Fast levering til Strynø hver måned. Er stor fan af drinkabeer.dk. Drinkabeer har ført mig i den fantastiske ølverden. Du kan altid komme i kontakt med Drinkabeer.dk, og få vejledning til hvilke øl, d... Ver mais
A empresa respondeu
Fremragende udvalg, gode priser og hurtig levering. Handler der gerne og har gjort det ofte. Fedt med ekstra dejlige flasker op til jul, så kan man få lov at nyde dyre dekadente dråber, mens resten af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har boet i Silkeborg i 2 år, og købt øl hos drinkabeer lige så længe. På trods af at jeg er opflasket med en fantastisk øl-scene i Aarhus, har drinkabeer et udvalg der er konkurrencedygtigt både i... Ver mais
A empresa respondeu
Altid stort udvalg af både ind og udlandske øl. Hurtig levering, man kan endda afhente direkte på adressen. Kan kun anbefale Drinkabeer.dk 👍🏻
A empresa respondeu
Kan du godt li' spændende og velsmagende øl? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På drinkabeer.dk går vi efter øl fra øverste hylde. Om du har drukket ingen eller tusindvis af forskellige øl, så kan vi hjælpe dig med at finde den næste spændende oplevelse. Bor du i Silkeborg kommer vi endda gerne og sætter øllene på dit dørtrin. Har du lyst til at holde en ølsmagning kommer vi også gerne til dig og afholder den. Fortæl os hvad du har af ønsker, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for dig og dine gæster. I løbet af 2024 afholder vi også åbne ølsmagninger sammen med baren Roxy Malt i Silkeborg og vi afholder ligeledes Beer Walks i Silkeborg i løbet af sommeren 2024. Er der varer du ikke finder på drinkabeer.dk så tagendelig fat os, så kan det jo være at vi kan finde en løsning der passer lige præcis til dit behov. Vi vil i hvert fald gerne gøre vores bedste for at hjælpe dig til de allerbedste øloplevelser med de bedste craft beer fra øverste hylde både når det gælder danske og udenlandske øl. Bor du i Holland, Tyskland Sverige, Belgien, Luxembourg eller Frankrig sender vi også dertil ved køb fra vores webshop.
Plantagevej 23, 8600, Silkeborg , Dinamarca
Stort udvalg af specialøl og høj rotation, som gør, at der ofte kommer nye øl på shoppen. Der er gode beskrivelser af de enkelte øl og links til Untappd, så man bliver klædt godt på til at vælge. Og bor man i Silkeborg, er der lynhurtig levering - som regel samme dag. Jeg vil klart anbefale at prøve drinkabeer, hvis man vil udvide sin ølhorisont.
Niels Kristian fra drinkabeer.dk har en enorm viden om øl, et varieret og altid skiftende udvalg samt fremragende service med gratis levering i Silkeborg. Dertil altid friske IPA´er som opbevares på køl. Links til untappd på alle øl er fedt.
Kanon gode øl og super service! Hurtig levering.
Hurtig levering og øl der kræver kølig opbevaring leveres kolde. Spændende udvalg.
Jeg har virkelig fået udvidet min ølhorisont efter, jeg er begyndt at købe mine specialøl hos Drinkabeer.dk. Jeg køber ofte weekendposen, som indeholder 4-5 håndplukkede spændende øl fra flere stilarter. Er du som jeg, interesseret i at prøve både syrlige, mørke og humlede øl, så vil jeg anbefale weekendposen.
Lækkert udvalg, lækkert med en weekendpose, påskepose etc. Så man kan få en gang blandet øl, også noget man ikke selv nødvendigvis havde valgt.
Servicen er altid uovertruffen fra Niels Kristian
Skønt udvalg med høj kvalitet, hurtig levering, gode priser - og så er der øje for særlige øl, som man sjældent finder andre steder i Danmark.
Kæmpe anbefaling herfra!
Lækkert udvalg og god service. Kan klart anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.