bulk.com/pl Opiniões 4340

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Białko z dobrym składem, bez sztucznych słodzików, co rzadko się zdarza, szybka przesyłka. Kupiłam białko groszkowe o smaku waniliowym- za smak ujmuję jedną gwiazdkę, ponieważ mogę określić go jako ne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

na plus - Szybkość dostawy była super. na minus - zamawiając białko, zamówiłem to, co zamówiłem ostatnio, nie sprawdzając, że automatycznie zmieniacie smak na pierwszą pozycję z listy wyboru. I otr... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Absolutely love it

Absolutely love it

3 de abril de 2026

Hi,

Thank you so much for your feedback. We’re thrilled to hear you absolutely love it. Your support means a lot to us.

Hope you have a great day.

kamal

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkty są doskonałej jakości.

Produkty są doskonałej jakości.

2 de abril de 2026

Cześć Robert,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania.

Dziękujemy za wybór naszej firmy i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z innymi!

Soni

good products

Everything thing good, fast delivered and good quality product. I recommend the Stevia powder.

Hi Oliwka,

That's fantastic! Our fast delivery really came through for you. Thank you for choosing us as your go-to source for quality products!

Jatin
Bulk™ Customer Support Champion

Classificada 5 em 5 estrelas

Super szybka wysyłka ale ograniczone opcję dostawy

Zamówienie poprawnie skompletowane, szeroki wybór opcji wegańskich. Niestety dostępna tylko jedna formą dostawy

Cześć,

Bardzo dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że Twoje zamówienie dotarło prawidłowo i że spodobała Ci się nasza oferta produktów wegańskich.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na ograniczenia dotyczące wyboru dostawy. Zawsze pracujemy nad ulepszeniem naszych usług, a Twój komentarz pomaga nam zrozumieć, gdzie możemy działać lepiej. Rozszerzenie opcji dostawy jest czymś, co aktywnie badamy.

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami i za wspieranie nas.

Puneet
Mistrz klienta

Super produkty

Super produkty. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Witaj Monika,

Miło nam słyszeć, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania.

Classificada 4 em 5 estrelas

Szybka obsługa paczka byla dostarczona…

Szybka obsługa paczka byla dostarczona 48 h od zamowienia

31 de março de 2026

Witaj Anno,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie uwagi na naszą szybką dostawę.

Cieszymy się, że mogliśmy sprawić, że zakupy przebiegły sprawnie.

Pozdrawiamy,

Cześć Barbaro,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Właśnie takie opinie chcemy słyszeć.

Z pozdrowieniami,
Yogita
Specjalistka ds. obsługi klienta

leki pomagają mi

Cześć Anno,

Umiliłaś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz mieć wspaniały dzień.

Bimlinder

dobre odżywki

dobre odżywki, spełniają swoją role. szybka dostawa.

11 de agosto de 2025

Cześć,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Z poważaniem

Manmeet
Bulk™ Customer Support

Szybka wysyłka …

Szybka wysyłka produkty dobrej jakości w dobrej cenie

Witaj Julia,

Wspaniale słyszeć, że byłaś pod wrażeniem naszej szybkiej dostawy i konkurencyjnych cen.

Dziękujemy za wybranie nas jako źródła wysokiej jakości produktów!

Sprawnie szybko jak zawsze

Cześć Edith,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas. Wspaniale jest wiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli jest coś, w czym możemy pomóc w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej lub alternatywnie zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Kind Regards,

Aarti

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka . Białko jest super. Z bananem i mlekiem owsianym nie czuć żadnego grochu. Polecam

25 de março de 2026

Cześć Malwina,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza szybka dostawa i świetne produkty.

Classificada 2 em 5 estrelas

Zamówiłem opakowanie 1 kg

Zamówiłem opakowanie 1 kg, dostałem 2 oddzielne, kupiłem sobie smakową sol

Witaj Miłoszu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Wysłaliśmy Ci wiadomość e-mail, abyśmy mogli dokładniej zbadać sprawę i podjąć działania naprawcze.

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty, szybka dostawa.

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii na temat Trust Pilot.

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z innymi.

Cieszymy się również, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Sharavan
Obsługa klienta Bulk

Sprawnie

Sprawnie. Miła obsługa.

Cześć Bartoszu,

Jesteśmy wdzięczni za Twoje miłe słowa na temat naszego zespołu obsługi klienta. Dziękujemy za wybranie naszej firmy i polecanie nas innym!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej. Możesz też zaktualizować recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością skontaktujemy się z Tobą.

Maker

Świetne białko

Świetne białko , nie najgorzej się rozpuszcza . Bez smaku co jest dużym plusem . Polecam

Cześć Katarzyno,

Cieszymy się, że nasz produkt przerósł Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozostawienie opinii.

Ankush
Obsługa klienta Bulk™

Dobry skład

Dobry skład, smaczne białko wegańskie, szybka wysyłka!

Cześć Agata,

Super

Wszystko sprawnie przebiega.

Cześć Lena,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twoje cele.

Pozdrawiam serdecznie,

Simran
Mistrz klienta

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepsze syropy jakie miałam.

Najlepsze syropy jakie miałam.

22 de fevereiro de 2026

Cześć Magdaleno,

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z innymi!

Ankush
Obsługa klienta Bulk™

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais