Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Broeken zijn heerlijk! Al meerdere gekocht. Service super fijn. Reageren snel op de mail/watsapp. Na retourzending en het terug ontvangen daarvan fijn geholpen. Zonder problemen weer terug mogen s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en pasvorm. Dankjewel voor de cadeautjes, die waren toegevoegd 😃 Super!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn om telefonisch te kunnen overleggen en om een paar broeken te mogen ontvangen zodat we konden passen met elkaar om zo de juiste maat te bestellen. Leuk ook de sokken die erbij geleverd zijn.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de trabalho
  2. Loja de uniformes

Wij zijn de webshop voor hoogwaardige zorg-werkkleding en unieke ontwerp diensten. Laat je professionaliteit en persoonlijkheid stralen met onze exclusieve ontwerpservice. Bezoek onze webshop voor de nieuwste trends en geniet van comfort en zichtbaarheid.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

46 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Mooie werkkleding

Mooie werkkleding! Zit echt heel fijn. Dit is het fijnste merk om te dragen in de 27 jaar dat ik als mondhygiënist werkzaam ben. Snelle service en goede communicatie.

1 de abril de 2026

Fijne werkbroeken

Snelle verzending. De broeken zitten heerlijk en zijn perfect voor het werk op de afdeling. Als ik iemand gedoucht heb en toch iets nat geworden ben, is de broeken binnen enkele minuten weer droog. Genoeg zakken voor piepers en telefoons. Kortom super!

16 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie werkbroek wel één maat groter dan…

Mooie werkbroek wel één maat groter dan ik normaal heb. Deze tip kreeg ik van een collega. En de broek zit perfect. Makkelijk te wassen en snel weer droog. Ook snel bezorgd trouwens.

6 de maio de 2025

Resposta da Zuuster

Super tof! 5 sterren wow! Super bedankt voor je review.

Super fijne snelle communicatie

Broeken zijn heerlijk! Al meerdere gekocht.
Service super fijn. Reageren snel op de mail/watsapp.
Na retourzending en het terug ontvangen daarvan fijn geholpen. Zonder problemen weer terug mogen sturen.
Werk echt met plezier in deze kleding.
Super bedankt weer voor de goede service.

24 de abril de 2025

Resposta da Zuuster

Dankjewel Rianne voor je feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Werd goed aangegeven dat het artikel…

Werd goed aangegeven dat het artikel een maatje kleiner uitval.
Snelle levering.
Ik heb deze broek jaren geleden in de kleur crème gekocht, toen was er geen wit.
Nu wel....ben er blij mee!

13 de abril de 2025

Hartelijk dank voor uw review. Gr team Gubanni

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie broeken

Mooie broeken. Alleen jammer dat er al een klein vlekje op een van mijn broeken zaten. Maar verder geen klachten.

13 de abril de 2025

Resposta da Zuuster

Bedankt voor je review! Onze excuses voor het vlekje. Laat het ons een volgende keer binnen 24 uur weten, dan sturen we direct een nieuw exemplaar op.

Gr team Gubanni

Roos Ajunan

Onlangs 2 broeken en 2 tunieken besteld. Snelle service en het is een goede kwaliteit.
Ben helemaal tevreden!
Bedankt Gubanni.

1 de abril de 2025

Resposta da Zuuster

U bedankt voor uw aankoop en review. Tot de volgende keer

Goed contact

Goed contact
Bij onduidelijkheid goed geholpen om goed op te lossen

24 de março de 2025

Resposta da Zuuster

Dank voor uw review. We waarderen het enorm

TOP Service!

Ik heb recent order geplaatst. Snelle levering  en zeer goede kwaliteit. Luna topje geretourneerd en na 2/3 werkdagen geld terug ontvangen.  Zeer tevreden met de service !

19 de setembro de 2024

Hartelijk dank,
team Gubanni

Classificada 1 em 5 estrelas

Ronduit belachelijk.

Ronduit belachelijk.

Broeken zijn op tijd binnen gekomen.
Pasten niet goed dus weer retour gestuurd met het formulier wat in het pakketje stond. Daarop stond niks over aanmelden retour en je kon het zo terugsturen.
Een paar weken later lag het pakketje opeens weer bij mijn voordeur. De retour was GEWEIGERD. Er stond op het pakket dat het al wel in Puttershoek was aangekomen maar dat het daar geweigerd is.
Nu krijg ik mijn geld niet meer terug en mag ik het niet opnieuw retour sturen ivm termijn. MAAR IK HAD HET OPTIJD VERSTUURD. Belachelijke site. Hier bestel ik nooit meer.

11 de setembro de 2024

Beste Louise,

Bedankt voor je review. We hebben uw retour helaas niet ontvangen, en er is geen sprake geweest van een weigering van onze kant. Daarnaast hebben we u per e-mail geïnformeerd over het proces rondom het aanmelden van retourzendingen.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is, en het spijt ons dat dit tot een negatieve ervaring heeft geleid. We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Team Gubanni

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerder was ik al vaste klant van…

Eerder was ik al vaste klant van zuusteruniforms. Eindelijk kwam de nieuwe website in bedrijf onder een nieuwe vlag.
Direct een nieuwe outfit gekocht! Ik heb een Luna flared broek met de oranje kleur en de bijbehorende Luna straight top, ook in het oranje, besteld.
De stof voelt lekker glad aan, het zit goed en het ziet er erg modieus uit. Eenmaal uit de was, droogt het super snel en je hoeft je outfit niet te strijken.

De klantenservice is tevens ook super! Korte lijn contact. Ze denkt graag met je mee, dat heb ik niet anders verwacht van de eigenaar van het merk.

Het is wellicht prijzig, maar de kleding gaat lang mee en blijft ook lang mooi. Ik draag al drie jaar haar kleding tijdens mijn werk. Kortom, je krijgt waar voor je geld!

Tip voor wassen van de kleding om pluisjes te voorkomen: ik was mijn werkkleding binnenstebuiten. Na de wasmachine gewoon ophangen en viola!

15 de março de 2024

Beste Jolanda,
Het is ontzettend attent van je om de tijd te nemen voor zo'n uitgebreide review. We zijn blij dat je onze klant bent en staan altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groeten,
Goebani
Team Gubanni

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een speciale dag gekozen (omdat ik een paar dagen weg was )om te leveren dit was geen probleem
Kwaliteit is goed
Pasvorm ook goed
Beschrijving klopt van het artikel

17 de outubro de 2023

Resposta da Zuuster

Bedankt voor je feedback, Trea. Het is voor ons een genoegen om je te helpen. We zijn blij dat je tevreden bent met onze kleding. We hopen je in de toekomst terug te zien.

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de snelle levering.
Heel blij met de broek zit erg comfortabel.

29 de setembro de 2023

Resposta da Zuuster

Beste Renee, Ontzettend bedankt voor uw review. We waarderen het enorm dat u hiervoor tijd hebt genomen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.