Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fast levering til Strynø hver måned. Er stor fan af drinkabeer.dk. Drinkabeer har ført mig i den fantastiske ølverden. Du kan altid komme i kontakt med Drinkabeer.dk, og få vejledning til hvilke øl, d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende udvalg, gode priser og hurtig levering. Handler der gerne og har gjort det ofte. Fedt med ekstra dejlige flasker op til jul, så kan man få lov at nyde dyre dekadente dråber, mens resten af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid stort udvalg af både ind og udlandske øl. Hurtig levering, man kan endda afhente direkte på adressen. Kan kun anbefale Drinkabeer.dk 👍🏻

Informações sobre a empresa

1. Loja de cerveja

Escrito pela empresa

Kan du godt li' spændende og velsmagende øl? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På drinkabeer.dk går vi efter øl fra øverste hylde. Om du har drukket ingen eller tusindvis af forskellige øl, så kan vi hjælpe dig med at finde den næste spændende oplevelse. Bor du i Silkeborg kommer vi endda gerne og sætter øllene på dit dørtrin. Har du lyst til at holde en ølsmagning kommer vi også gerne til dig og afholder den. Fortæl os hvad du har af ønsker, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for dig og dine gæster. I løbet af 2024 afholder vi også åbne ølsmagninger sammen med baren Roxy Malt i Silkeborg og vi afholder ligeledes Beer Walks i Silkeborg i løbet af sommeren 2024. Er der varer du ikke finder på drinkabeer.dk så tagendelig fat os, så kan det jo være at vi kan finde en løsning der passer lige præcis til dit behov. Vi vil i hvert fald gerne gøre vores bedste for at hjælpe dig til de allerbedste øloplevelser med de bedste craft beer fra øverste hylde både når det gælder danske og udenlandske øl. Bor du i Holland, Tyskland Sverige, Belgien, Luxembourg eller Frankrig sender vi også dertil ved køb fra vores webshop.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Masser af spændende øl

Masser af spændende øl, gode priser og hurtig levering…

28 de agosto de 2024

Hej Leif

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestræber os altid på at have et spændende udvalg af øl og på at levere hurtigst muligt. Din anbefaling gør os uendeligt glade :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk udvalg og ikke mindst…

Fantastisk udvalg og ikke mindst service!

Det kan ikke gøres bedre!

20 de junho de 2024

Hej Jacob

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende udvalg og altid hurtig…

Fremragende udvalg og altid hurtig levering!

26 de março de 2024

Hej Jesper

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint sortiment og hurtig levering

24 de fevereiro de 2024

Hej Anders

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestræber os altid på at have et spændende udvalg af øl og på at levere hurtigst muligt :-)

Altid hurtig levering.

Hurtig levering og god service.

12 de fevereiro de 2024

Hej Arne

Fin handel

Hjemmeside var god, varene fint pakket ind og jeg er fuldt ud tilfreds. Vil helt klart handle der igen.

9 de janeiro de 2024

Hej Jens

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestræber os altid på at have et spændende udvalg af øl, at pakke dem forsvarligt ind og på at levere hurtigst muligt. Din anbefaling gør os uendeligt glade :-)

Kompetent og opdateret service

Altid god service og super lækre varer på webshoppen

26 de dezembro de 2023

Hej Kenn

Kan varmt anbefales

Fin hjemmeside med flot udvalg af øl. Rigtig god og venlig service og fik leveret efter få timer. Kan varmt anbefales.

29 de novembro de 2023

Hej Maja

Fint og velvalgt udvalg

Fint og velvalgt udvalg, hurtig levering, og en god podcast.

26 de novembro de 2023

Hej Anders

Kanon service

Kanon service, skønt humør og hurtig levering 😍👍

12 de novembro de 2023

Hej Christian

Supergod service

Supergod service, fint udvalg af spændende øl. Helt sikkert et sted man vender tilbage til
Meget anbefalelsesværdigt

21 de novembro de 2023

Hej Peter

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, hurtig levering og højt humør! Lagt sammen med et spændende udvalg, gør det drinkabeer.dk til en udelukkende positiv oplevelse!

25 de outubro de 2023

Hej Morten

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid de beste øl hos jer.

22 de outubro de 2023

Hej Thomas

Classificada 5 em 5 estrelas

Silkeborgs bedste craft beer pusher!

Jeg har boet i Silkeborg i 2 år, og købt øl hos drinkabeer lige så længe. På trods af at jeg er opflasket med en fantastisk øl-scene i Aarhus, har drinkabeer et udvalg der er konkurrencedygtigt både ift. pris og udvalg. Særlig stærkt står de ift. udvalget af de humlede øl og imperial stouts, og de fleste øl, der kan købes på siden, har en rating på 4,00 eller højere på Untappd. Drinkabeer respekterer håndværket og går meget op i service. Således opbevarer de deres humlebomber køligt, så friskheden er lige i skabet, ligesom kunder i Silkeborg får bragt øl kvit og frit til døren - leveret personligt at den passionerede indehaver. En kæmpe anbefaling herfra!

18 de outubro de 2023

Hej Søren

Top Tre Ølwebshop i DK

En af Danmarks bedste webshops for craft beer; ikke verdens største udvalg, men til gengæld sælges kun nøje udvalgte øl af høj kvalitet og til yderst fornuftige priser. Servicen er måske den bedste i Danmark. Jeg kan kun anbefale drinkabeer.dk. <3

23 de agosto de 2023

Hej Michael

Herligt sted

Dejligt sted og godt udvalg. Fandt endelig den øl jeg havde ledt længe efter. Mine øl blev pakket og afsendt hurtigt og i forsvarligt pakning.

16 de outubro de 2021

Resposta da drinkabeer.dk

Mange tak for din ros 😍 Vi bestræber os på at finde det bedste øl og samtidig sende det hurtigt og i forsvarlig indpakning

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais