Culligan Nederland  Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn contact met Danny in verband het vervangen van onze huidige watercooler. We zijn straks weer up to date met een prachtige nieuwe cooler die tevens heet water kan geven!

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.! Wij staan al vanaf woendag 17 juni op de planning voor de levering van 6 a 7 flacons water. Vanaf bovengenoemde datum worden wij door de planning op de hoogte ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Ver mais

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

506 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt gesproken tijd een vriendelijk man…

Echt gesproken tijd een vriendelijk man staat op stoep wat fijne geen tijd verlies . geweldig toch prima service.

29 de março de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Dat klinkt zeker geweldig en daar zijn we blij mee, bedankt voor de mooie review!

Erg aardige chauffeur

Erg aardige chauffeur, altijd behulpzaam.

5 de abril de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Kleine moeite, groot plezier, bedankt voor uw positieve review!

Snelle en keurige service

Snelle en keurige service. Werd vorige week gebeld of we nog water nodig hadden en dit werd vandaag geleverd. Helemaal goed.

3 de abril de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Fijn om te lezen! Bedankt voor uw positieve review!

Top service

Top service! Wat een vriendelijke man :)

22 de março de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Dat horen we graag! bedankt voor uw positieve review!

altijd bereikbaar met vragen

water nodig of niet... wordt altijd gevraagd of het goed uitkomt. top!

17 de março de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Dat horen we graag! bedankt voor uw positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb contact gehad met Danny Meester.

Ik heb contact gehad met Danny Meester.
Danny heeft me heel fijn geholpen en hele duidelijke uitleg gegeven over de waterkoeler die ik wilde bestellen. Deze heb ik mede door de goede uitleg van Danny dan ook besteld.
Ga zo door Danny. :-)

17 de março de 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback!

Danny en ons team staan steeds tot uw dienst!
Wij wensen u alvast heel veel drinkwaterplezier.

Het Waterlogic Team.

Classificada 4 em 5 estrelas

Danny heeft ons goed en kundig…

Danny heeft ons goed en kundig geholpen. Reageerde snel op onze vragen en kwam met een prima offerte.

7 de março de 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Danny en ons team staan steeds ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Het Waterlogic Team

goede service verlening

goede service verlening. Prima monteur, geeft duidelijk uitleg wat hij heeft uitgevoerd.

22 de fevereiro de 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Ons team staan steeds tot uw dienst.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, en nette afhandeling van de werkzaamheden. Bedankt Danny

13 de fevereiro de 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Danny en het Waterlogic team staan steeds tot uw dienst.

Classificada 3 em 5 estrelas

Helpdesk is ongetwijfeld uitbesteed en…

Helpdesk is ongetwijfeld uitbesteed en functioneerd slecht.

19 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Beste Rene, bedankt voor uw feedback. Wij nemen deze mee naar de toekomst toe. Onze klantenservice wordt niet uitbesteed maar kampte met een onder bemanning. Dit proberen we snel weer recht te trekken!

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hebben geen toestemming gegeven…

Wij hebben geen toestemming gegeven voor een waterlevering

19 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Dat vinden wij natuurlijk vervelend dat u dit zo ervaart. Mijn collega zal contact met u opnemen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Excellent Customer Service

Excellent Customer Service. Danny Meesters was friendly and helpful. Highly recommended.

12 de janeiro de 2023

Dear customer,

Thank you so much for your review!
Danny and our team are always at your service.

Kind regards,
The Waterlogic team.

altijd prima

10 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan Nederland

Wat fijn dat u zo tevreden bent,hartelijk dank voor uw positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Danny is zeer klantvriendelijk en denkt…

Danny is zeer klantvriendelijk en denkt mee met ons

9 de janeiro de 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback.

Het Waterlogic Team