Goodweigh Opiniões 186

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Goodweigh. Alles verliep snel en duidelijk. De service was professioneel en betrouwbaar, en ik voelde me goed geholpen tijdens het hele proces. Ook de comm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vanaf september bezig en ondertussen 20 kg afgevallen. De Ozempic zorgt er bij mij voor dat ik geen “honger” gevoel heb. De begeleiding is top. Indien nodig krijg je advies. Elke week een li... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

24/7 able to ask questions and you usually get an answer within 24hrs. A LOT of reading material you can CHOOSE to delve into. And the option of help with changing your eating habits and lifestyle... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

The platform has been pretty simple and straightforward. Wish the english support was a little bit more complete and would like it if they included a carrying case for the pin and meds and provided a... Ver mais

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

186 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Erg lage start dosering

Deze beoordeling is voor de ervaring van het product. Niet voor het bedrijf zelf. Ik ervaar niets. Baal enorm van de dosering. Begrijp dat er laag wordt ingezet, maar zoveel geld betalen voor nul resultaat vind ik best frustrerend.

Het kost wel wat

Het kost wel wat. En de bijwerkingen zijn niet mis. En toch is het de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb. Het stemmetje in je hoofd is gewoon weg! De dwangmatigheid en het obsessieve van het eten is er niet meer. Je hebt nog wel trek. Maar na een paar happen zit je vol en ben je voldaan.

Maar wat ik zeg, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De bijwerkingen, vooral de eerste dagen zijn niet mis. Buikpijn en krampen en een behoorlijk misselijkheidsgevoel.
Je hebt goede dagen en slechte dagen. Maar over het algemeen zijn vrouwen ook wel wat gewend met buikpijn en zo dus ik heb het er wel voor over.
Ik ben nu drie weken bezig en ben 3,5 kg kwijt.

Ik ben er super tevreden mee en beveel het iedereen aan die al jaren bezig zijn met afvallen en het maar niet lukt. Dat stemmetje dat zegt dat je nog wel wat kan eten en dat dat ene koekje in de kast je naam roept....
Dat is een eetverslaving symptoom en dat is niet makkelijk om op eigen houtje onder controle te moeten houden.
Ozempic zorgt ervoor dat die stem weg is en je weer "normaal" kan eten.

29 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vond de hulp voor ik ging starten…

Ik vond de hulp voor ik ging starten iets tegenvallen, maar juist als je eenmaal in het proces zit heb je goede online begeleiding en worden je vragen snel beantwoord! Mijn hongergevoel is echt gestild dus ik eet veel regelmatiger en gezonder nu.

Duidelijk en helder

Goede intake met artsen, dus je weet dat je niet zomaar aan iets begint. De verwachtingen worden juist geschept en geen gouden bergen beloofd.
Levering van alles was snel en duidelijk en ik ben al wat gewicht kwijt in de eerste 10 dagen.

Snel door aanmeldprocedure heen

Snel door aanmeldprocedure heen. Ook fijne duidelijke levering door apotheek binnen een week. Medicatie netjes gekoeld en verpakt. Ben net pas begonnen met de medicatie, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

11 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele begeleiding en steun in de rug

Ik was op zoek naar hulp bij het afvallen. Ik heb dit gevonden in Goodweigh. Zonder begeleiding zou ik niet durven te beginnen met medicatie maar met hen durf ik het aan. Het is fijn zowel vooraf als tijdens het gebruik gemonitord te worden en het idee te hebben dat je altijd een medisch specialist kunt benaderen als het nodig is terwijl je toch het idee hebt zelf de regie in handen te hebben en niet iedere week perse naar iemand toe te moeten. Mijn resultaten zijn top na een paar weken, ik ben zo ontzettend trots en blij dat ik deze stap heb gezet.

15 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij dat ik de stap heb gezet …

Heel blij dat ik de stap heb gezet om bij Goodweigh het afvaltraject te volgen. De website is goed, er staat veel informatie en tips op en ik vindt de begeleiding en mogelijkheden tot contact prima. Er wordt snel gereageerd en denken ook mee als je ergens mee zit of vragen hebt. Ik vertrok voor een aantal maanden op reis en zij regelde medicijnpaspoort, advies voor vervoer in het vliegtuig en op tijd een extra pen om mee te nemen. Inmiddels ben ik na 4 maanden 15 kilo kwijt, de opbouw is goed, de bijwerkingen zijn verschillend maar worden minder, ik voel mij zoveel fitter en dit was mij zonder Goodweigh niet gelukt. Ook de bestellingen en leveringen van de Ozempic pen verloopt duidelijk en goed. Ik ben super tevreden,

13 de maio de 2026

Snelle en professionele begeleiding

Ik ben ontzettend dankbaar voor de snelle manier waarop mijn aanvraag is behandeld en hoe snel ik het medicijn heb kunnen krijgen voorgeschreven. Mijn vragen worden altijd duidelijk beantwoord en ik voel me echt begeleid en gesteund tijdens het hele proces. Dank jullie wel voor deze ondersteuning en voor het veranderen van mijn leven. Ik voel me veel zelfverzekerder en beter in mijn vel.

28 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kost wat moeite om alles aan te maken…

Kost wat moeite om alles aan te maken je account en acceptatie (wat uiteraard ook moet voor je eigen gezondheid ) maar als het loopt dan gaat het prima heb mijn eerste maand er op zitten en ben ruim 10 kg afgevallen snap dat het in het begin snel gaat , maar ben super gemotiveerd voel me top ook de wekelijkse app contact loop soepel kortom een aanrader
Gr Marcel

13 de maio de 2026

Snelle hulp

Na een vragenlijst, verificatie en uploaden van foto’s super snel geholpen en doorverwezen naar de juiste medicatie!

Ik ben benieuwd naar de rest van t traject

11 de maio de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.