Informações sobre a empresa

1. Agência de bilhetes de avião
  2. Site de pesquisa de voos

We are revolutionizing the travel industry by offering a seamless way to purchase tickets, along with innovative features designed to enhance the entire travel experience. Our goal is to become one of the most popular websites and apps in the industry, providing travelers with efficient, user-friendly solutions at every step of their journey. All while ensuring that we offer more value at a lower cost

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidigt bokning utan krångel och…

Smidigt bokning utan krångel och onödiga mat och plats reservation kostnader osv…
Gick snabbt och enkelt.

14 de outubro de 2024

Hej Majd,

Vi arbetar ständigt för att sänka kostnaderna på biljetterna, och det är nog just det som skiljer oss från konkurrenterna.

Inga konstigheter

Snabbt och smidigt att boka biljetter och personalen är trevlig och hjälpsam vid frågor.

12 de outubro de 2024

Hej Olle!

Spännande! Vi hoppas nu att du får en fantastisk resa!

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel sida att boka sina flyg på

Enkel sida att boka sina flyg på. Kundservice är trevliga och svarar snabbt. Löser dina problem eller frågor snabbt om man har några. 10/10

11 de outubro de 2024

Hallå där!

Vi är glada att höra att vår kundservice hjälper till med att lösa problem och svara på frågor. Vi finns här för dig dygnet runt, så tveka inte att höra av dig om du undrar över något annat!

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning

Varning, lita inte på denna sida. Jag blev lurad på mina pengar, inget flyg och ingen återbetalning.

2 de outubro de 2024

Hej Erina!

Vi kan tyvärr inte hitta någon bokning under ditt namn, och vi kan inte heller se att något försök till bokning har gjorts eller att några pengar har dragits. Vänligen kontakta oss på info@flyproview.com så att vi kan undersöka ditt ärende närmare och hjälpa dig vidare.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt och smidigt att boka

Snabbt och smidigt att boka. Kundservice var trevlig och svarar snabbt

7 de outubro de 2024

Hej Dennis!

Det låter som en fantastisk upplevelse! Det är precis vad vi hoppas att alla våra kunder ska få uppleva.

Gick bra att boka!

9 de outubro de 2024

Hej Erik!

Vad kul att höra! Det är precis det vi strävar efter. Att det ska vara enkelt att boka.

Superbra upplevelse

Superbra upplevelse! Sidan var enkel att använda och gjorde det lätt att boka resan. Allt gick smidigt och snabbt. Rekommenderas varmt!

14 de setembro de 2024

Hej Tasnem!

Stort tack för de 5 stjärnorna! Vi hoppas att din resa också blir 5/5. Som alltid, om något skulle strula till sig, är det bara att höra av dig, vi finns här för att hjälpa!

Flyproview-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.