Leia as opiniões dos outros
Utrolig ringe at Fårup udelukke folk som ikke ønske at blive corona vaccineret, raske mennesker som ønsker at være fritaget for coronapas. I et område med mange tusinde udendørs kvadratmeter, må det... Ver mais
Prima søndag - med ikke for mange andre, så køerne var overskuelige. Lang tid i badeland og et par andre forlystelser. Og så forsvandt en russisk feriedreng sidst på dagen! Efter 20 minutters panik ko... Ver mais
Restaurant Loen Fårup Sommerland
Overordnet en rigtig flot og god park massere af muligheder for børn og voksne .ikke en finger at sætte der. Vi endte dagen med at spise på restaurant Loen inden vi tog hjem. Magen til skod sted skal man lede længe efter . 540 kr for 2 voksne og 1 barn er det rene tyveri . Maden var tæt på uspiselig , de tørreste pizzaer i mands minde , grønsager der lignede nået der var gået på dato ! Kundeservice var der absolut intet af vi sad udenfor, vi måtte selv rydde bordene for brugt service , samt tørre bordet af som var møgbeskidt ! Dette skete for samtlige kunder der kom derude.
Det eneste positive var sodavand og saft ad libitum, men det jo os svært at ødelægge ! Afslutningsvis havde medarbejderne ved pizzaovnen travlere med at snakke om at de "håbede der ingen gæster kom, så de kunne komme hjem . For de gad bare ikke være der" ! Simpelthen til grin. I bryster jer af at være de bedste . Men den madoplevelse, eller rettere den foder ikke engang min hund gider at spise , der er søreme langt hjem ! Helt ærligt i skal godt nok stå tidligere op end det i præstere med Resturant Loen. Grunden til de 2 stjerner ligger absolut der .
Lysfald
Bare til info. LYSFALD var en skuffelse desværre. Og hvis man kommer med rollator bliver der ikke taget hensyn, men man bliver anvist p plads længst væk fra indgang selvom der var rigtig mange ledige pladser tættere på indgang.
Dejlig dag i Fårup Sommerland som endte…
Dejlig dag i Fårup Sommerland som endte med en utrolig dårlig madoplevelse. Spiste asiatisk i Spisekammeret og måtte smide det direkte i skraldespanden. Det var simpelthen uspiseligt og meget dyrt. Det er desværre denne dårlige oplevelse, vi sidder tilbage med - og tre sultne børn :(
En helt fantastisk dag i Fårup…
En helt fantastisk dag i Fårup Sommerland 😀Skønne aktiviteter og flot natur som dog blegner ift. de ualmindeligt søde og service-mindede unge medarbejdere. Sjældent har vi oplevet sådan en service og godt humør og evnen til at tale med gæsterne, voksne såvel som børn 👍Og i den forbindelse bliver vi nødt til at fremhæve ‘togfører’ Rasmus J. som var vores første kontakt med Fårup og vores sidste 9 timer senere hvor humøret og servicen var akkurat lige så god som om formiddagen - SÅ imponerende 👍Det samme var tilfældet med Anne (E. ?) ved guldgraver aktiviteten som på imponerende vis kunne tale med børnene som skulle have ‘smeltet guld’ - hun var SÅ god og sød ved børnene - virkelig en fornøjelse at opleve 😀Så stor ros herfra til de unge medarbejdere efter en dejlig dag i parken.
Super godt sommerland med mange fede…
Super godt sommerland med mange fede attraktioner. Desværre er det umuligt at finde anstændigt mad der inde, hvilket trækker ned i min bedømmelse. Senest spiste vi på restaurant Loen hvilket jeg aldrig nogensinde gør igen. Maden var uspiselig....
Brug ikke penge på mad i Fårup Sommerland
Jeg var med min familie i Fårup Sommerland søndag d 14., hvor vi valgte at spise i restauranten ved vandland, der blev bestilt 3 pizza med sodavand, samt 2 franske hotdogs, i første omgang mener jeg det tog alt for lang tid med tilberedning, der meget få kunder, men alligevel tog det lidt over 45 min før vi fik maden, den ene franske hotdog var der ingen dressing i, den ene pizza var ikke varmet ordentlig, det mindede mest om pizzaen var lavet i en mikroovn, den næste var brændt i på kanten, udover dette så var det bestemt ikke noget der lignede, hvad der var på billedet i restauranten, jeg kunne tælle 3 stykker peperoni på den, den sidste pizza var nogenlunde, jeg kunne ikke overskue at bede om nyt mad, nu vi allerede havde ventet længe på første ordre.
Da vi forlod parken, gik vi i informationen for at klage, det fik vi ikke meget ud af, der stod en ung pige som undskyldte, men ikke kunne tilbyde nogen form for kompensation, jeg mener det er uacceptabelt at i tager så høj en pris for noget mad der ikke er iorden.
Husk vand
Fantastisk park. Har dog svært ved at acceptere, at vand ikke er med i prisen. Hvad sker der for det? Køb en flaske og fyld den op 20 gange for 70 kr😳 Spørger man personalet krummer de også tæer, når man efterspørger en vandhane.
Smuk park
Smuk park, venligt personale - altid en fornøjelse. Vi kommer igen igen igeeeeen...
Fantastisk sted!
Parken har en helt særlig hyggelig atmosfære og personalet skal have stor ros for altid at være smilende og glade.
Børn (store som små) og voksne får den bedste oplevelse hver gang i Fårup.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, flot ren og lækker park, ok kø på trods af, at vi var der i uge 28. Masser af boder, hvor man kan købe is osv. Kort kø til frokost, rimelig ok fastfood (fik burger) og fik siddeplads ved bord udenfor. Masser af legepladser og gode forlystelser for både små børn og teenagere. Kan varmt anbefales.
Restaurant Loen
Der var beskidt og der lå madrester rundt på bordene og på gulvene. Mangel på medarbejdere hjalp dog heller ikke på det, for der blev ikke gjort noget ved det før det blev påpeget. Ad.
Til at starte med det er virkelig en…
Til at starte med det er virkelig en dårlig minigolfbane man burde bruge sine penge på fun art Blokhus istedet
Så sælger de også stresbolde som er pink med en masse glimmer IK KØB den holder 1 1/2 dag og ligepludselig exploderede de i ja fx. Ens nye bil
Lynet: der er rigtig god service især fra ham som hedder Victor men deres bøjler strammer rigtig meget
Vi er idag hjemvendt efter 2 dages…
Vi er idag hjemvendt efter 2 dages ophold på Hotel Fårup sommerland 25-27 juni.
2 voksne samt dreng på 14 år.
Vi har haft en fantastisk god og positiv oplevelse både på hotellet, samt ude i parken.
Hele vejen rundt har vi mødt glade, positive og meget engagerede medarbejdere, der har stået klar og til rådighed når vi havde spørgsmål eller brug for noget.
Der er virkeligt kælet ned til mindste detalje på værelserne. Og ikke mindst på de offentlige toiletter der ligger ved fællesarealerne.
Nemt og overskueligt og finde rundt. Rent og pænt ALLE steder.
Hotellet og restauranten bygget i smukkeste badehotel stil.
Lækker lækker mad. Der er kærlighed i maden.
Vi kan varmt anbefale dette skønne lækre og smukke sted midt i skoven og tæt på Vesterhavet.
Fårup Sommerland fortjener intet mindre end 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På gensyn
Lars - Hanne og Gustav Østergaard.
Værelse 1
Altid en god oplevelse.
En meget dårlig afslutning på en dag i…
En meget dårlig afslutning på en dag i Fårup
Det er helt uacceptabel at der ingen vagter er til at styre udkørslen fra P-pladsen , vi ventede 1,1/2 time inden vi kom fra parkering
Der skulle helt klart være vagter med radiokontakt til hinanden der kunne få trafikken til at glide
Vores første besøg i Fårup Sommerland
Min datter og jeg havde vores første besøg hos jer i går d. 21. Okt. 2021. Alle medarbejderne uden undtagelse som vi har haft kontakt med, viste det største overskud og deres serviceniveau ligger i verdensklasse som nr. 1.
Tusind tak for et ovenud rigtig godt første besøg, som med garanti heller ikke bliver det sidste.
5 stjerner er ikke nok, til bedømmelsen.
Tusind tak til Musikerne, som opfyldte min datters musikønske: Papirsklip skrevet af Kim Larsen. (hun har hørt Kim Larsen's sange fra den dag hun kom til verden).
Tusind tak til Egern for snakken og for at anbefale de ikke så vilde rutschebaner, min datter kom dog ikke op i Saven, da hun syntes den var for vild alligevel, men vi fandt Pindsvinet, som hun tog 2 ture i, den 1. gang alene og 2. gang fik hun lokket mig med.
Tusind tak for hjælpen, til den unge mandlige servicemedarbejder, der hentede nye sodavand til os, da min datter fik tippet vores bakke med vores aftensmad (Orkanen burger menu), så vores sodavand tippede udover kanten. Selvom der var pres på og du var ved at tømme skraldespandene, kom du springende som noget af det mest naturlige i verden og spurgte om hvilke sodavand vi havde bestilt og om du ikke lige skulle hente nogle nye til os uden beregning.
Tusind tak til Ida, for at få den grå flodheste bamse til "Dyrlæge" og ombytning til rask flodheste bamse og for snakken inden vi gik som nogle af de sidste gæster i Fårup Sommerland.
Kæmpe knus, kys og roser fra Lærke og Rikke (Lærke's mor med rollator (Rulle)).
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Nærværende personale som havde ja-hat på og en super mad-oplevelse i Oasen hvor vi var på restaurant-niveau. Mange gode kroge man kan udforske og opleve udover de gængse forlystelser! 👏👏👏
Verdensklasse personale
Wow, en skøn dag i Fårup Sommerland vi havde i torsdags og fantastisk personale de har. Om det så var ved indgangen, forlystelserne eller madstederne. Hver gang blev vi mødt af oprigtige smil og engagement og sjov og ballade med ungerne. Selv da vi gik på parkeringspladsen på vej hjem, så vi en medarbejder der kørte forbi i sin bil som smilede og vinkede til os. Så udover at forlystelserne var sjove for både børn og voksne, giver det bare det ekstra at blive mødt på den måde. Så tak for det, vi kommer helt sikkert igen til næste år.
Hotel Fårup sommerland
Generelt utrolig god oplevelse i parken samt personalet på hotellet i restauranten. Dog havde vi den oplevelse at vi som 2 familier havde booket 2 værelse med 4 sove pladser i hver. I det ene værelse var der ved den ene soveplads kun en meget tynd madras som underlagt og ikke en lækker madras som de andre sove pladser var optaget med. Ret dårligt stil at betale det samme beløb men dårlig soveplads for den ene plads, idet man kunne mærke gulvet under en.
Vi oplevede desværre også, at personalet var meget kort for hovedet da vi ville tale med dem om det rest beløb vi havde til overs grundet en aflysning.
Vi blev desværre mødt af et “jeg har desværre ikke mere tid til dig og jeg vil derfor gerne bede dig om at gå” og så gik medarbejderen.
Restaurant Loen
Vi valgte som sæson kort holder at benytte os af tilbuddet fra restaurant loen, det lød godt. Men hold op hvor blev vi skuffet og ikke engang de 332kr værd. Pizza og pasta er totalt smagsløst, beskidte forhold, borde, stole og gulv. Mangel på tallerkener og en buffet der ikke kan holdes fyldt. Der mangler kvalitet i den pizza der laves, overfyldt med fyld giver ikke bedre pizza tværtimod, de bliver bare klamme at tygge i. Jeg ville dog helst smide mine penge i parkens mad, men denne oplevelse for vores familie til at holde os fra det så vi ikke bliver skuffet igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.