Eziclean Nederland Opiniões 674

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aspiradores

Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

674 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Maanden geleden via de gemeente besteld…

Maanden geleden via de gemeente besteld en betaald. Adres was verkeerd ingevoerd, terug gestuurd. Opnieuw besteld ik wacht al maanden erop! Bedrijf is niet te bereiken en reageert volgens de gemeente niet op de e-mails. Door mijn aanrijdingen en herstel was dit goed van pas. Maar we zijn al ruim 3 maanden verder! Tot nu toe geen robotstofzuiger maar wel betaald.

19 de março de 2025

BESTEL HIER NIETS AUB

op 29 mei 2025 een hogedrukreiniger gekocht en betaald maar er was nog geen leverdatum bekend.
na 1,5 week gebeld en er was nog geen zicht op de levering kon nog wel enkele weken / maanden duren omdat de geplande levering niet was aangekomen van de leverancier. Nu na 5 weken wachten zijn ze telefonisch niet meer bereikbaar en mijn mail wordt ook niet meer verzonden ( krijg steeds bericht dat de mail niet bezorgd kan worden ) dus foute boel denk ik.
Ik wil mijn GELD TERUG !!!

4 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

EZICLEAN ACCEPTEERT GEEN RETOURARTIKELEN…

Veel mensen geven aan opgelicht te zijn door Ezi-Clean.
Laat dit een signaal zijn voor mensen die van plan zijn om bij dit bedrijf iets te kopen!
Als je een product hebt gekocht bij dit bedrijf en je wil dit retour sturen om de een of andere reden dan geeft het bedrijf niet thuis.
Ze verzinnen van alles om er onder uit te komen. De Technische dienst moet je aanvraag beoordelen. Je moet video's en foto's opsturen.
Je wordt continue aan het lijntje gehouden.
Als je ze belt dan krijg je de mededeling dat het nummer niet in gebruik is.
Kortom, een grote ergenis!
In mijn geval ging het om de HYDROFORCE 165. Bij levering miste er een belangrijk onderdeel.
Bij het aansluiten en gebruiken van de hogedrukreiniger schoot de hogedrukslang steeds uit het apparaat.
Ben ondertussen al sinds april aan het proberen om dit apparaat terug te sturen.

EZICLEAN ALS JULLIE MEELEZEN:

Het gaat om bestelling 7200
Eziclean® Hydroforce 165 3760372550028 1 21%
€ 179.99 € 171.00
Stort dat geld a.u.b. gewoon terug op mijn rekening of neem even contact met mij op.

3 de julho de 2025

Oplichters

Koop niks bij dit bedrijf. Op 2 maart 2025 een robotstofzuiger gekocht, nadien niks meer gehoord en klantenservice reageert niet meer, lijkt inmiddels afgesloten.

27 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

op13 mei 2025 een hogedrukreiniger…

op13 mei 2025 een hogedrukreiniger besteld en betaald....
ik heb dezelfde dag een bevestiging per mail ontvangen maar nog steeds geen levering.
22 mei heb ik een mail ontvangen dat er vertraging was, maar levering rond 30 mei verwacht kon worden.
Op mail, telefoon en whatapp reageert men niet !

??? BEN IK OPGELICHT ???

10 de junho de 2025

3 Weeks ago

3 Weeks ago, I have ordered a high-pressure cleaner. So far, I have only gotten the invoice and their "trust" that they would send it to me. So far, I have got nothing, not even any response on any of the emails. Looks like they do not even exist anymore.

2 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Een paar maanden geleden heb ik een…

Een paar maanden geleden heb ik een robotstofzuiger gekocht, maar hij laadt niet op. Ik heb dit meerdere keren gemeld, maar ik krijg geen enkele hulp. De klantenservice is erg slecht. Wanneer ik bel, wordt er niet opgenomen, en als er wel wordt opgenomen, word ik niet geholpen. Op dit moment kan ik helemaal geen contact meer krijgen. Ik weet niet waarom, misschien ben ik zelfs geblokkeerd.”

23 de junho de 2025

Ik ben ook

Vandaag ga ik de zaak bij de politie melden, ik hoop dat anderen hetzelfde zullen doen ……Ik ben ook opgelicht. Dit moet bij de politie worden gemeld. Iedereen die is opgelicht, moet dit melden.

18 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

GARANTIE

At first everything was fine from ordering to delivery. But when the pump broke down, the warranty service was tragic. I managed to contact the French company, which is the original company providing these products. only they react quickly to the situation. NL franchise company that cannot cope with service.

1 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zou niet meer iets bestellen hier!!!

Ik zou niet meer iets bestellen hier, heb op 20 mei een hogedrukreiniger besteld die is niet geleverd, en heb het geannuleerd per mail en telefoon en zou binnen 3 werkdagen mijn geld terug ontvangen maar inmiddels is hun klantenservice nr niet meer in gebruik en ben nu met andere stappen bezig mijn geld terug te krijgen, kortom Niets Bestellen Hier!!! Oplichters!!

20 de maio de 2025

Grote teleurstelling, oplichters!

In eerste instantie heel erg blij onze stofzuig/dweil robot.
Toen deze naar ander half jaar defect was moest ik hem op sturen.
Dit heb ik eind April gedaan en inmiddels nog niks vernomen over de status hiervan.
Inmiddels al 3x gemaild in 2 weken geappt en gebeld. Telefoon is buiten gebuik.
Ze zijn dus gewoon onbereikbaar.
Ik krijg er inmiddels een heel naar gevoel bij. Dat ik een dure robotstofzuiger heb gekocht die kapot is en nu ook nog eens kwijt ben.
Koop hier nooit wat want als er wat is kan je ze niet bereiken.
Ik ga eens kijken of hoe ik dit juridisch aan kan gaan pakken. Oplichters!

17 de junho de 2025

KOOP HIER NIET!!!!!!!

KOOP HIER NIET!!!!!!!

Slechtste bedrijf ooit. Robot stofzuiger gekocht en werkt niet naar toebehoren. Er wordt niet op mails en telefoontjes gereageerd.
OPLICHTERIJ!!!!!

17 de junho de 2025

don't order from them

It is a very bad company and the service is very very bad, I try to contact them but no one answers not even the email, and now their phone is not working, I ordered an electric broom and it was very bad at its work then I returned it to them 3 months ago and until now I have not received my money and they tell me that they did not receive it and that they do not have it. The worst company in the Netherlands

18 de fevereiro de 2025

Klanten(service) volledige deceptie

Alhoewel de stofzuiger redelijk werk verricht, hij zuigt goed maar fe deeilfunctie is op gladde tegelvloer niet optimaal omdat de wielen doorslippen, worden de positieve ervaringen volledig teniet gedaan door de klantenservice.
Service is hierbij helaas ver te zoeken. Na bijna 3 maanden is mijn bestelling van (24 maart) nog niet geleverd terwijl de betaling wel is afgeschreven. Telefonisch contact is vrijwel onmogelijk: na ca. 15 minuten in de wachtrij wordt de verbinding stelselmatig verbroken. Er zijn altijd 2 tot 3 wachtende voor u en dat loopt in 15 minuten terug naar 1 wachtende, om vervolgens uit de verbinding te worden gezet. Via de e-mail is wel contact te leggen en krijg je antwoord. Dit beperkt zixh echter tot excuses en geeft geen structurele oplossing. Ook worden beloftes niet nagekomen en wordt er niet pro-actief contact grzocht om steeds verder oplopende vertraging in de levering te communiceren.
Kortom voormij nooit meer een eziclean. De service is een volledige deceptie.

12 de junho de 2025

SCAM!!

SCAM!!

We ordered a robot vacuum from Eziclean. After 2 weeks of calling and trying to get info about when the vacuum will be delivered, no one can help me.
Today i called again, and to my surprise 'this number does not exist'

I've called them probably 10 times this last two weeks so what is happening?

This company is a scam!! Don't buy from them!

11 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.