Enormt gode og lækre vine – jeg køber alle mine champagner her! Intet at sætte en finger på! Men… Jesper er desværre ikke særlig god til at svare på henvendelser, og det hænder også, at ikke all... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse hos GrowerChampagne. Fedt udvalg af champagner, man ikke lige finder alle steder. Leveringen var hurtig, og flaskerne var pakket ordentligt ind. Klart et sted jeg handler igen,... Ver mais
Opfølgning på anmeldelse fra 16.maj 2024: Efter min anmeldelse blev jeg kontaktet af Jesper fra GrowerChampagne, som beklagede forløbet. Der var tale om en forglemmelse, og manglende opfølgning... Ver mais
Super oplevelse Skulle bare hente noget bestilt champagne, men blev modtaget med et glas champagne og Jesper tog sig masser af tid til at snakke og rådgive selv om jeg egentlig bare skulle afhente no... Ver mais
A empresa respondeu
Hos growerchampagne.dk forhandler vi store champagner fra små, kvalitetsorienterede producenter - de såkaldte growers.
Stokagervej 6F, st. th., 8240, Risskov, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fantastisk udvalg i de små huse, og meget rimelige priser
Jesper er altid hyggelig at handle med. Han er kunnskapsrik, og altid vennlig. Dessuten har han fantastisk mye god champagne.
Nemt og hurtig be
Opfølgning på anmeldelse fra 16.maj 2024:
Der var tale om en forglemmelse, og manglende opfølgning på GLS.
Der kom herefter skred i tingene, varerne blev hentet og leveret indenfor de mere normale 2 dage.
Dejligt, og med en ekstra flaske Champagne som kompensation og en tro og lovning på at tingene ikke gentager sig, så afsluttede sagen på bedste vis.
Så denne del kan jeg kun give 5 stjerner.
Tak Jesper 👍🙏

Resposta da GrowerChampagne
Købte smagskasse, men der var ikke tale om en kasse med 3 stk. Skulle være brugt som firmagaver.
Havde bestilt 3 smagskasser. Modtog 9 flasker i 2, 6 stk. kasser.
Når man sælger smagskasser ville det også være befordrende med en beskrivelse af hver enkelt flaske.

Resposta da GrowerChampagne
Lyn hurtig levering og god rådgivning. Glæder mig til at smage champagnen :)

Resposta da GrowerChampagne
Jesper af en verdensmand men benene på jorden, samtidig med han går op i kvalitet men også kvalitet til den rigtige pris🙌

Resposta da GrowerChampagne
Jesper/Growerchampagne er passioneret og utrolig vidende, og har et fantastisk udvalg. Bedste anbefaling herfra

Resposta da GrowerChampagne
Fantastisk flaske og godt pakket ind under forsendelse klart et sted jeg vil handle igen

Resposta da GrowerChampagne
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.