Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Goodweigh. Alles verliep snel en duidelijk. De service was professioneel en betrouwbaar, en ik voelde me goed geholpen tijdens het hele proces. Ook de comm... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben vanaf september bezig en ondertussen 20 kg afgevallen. De Ozempic zorgt er bij mij voor dat ik geen “honger” gevoel heb. De begeleiding is top. Indien nodig krijg je advies. Elke week een li... Ver mais
24/7 able to ask questions and you usually get an answer within 24hrs. A LOT of reading material you can CHOOSE to delve into. And the option of help with changing your eating habits and lifestyle... Ver mais
The platform has been pretty simple and straightforward. Wish the english support was a little bit more complete and would like it if they included a carrying case for the pin and meds and provided a... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Tot nu toe optimale service
Tot nu toe optimale service. Snelle reactie op de intake lijst met vragen die ter zake deden. Vlotte gedetailleerde info met betrekking tot de levering. Ook de instructies voor wat betreft lieten gaan vraag onbeantwoord. 1e prik 4 dagen geleden gezet, ben dus pas net begonnen. Erg benieuwd naar de resultaten!
Alle twijfels weggenomen..
In het begin was ik sceptisch om online medicatie te bestellen. Maar dat was helemaal niet nodig. Super goed geholpen en begeleid. Eventuele twijfels zijn helemaal weggenomen. Ondertussen ook nog een 15 kg kwijt en voel me top.
Ive been struggling to lose weight for…
Ive been struggling to lose weight for years. Because of my treatment at Goodweigh ive been able to lose 10 kilos in the last 5 months. Im super happy about that.
Delivery
Honestly, I can only say that i was surprised that delivery takes long but payment was done two weeks before. So by the time i’m halfway through another payment is scheduled. Aside from the logistic and financial issue the team is very helpful and capable.
Easy setup and onboarding
Quite straight forward onboarding and setup. Highly recommended
Heb gisteren mijn 4de injectie gezet…
Heb gisteren mijn 4de injectie gezet van 2,5 mg mounjaro. En inmiddels 6 kilo afgevallen. De begeleiding is goed voordat je begint heb je een intake gesprek, en zodra je er mee bent begonnen krijg je mail waar je jezelf overal voor kan opgeven. Ik doe het op het moment zonder omdat ik tot nu toe super tevreden bent over het resultaat. Je krijgt een vragenlijst tussendoor en die vul je in met jouw antwoorden en daarop wordt de volgende medicatie aanbevolen. Vragen via mail worden snel beantwoord. Ik ga verlopig nog even door wil er nog 28 kilo af hebben.
Erg duidelijk en professioneel
Erg duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader. Ben al in 3 maanden 6 kilo afgevallen. Blij met de resultaat
Het was heel moeilijk wijzigingen in de…
Het was heel moeilijk wijzigingen in de levering aan te brengen wegens vakantie. Ik heb wel 20 mails moeten versturen en nog gaat het niet goed. Nu heb ik vooraf eindelijk twee pennen ontvangen en nu vergeten ze dat ik op vakantie ben en willen ze gewoon doorleveren. Ook betaling tijdelijk stopzetten voor een maand bij Klarna is niet mogelijk. Zeer frustrerend.
Zoek aub verder
Zoek aub verder, er zijn aanbieders genoeg.
Antwoord op vragen krijg je van Chat GPT.
Medicijn levering is een drama voor werkende mensen, je hebt totaal geen inspraak.
Heel goed! Echt ontzettend blij met de service. En ik ben flink afgevallen dus mijn doelen worden ook behaald dankzij goodweigh.
Ik ben pas begonnen met mijn traject…
Ik ben pas begonnen met mijn traject bij Goodweigh, maar mijn eerste ervaring is heel positief. De dokters zijn professioneel, vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Al mijn vragen werden duidelijk en geduldig beantwoord, waardoor ik me goed geïnformeerd en op mijn gemak voel. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de begeleiding en heb ik vertrouwen in het verdere verloop van mijn traject.
Nu een half jaar bezig
Nu een half jaar bezig. Vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat er met je mee werd gedacht. Geen verkooppraatje (uiteraard moet er verkocht worden) maar een professioneel team dat erg klantgericht is. Snelle reacties en goede adviezen. Uiteraard ben ik positief, het heeft mij -20 kg opgeleverd. Samen met het team ben ik nu 2 maanden aan het afbouwen.
Goede begeleiding
Goede begeleiding. Werkt goed. Snel contact als je vragen hebt.
Vanaf November ben ik aan ozempic…
Vanaf November ben ik aan ozempic geleidelijk opgehoogd in ben in totaal 14 kilo kwijt . Maar dat deed het niet zo zeer voor, maar meer voor mij bloed druk .
Mij bloed druk en bloed waardes zijn zo veel beter dan 6 maanden geleden.
Ik ben er zo blij mee .
Het ging prima viel lekker af maar ik…
Het ging prima viel lekker af maar ik kreeg zuur oprispingen en hele heftige maagpijn en moest helaas stoppen. Gebruik 3 maanden.
Prima service
Prima service. In de online chat worden vragen vlot beantwoord, goed advies.
Zeer tevreden over de resultaten tot nu toe.
Heel blij met Goodweigh
Heel blij met Goodweigh. Ik ben al 7,5 kilo afgevallen.
Duidelijk in communicatie
Bij de intake duidelijke vragen. Communicatie met de behandelaars goed. Heb alleen nog geen tijd voor persoonlijke chat gehad.
Heb in ieder geval minder zin in snaaien. Eet eigenlijk alleen gezond voedsel met weinig toegevoegde suikers.
Helemaal tevreden
Helemaal tevreden. Snelle aflevering via thuisapotheek, vlot antwoord bij vragen van zowel de klantenservice als de artsen.
Oplichting
Oplichting, er zijn meerdere websites van dit bedrijf met dezelfde "medische experts". Ga gewoon naar je eigen huisarts.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.