Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi indsamler døgnet rundt oplysninger om kviklån, kassekreditter og andre lån i Danmark og viser dem nemt og overskueligt til brugerne. Direkte adgang til at søge og få bevilget lån døgnet rundt og med omgående udbetaling.
Fyrrebakken 38, 9000, Aalborg, Dinamarca
- 52640661
- tondenx@gmail.com
- billige-kviklån.dk
Dårlig service
Ja, så bliver det ikke hurtigere og nemmere!
Ja, så bliver det ikke hurtigere og nemmere at finde nogle af Danmarks billigste lån!
Jeg er så træt af bankernes høje gebyrer og langsommelige låneprocesser, så derfor elsker jeg låneportaler som Billige-kviklån.dk.
Det eneste minus ved portalen er, at man kun kan ringe til deres support indtil kl. 18.00. Men man kan måske heller ikke forvente, at der sidder nogen klar ved telefonen hele aftenen :-)
Det spiller max
Opdagede jeres hjemmeside for vel snart 3 måneder siden da jeg stod med et lille problem en lørdag. Via jer fandt jeg et godt kviklån, som jeg fik udbetalt samme dag. Altså på en lørdag! Det var imponerende.
I sidste uge brugte jeg jer igen til at få omlagt mine kviklån til ét lån, og det spillede max. TAK!
Nem adgang også via mobilen
Nem adgang også via mobilen. Hurtig at finde de gode lån. Kan godt lide det er så enkelt. Fem stjerner fra mig!