Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis man kunne give minusstjerner

Hvis man kunne give minusstjerner, havde jeg gjort det.
Vores nabo har fået leveret af dk.brænde af en stor lastbil fra dk.brænde, og chaufføren vælger så at vende i vores indkørsel og påkøre postkasse, et allétræ samt at ødelægge græsplænen. Nu har vi så fået fra deres forsikring, at de afviser sagen, fordi dk.brænde påstår, at det er efter aftale med mig, at de må køre på min græsplæne.
Det er simpelthen under al kritik, at man ødelægger andre mænds ejendom og ikke vil stå ved det, og endda når der er billeder af det hele.

9 de janeiro de 2026

Flabet kundeservice

Jeg havde bestilt stykvis brænde. Fik en ekstra regning for transport, fair nok, men den tone deres kommunikationsmedarbejder havde var flabet og hånlig Nu virker det som om jeg bliver "straffet" ved at brændet endnu ikke er leveret efter en uge. Men fred være med det, handler bare ikke med dem igen, før de finder en ordentlig medarbejder. Og så vil jeg anbefale at de lave om på hjemmesiden, så man automatisk får bestilt den rigtige transport til det rigtige brænde 👍

7 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Find en anden leverandør...

2 tårne ovntørret birk købt, men utroligt som samtlige stykker ovntørret birk kan være beklædt med rød/hvid skimmel i begge ender,slimet og fedtet og syde helt utroligt.
Bestemt ikke den købte vare der er blevet leveret... Brænde.dk kan ikke anbefales - kvaliteten er elendig, og træet har været opbevaret fugtigt gennem længere tid. FØJ...

30 de dezembro de 2023

Mega dårlig kundeservice!

Fik ikke min levering og heller ikke besked fra frakrmanden, som lovet inden levering. Det vidste sig da jeg henvendte mig til kundeservice, at mit brændetårn er leveret til forkert adressen og derfor står på næsten vej. Jeg har klaget over dette (naturligvis) og bedt dem leveret hos mig som aftalt, har fået den besked, at hvis fragtmanden skal flytte tårnet vil der være en egen betaling på kr. 795,- De er heller ikke glade for at de har et brændetårne stående foran hoveddøren over på næste vej.!
Efter tovtrækkeri og billededokumentationer lykkedes det på 3. Dagen at få flyttet pallen så den nu er afleveret på min bopæl som bestilt.. ærgeligt at kundeservice ikke er mere anerkendende overfor kunden.

7 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte et brændetårn med lufttørret…

Købte et brændetårn med lufttørret brænde, men der stod ikke, at det ikke kunne anvendes i år - men skulle ligge. Jeg kunne ikke få fat i kundeservice inden bestilling, så jeg skrev i beskeden ved bestillingen, at det skulle kunne anvendes i år. Brændet kan ikke anvendes i år.

23 de fevereiro de 2022

Det beklager vi...

Indledningsvis, har jeg været godt tilfreds med DK.BRÆNDE i mange år, og har købt rigtig mange paller med primært træpiller. Der sker småfejl, men sådan er livet. Indtil i nat, havde de fortjent 3-4 stjerner.
I nat kl. 00.28 fik vi så leveret 3 paller træpiller, og trucken vækkede hele huset med larm & lys, og nok også et par naboer med. Levering skulle ifølge sms ske mellem 21-23.00. Det var svært at falde i søvn igen, og her til morgen har jeg så brugt over 1 time på at omlæsse alle 3 paller manuelt, da palleløfteren ikke kunne anvendes... alle 3 paller var transportskadet og så skæve, at de ikke kunne flyttes uden at vælte.
*** begrundelse fra DK.BRÆNDE for at levering fandt sted så sent var, at pallerne var væltet i lastbilen. Levering var umulig de næste mange dage, derfor ville man hellere vække hele huset frem for at komme en af de følgende dage. Mht. mine paller, kunne jeg bare skubbe lidt til dem i toppen, så rettede de sig. Her skal man så enten være landets stærkeste mand eller have en gaffeltruck, for de rykkede sig ikke en mm uanset hvor meget jeg skubbede.
Nu finder jeg en anden leverandør, når ens reklamation blot fejes af bordet med beklagelse om at hele huset blev vækket om natten, og med anvisning om at skubbe til 1 ton træpiller med mullerne for at rette op på transportskaden.

5 de março de 2015

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais