Engtoftegård Opiniões 58

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Engtoftegård er en hyggelig, lille kro med masser af charme. Om sommeren kan der være helt op til 300 gæster, og man sidder tæt – men det er en del af stemningen og giver stedet liv. Pers... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pinsefrokost med familien. Sikke et skønt sted, dejlig gårdhave, serviceminded og opmærksomt personale, stort udvalg af div smørrebrød, på lækkert brød og bedst af alt, ALT smagte intet mindre end... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lørdag d. 20/8 - 2022 holdt jeg min 85 års fødselsdag for familie og venner hos jer. Det blev en rigtig dejlig dag hvor alt fungerede, lækker og veltilberedt mad i smukke omgivelser både ude og inde... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Leder du efter en hyggelig restaurant i Brøndby? Vi serverer lækker mad med friske rådvarer for gæster fra bl.a. Rødovre og Hvidovre. Kontakt os eller book bord online!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Smørrebrød lavet med kærlighed og respekt for håndværket

Personalet er erfarent, imødekommende og møder gæsterne med smil og god service. Ventetiden var helt fin, og maden blev serveret varm og frisk. Man kan måske diskutere prisen på en sodavand – men det er nok bare tidens tegn.

Maden var dog noget af det bedste, jeg har smagt længe. Ikke store, prangende smørrebrød – men smørrebrød lavet med kærlighed og respekt for håndværket.

Jeg fik en bøf, som var helt perfekt: sprød, varm og smagfuld, serveret på smørstegt rugbrød. Kødet var præcist krydret og velafbalanceret, toppet med frisk purløg. Det hele spillede sammen og gav en virkelig god madoplevelse.

Derudover fik jeg en kartoffelmad med lækker, sprød bacon og en perfekt cremet dressing. Simpelt – men udført virkelig godt.

Her handler det ikke om at imponere med størrelsen, men om kvalitet, smag og kærlighed til det klassiske danske køkken. Og det lykkes de med.

Et sted, jeg helt sikkert kommer tilbage til – især hvis man holder af god, ærlig kro-mad i hyggelige omgivelser - TAK for mad!

8 de fevereiro de 2026

Super god mad

Vi havde bestilt bord til 10 kl 17
Maden smagte super godt og rigtig god service af det søde personale .
Kan helt klart anbefales.

15 de novembro de 2025

lækkert mad - men småt

Super lækkert mad - men meget små portioner til en høj pris. Det er ikke et sted, man skal tage hen - hvis man er hundesulten med mindre, man kommer af med en bondegård.
Vi fik en karrysild og en tartar. Ind kom der et lille stykke rugbrød med fyld til 105 kr og 155 kr.
Rent røveri til den pris - men smagte fantastisk 😊

21 de setembro de 2025

Maden

Vi var 30 gæster fra 12til 1600 på Engtoftegård den 6.9.2025 .Vi hade et lokale til 30 personer ,som var for lille ? der mangle et bord til gaver ,som vi så bad om ,men det kunne man ikke . Maden var udmærket og betjeningen også Jeg havde indbetalt depositum på 5000.00 kr den 22.4.2025 som ikke var fratrukket regningen .det blev først optaget den 7.9 .efter en personlig henvendelse blev det overført på min konto men uden beklagelse fra Engtoftegård .Da jeg er 90år er det ikke let for mig at møde selv op på Engtoftegård ?? Det er Dårlig forretning !!

6 de setembro de 2025

En perle i skoven

En perle i skoven

Vi har besøgt Engtoftegård flere gange, og det er uden tvivl et af vores absolutte favoritsteder. Beliggenheden midt i skoven er helt unik og skaber en rolig og afslappet stemning, som man sjældent finder andre steder.

Maden er altid i top – veltilberedt, velsmagende og lavet med kærlighed til både råvarer og gæster. Uanset om man kommer for en frokost eller en middag, bliver man aldrig skuffet. Personalet er søde, opmærksomme og får én til at føle sig velkommen hver gang.

Vi sætter også stor pris på, at gårdhaven er røgfri. Det gør det muligt at nyde både maden og naturen uden at blive generet af røg – en detalje, der gør en stor forskel for helhedsoplevelsen.

Engtoftegård er et sted, vi vender tilbage til igen og igen – og vi glæder os allerede til næste gang!

26 de julho de 2025

Fremragende

Fik hurtigt anvist bord. Der var rent og pænt udendørs. Vi fik bestil mad og drikke. Hurtig servering selv om der var 90% fuld af frokostgæster. Lækker mad, god vin. Dejlig kaffe og kage til dessert senere. Sød og venlig betjening. Ikke dyrt ift inde i København. Jeg vil absolut anbefale stedet og kommer helt sikkert igen.

23 de julho de 2025

Pengene værd

Vi havde bestilt bord til syv. Da vi ankom blev vi vist til bordet og maden kom til tiden og smagte pragtfuldt. Ingen klager fra nogen af os omkring bordet.

2 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte bord den 23/2-25 til 25…

Jeg bestilte bord den 23/2-25 til 25 personer til den 5/7-25 og betalte kr. 2500,- i depositum, jeg aftalte det med Majken og fik en skriftlig bekræftelse
1 måned efter bliver jeg ringet op af restaurationschefen Frederik der oplyser at det var meget mærkeligt at det var lykkedes Majken at reservere dette lokale, da det allerede var reserveret til et bryllup, han kunne simpelt hen ikke forstå hvordan det kunne ske, så jeg kunne sidde uden for eller vi kunne benytte deres restaurant i Brøndby havn.
Ellers tak.
Jeg tror de har fået et bryllup ind efter og der må man nok regne med at der sælges lidt flere drikkevarer
Jeg og mine gæster (50% af gæsterne har kommet der flere gange) sætter aldrig mere vores ben i denne restaurant

21 de março de 2025

Dårlig service

Dårlig service
Vi skulle spise frokost kl 13-15 og vi kom til tiden - kl 13.35 havde de endnu ikke spurgt om drikkevarer. Da vi spurgte om vi kunne få noget at drikke blev der uforskammet sagt “når vi har tid”
Servitricen der kom med mad var uhøflig . Dårlig oplevelse - godt vi var sammen med søde mennesker
Var til gravøl der en anden dag - og det var fint, men det kan jo ikke være rigtigt at man skal være “ død” for at få lidt service

23 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Var der i dag

Var der i dag. En brændt pariserbøf til 155 kr. Bliver serveret som et stk. Smørebrød. Virkelig dårligt og tja. Det blev alt maden serveret som. Andre steder hvor jeg spiser. Får man alt der skal på, serveret i små skåle, så Man SELV KAN LÆGGE DET PÅ MAN SELV VIL. MEN FLINKT PERSONALE OG EN GOD DESSERT. MADEN VAR DER BESTEMt IKKE NOGET AT SKRIVE HJEM OM

15 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har lavet en bestilling til 8…

Vi har lavet en bestilling til 8 personer hvor vi gerne vil have deres luksus frokost anretning men 6 stk. i selskabet har ikke lyst til sild men vil gerne have noget andet i stede f.eks. æg dette kunne godt lade sig gøre mod en mere betaling på 25 kr. pr. anretning !!!! Jeg syntes det er helt fint med et beløb hvis det er i overensstemmelse med den ydelse man skal yde men det er den bestemt ikke her !
Kunden er ihvertfald ikke i centrum på Engtoftegård

1 de novembro de 2024

Sjusket tilberedning af mad

Burger blev serveret med en brændt bolle
Wienerschnitzel tyk og tør var ikke banket
Vi påtalte det til tjeneren som sagde at han skulle sige det til
Køkkenet men ingen ydeligere komme tarer. Vi gar spist her mange gange og har ikke haft grund til klage

20 de outubro de 2024

Besværligt og irriterende

Vi var 8 gamle skolekammerater til frokost. Maden var fin og en rigtig sød servitrice. Engtoftegård er ikke billig, men hvis nu alt var i orden så var det til at leve med. Problemet opstod da vi skulle betale. Vi havde købt for lige under 3000 kr. og ville gerne betale hver for sig. Det kunne man ikke. Det eneste man kunne, var at splitte op i lige store dele. Vi måtte så sidde med bonen og regne ud for alle hvad vi havde købt for. En måtte betale hele regningen og bagefter skulle vi andre så afregne med vedkommende. Det er virkelig usmidigt og uforstående at det ikke kunne lade sig gøre på anden måde. Det kan sagtens lade sig gøre på andre restauranter.

3 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Oversigt ovevente venter anmeldelser på Google

Oversigt over anmeldelser på Google
Mikio Karmann
Local Guide·184 anmeldelser·794 billeder
for én uge siden
NY
Spisning på stedet | Aftensmad | 200-300 kr.
De kunne have gjort en kæmpe forskel.

Maden smagte fint, jeg savnede dog lidt mere smag i bearnaisesaucen og …Mere
Billedet 1 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Billedet 2 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Billedet 3 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Jørgen Pedersen
Local Guide·100 anmeldelser·149 billeder
for 2 uger siden
NY
Spisning på stedet | Aftensmad | 700-800 kr.
Tartaren ved udemærket, men snitzel var ikke så interessant. Øllen var god en pilsner på fad. En rosé, til den tørre side, med noter af eg og jord, ikke imponerende den var hverken frisk eller frugtet. …Mere
Tartaren
Snitzlen
Bjørn Karlstrøm
121 anmeldelser·24 billeder
for én måned siden
Spisning på stedet | Frokost | 500-600 kr.
Førsteklasses smørrebrødssted. Alle deres serveringer i top. Prøv især deres stegte sild - ren umami. Tjenerne var hyggelige og hurtige. Stedet og stemningen er ren idyl. Skal prøves hvis man er på de kanter. …Mere
Billedet 1 er ved at blive gennemgået af Bjørn Karlstrøm
BOOK ET BORD
Heidi Hansted
3 anmeldelser·1 billede
for 9 minutter siden
NY
Da vi kom idag fik vi et bord med det samme, selv om vi ikke havde bestilt et bord...og der sad vi så, og der sad vi så, og der sad så.....over 20 min.ventede vi uden nogen kontakt, det virkede som om at vi var gennemsigtige..efter 20 min rejste vi os og gik...det opdagede de heller ikke...
Virkelig kedelig oplevelse.
Det kan i simpelthen ikke være bekendt.
Heidi

25 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak til personalet!!…

Tusind tak til personalet for en herlig eftermiddag! Maden var veltillavet og smagte dejligt. Personalet er venlig og serviceminded. Vi havde svært ved at komme derfra, så hyggeligt var det. Vi kommer helt sikkert igen!!

5 de julho de 2024

Dårlig oplevelse

Kom forbi Engtoftegård for at spise frokost. Ventede over en time på maden da de samtidigt havde 3 selskaber kørende. Fik den mindste pandestegte rødspætte med 7 håndmalede rejer for 135 kr. Derud fik vi den tørreste pariserbøf vi nogensinde har fået. Kunne dårligt skære den over grundet de tørre skorper i kanterne. Alt for dårlig mad, meget små portioner og lang ventetid gik derfra uden at være mæt. Kommer ikke igen.

11 de maio de 2024

Da jeg ved at der ofte er selskab på 1

Da jeg ved at der ofte er selskab på 1. Sal bestilte jeg bord, for en uge siden, i stueetagen. Alligevel blev vi placeret på 1. Sal hvor der var to selskaber der umuliggjorde en almindelig samtale. Gjorde selvfølgelig opmærksom på problemet, men sådan var det bare…Aldrig har vi spist så hurtig en frokost. Maden var ok, små portioner og dyr. Kommer ikke igen…

6 de janeiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais