Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn Opiniões 35

TrustScore: 4 em 5

4,2

Oorsprongweg 8, 1871 HA Schoorl, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kleinschalig vakantiepark met zeer compleet huisje. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Huisje was erg schoon en bedden keurig opgemaakt. Ondanks dat huisjes dicht bij elkaar staan merkt je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We verbleven een week in Schoorl in een mooie en schone bungalow met alle faciliteiten. Zelfs een wasmachine en droger waren er aanwezig.. Het huisje was goed onderhouden en zeer schoon. De ligging is... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Arrendamento para férias
  2. Hotel
  3. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias

Direct naast de Schoorlse Duinen in Noord-Holland vind je Dormio Park Scorleduyn. We verwelkomen je graag voor een geweldige vakantie bij het meest indrukwekkende duingebied van Nederland!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

35 opiniões

Respondeu a 32% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon genieten van de natuur...

Kleinschalig en heel rustig gelegen park. Park ligt aan de rand van een natuurgebied. Bossen en duinen met heel veel wandel en fietspaden. Strand op 3,5 km afstand. Goed bereikbaar te voet of fiets. Ook nog enkele stranden dichtbij met de auto bereikbaar en voldoende (betaalde) parkeerplaatsen.
Huisje was heel proper en van alles voorzien.

11 de maio de 2026

Scorler duyn

Super park ,en veel te doen in de omgeving,strand zee ,duinen bos,mooie fiets en wandel routes restaurants ijsco winkels ,echt veel om naar uit te zien

21 de março de 2026

Top!

Perfecte ligging om heerlijk de duinen in te gaan. Kleinschalig rustig parkje. Voldoende privacy ook rondom het huisje. Goed verzorgd en schoon binnen. Wij komen zeker een keertje terug!

16 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

We bezoeken deze locatie voor de 1e…

We bezoeken deze locatie voor de 1e keer dus ik heb nog geen ervaring met deze locatie.
Het boeken van het huisje verliep probleemloos dus wat dat betreft alleen maar positief.
We laten het over ons heenkomen en wie weet daarna . . . misschien 'iets meer sterren'.

22 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Slecht onderhoud

Dit was de 4e keer dat we op dit park hebben verbleven. De eerste 3x was nog bij Roompot als verhuurder/beheerder, Sinds 2024 is dit Dormio. Vorig jaar hebben we op een ander park in Schoorl doorgebracht met grote tevredenheid. Dit jaar mede vanwege de prettige ligging tov. de duinen/bossen, 4 km vanaf het centrum van Schoorl weer hier. Bij aankomst bleek de keukenkraan behoorlijk los te zitten, de wasbak badkamer slecht door te lopen, stof onder de bedden te liggen met zelfs nog kindersokken, van 2 deuren zaten de schildjes los, de woonkamerdeur hing zo scheef dat hij slecht sloot, de linker tuindeur sloot verkeerd met het gevolg dat hij 1 cm kierde met tocht over de vloer tot gevolg, de magnetron zat vol met aangekoekte vetresten, het badkamer raampje ging bijna niet open vanwege geen smering, vlek in de bank, scheur in gordijnen, beschadiging vloer voor koelkast, gordijnen hangen aan een schuin gemonteerde rail zijn bijna niet dicht te schuiven. Maandag kraan gerepareerd, ontstopper in wasbak!, raampje ingespoten onze spullen niet weggehaald waren dus ook vet, naar tuindeur gekeken moet timmerman doen, betrof slechts een palletje dat verkeerd stond! Aan de rest is niets gedaan en door de receptie met schouder ophalen behandeld. Ook door de klantenservice Dormio/Summio. Jammer dat dit park op deze manier achteruit gaat want het ligt fantastisch en de huisjes zijn leuk ingericht!

21 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Volgens ons mooie woningen in Schoorl

Volgens ons mooie woningen in Schoorl, ik kreeg aan de telefoon een heel aardige mevr en die gaf uitstekende info, de boeking ging goed en snel alleen jammer dat we extra moesten betalen voor een diervrij huisje (mijn vrouw is allergisch voor dierstof)

15 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Scorleduyn woningen zeker niet exclusief

Scorleduyn ligt in een prachtige omgeving. Echter van exclusieve duinwoningen is mi. zeker geen sprake. De ons toebedeelde woning is eenvoudig ingericht. Bankstel heeft zijn beste tijd gehad en bedden zijn erg hard waardoor je na een paar dagen, mocht je erop kunnen slapen, pijnlijk wakker wordt. Ondanks de bij ons in rekening gebrachte schoonmaakkosten, treffen wij geen schone woning aan. Designradiator in de doucheruimte zit vol met bruine vlekken. Hebben er zelf nog aan staan poetsen. Slaapkamer hangt een onfrisse vislucht. Bij nader onderzoek blijkt dit van de latten paneelwand achter het bed te komen. Het bestek was niet schoon en op het kussensloop waren bruine vlekken aanwezig. Veel stof, vooral onder het bed in achter radiatoren met hier en daar een spinnenweb. We komen zeker nog eens terug om de schoorlse duinen te bezoeken maar niet meer in dit Dormio park.

1 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Boeking gaat heel snel.

Boeking gaat heel snel.
Het vinden van de juiste locatie etc is niet makkelijk. Waarom niet vanuit mijn dormio een boeking kunnen maken?

12 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.