke kan monteres..
Kontakter igen kundeservice, som beklager og siger jeg kan sende en email og så vil kollegaen som har lavet anbefalingen kigge på det, igen på tirsdag.
Altså problemet bliver gjort til mit. Informere om det ikke er godt nok, hvortil svaret er han ikke kan gøre noget.

Bad om annullering af ordre og informerede om jeg fandt et andet sted, som ved hvad de laver da det her er for amatøragtigt. Stay away hvis du kan lidt god service og kompetente medarbejdere..

22 de maio de 2026

De holdt hvad de lovede

Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i alt meget tilfredse.

29 de abril de 2026

Hej Mette

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at både levering og produktet lever op til forventningerne.

Vi håber, at vi kan være behjælpelige en anden gang igen :-)

Mathias
Bilka.whiteaway

Samvittighedsfulde og professionelle

Bilka ringede samvittighedsfuldt op for at dobbelttjekke, at jeg havde bestilt alt det fornødne ifm. køb af et køleskab. Dernæst var de to montører super hurtige og professionelle.

4 de maio de 2026

Hej Nina

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb hos os.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og det glæder os, at vi har levet op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gik nemt og kom til aftalt tid ,,god…

Gik nemt og kom til aftalt tid ,,god oplevelse ingen problemer .

24 de abril de 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det gik nemt, og at leveringen kom som aftalt.

Tak fordi du handlede hos Bilka/Whiteaway.

Carl fra Bilka/Whiteaway

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik byttet mit komfur om tilbedt andet…

Fik byttet mit komfur om tilbedt andet da jeg ikke var glad for modellen.
God service!

15 de abril de 2026

Hej Rina

Hurtigt og billig løsning

Hurtigt og billig løsning, alt forløb i den skønneste orden.

21 de abril de 2026

Hej Mogens

Emilie, Bilka. Whiteaway.dk

Købte en Witt own til 15.000kr

Købte en Witt own til 15.000kr - der mangler nogle dele da den kommer, så jeg både ringer og sender en RMA sag ind - bilka glemmer at kontakte producenten (I følge producenten) - Bilka siger selv at det er Witt som ikke svare -- uanset har vi haft ringet og skrevet mange gange og står stadigvæk uden brugbart komfur over en uge efter I hentede det gamle.

Så moralen er at du ikke må lade Bilka tage det gamle med, fordi det er ikke sikkert alle delene til det nye komfur er med og bilka formår ikke at gøre noget ved problemmet inden for rimelig tid. - Selv ved daglige mail/opkald for status.

23 de abril de 2026

Hej Benjamin

Vi er beklager at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit køb hos os.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi tager selvfølgelig dette til efterretning.

Hvis du ønsker, at vi undersøger sagen nærmere, må du meget gerne kontakte os direkte på info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.

Emilie, Bilka. Whiteaway.dk

En god oplevelse

Alt fungerede og vi købte vaskemaskinen til en rigtig fin pris. Vi handler gerne ved Bilka.dk igen

9 de abril de 2026

Hej Søren

Jeg er rigtig glad for min LG FV90BNS2BE vaskemaskine

Jeg er rigtig glad for min LG FV90BNS2BE vaskemaskine. Den er nem at bruge og vasker tøjet rent hver gang.
Det er virkelig rart med den store kapacitet, så jeg kan vaske meget på én gang. Den larmer ikke ret meget, og programmerne fungerer godt i hverdagen.
Alt i alt en rigtig god vaskemaskine, som jeg er meget tilfreds med.

16 de abril de 2026

Hej Marika

Hurtigt levering alt i orden 🌷Flemming

Hurtigt levering alt i orden 🌷Flemming

1 de abril de 2026

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt var i orden, og at leveringen var hurtig

Tak fordi du handlede hos Skousen.
Carl fra Skousen

Super pris

Super pris, på den opvaskemaskine som vi købte, man kunne dog godt lige have ringet og sagt at nu stod den i Carporten ;-)

4 de abril de 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre.

Beklager at vi ikke ringende og gav besked om at det stod i carporten.

Martin
Whiteaway.com

Cashback svindel…

Cashback svindel…. Man skal lave en anmeldelse på lg.com. Der findes bare ikke et sted man kan skrive en anmeldelse der. Så nu sender vi det retur

6 de abril de 2026

Hej Peter

Leveringet dagen efter

Leveringet dagen efter, som aftalt.
Chaufføren satte af, og tog gammelt med retur, alt spillede.
Og køleskabet virker endnu.

1 de abril de 2026

Hej

Håbløst!

Håbløst!
Bestilte amerikaner køle/fryseskab med både levering, montering og afhentning.
Det var ikke billigt, men nemt.
Nemt endte det aldrig med at blive.
Da de unge mænd skulle montere vandet gå de i stå - vandslangen er i sagens natur tilsluttet en ballofix på hovedbanen som sidder i kælderen. Men det var ikke godt nok. De ville ikke røre monteringen, og ej heller tage det gamle skab med.
Jeg skyndte mig at afmontere vandet på det gamle skab - så var det jo bare en levering og afhentning uden montering.
Det havde de ikke selv regnet ud!
Nu stod jeg så tilbage, heldigvis kun med ét køleskab, og kunne så gå i gang med at købe div 1/4” fittings på nettet.
Bilka skal nok bare sælge kød i maxiposer og deres samarbejde med Whiteaway skal nok bare afkortes til away…..

25 de março de 2026

Hej Niels

Unik service TAK🙏

Vi modtog et køleskab med transport skade og fik sådan en god behandling et fint afslag i prisen og nu har vi bestilt en ny ovn til vores andet hus 🙏❤️

25 de março de 2026

Hej Maria

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service - og oplevelse.

Fantastisk pris på et produkt, der er i handlen mange steder.
Blev ringet op dagen før levering, at de faktisk havde et bedre og dyrere produkt, som de ville tilbyde mig i stedet. Til samme pris.

22 de março de 2026

Hej Leif

Lækker opvasker

Lækker opvasker, nem bestilling og levering 🚚

23 de março de 2026

Hej Louise

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais