Leia as opiniões dos outros
Rigtig god og imødekommende service. Niki, som jeg undervejs har haft kontakt med, har gjort hele forløbet trygt og rart med sin yderst venlige og professionelle tone. HCA var det firma, som kunne... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Pintor
- Serviço de limpeza
- Acabamento de pisos
- Lixamento e polimento de pisos
- Pintura
- Serviço de reparações
Escrito pela empresa
Din gode oplevelse er hjertet af vores organisation! Så vi gør alt for at sikre den. Du er altid garanteret en uforlignelig oplevelse hos os, men vi går den ekstra mil, når du flytter fra et lejemål.
Informações de contacto
Janesvej 13, 2680, Solrød Strand, Dinamarca
- info@hca-i.dk
- hcandersensistandsættelse.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Nemt og de klarede det hele
Jeg kontaktede dem og de kom hurtigt med et tilbud.
De er meget servicemindede og afleverede lejligheden uden anmærkninger.
Vi fik et tilbud fra HC Andersen…
Vi fik et tilbud fra HC Andersen istandsættelse om at istandsætte vores lejlighed i forbindelse med fraflytning. Aftalen omfattede maling af lejligheden, slibning af gulve og rengøring. Vi betaler halvdelen af det fulde beløb (anden halvdel skulle betales når de var færdige)
Da vi havde fraflyttet lejligheden afleverede vi nøglerne i nøgleboks så de kunne gå i gang med arbejdet. Vi holdte løbende øje, men kunne konstatere at der ikke skete noget. Vi kontaktede dem flere gange og rykkede for hvornår de ville påbegynde lejligheden.
Da lejligheden skulle være færdig og der blev afholdt fraflytningssyn med udlejer, havde de kun lavet noget malerarbejde som i øvrigt var så dårligt at det hele måtte laves om.
Vi kontakter dem for at ophæve aftalen, da den er misligholdt i henhold til det der aftalt. Efter lang tids skriveri på mail frem og tilbage kommer de endelig frem til at de gerne vil imødekomme os og annullere aftalen. Herefter er der stille fra deres side. Vi mangler stadig at få de penge tilbage som vi har betalt. Kontooplysninger har vi sendt flere gange. De er i øvrigt meget lang tid om at vende retur på de mails man sender.
Næste skridt må vel være at tage sagen videre hvis vi fortsat ikke får vores penge. Det er jo ren svindel.
Vi er super tilfredse med arbejdet som…
Vi er super tilfredse med arbejdet som er blevet gjort og vi fik hele vores depositum tilbage. Så vi kan kun sige god for HC Andersen.
Søde mennesker over mail og telefon, så vi kunne ikke tænke os mere.
Jeg har for anden gang haft fornøjelsen…
Jeg har for anden gang haft fornøjelsen af at bruge HCA istandsættelse. Det kan være en uoverskuelig proces, men du får virkelig følelsen af at Niki og Mark kæmper din sag og gør deres aller ypperste for deres kunder
Begge gange er synet gået flot igennem og jeg kan se frem til at få mit depositum udbetalt.
KÆMPE anbefaling herfra ❤️
Dårlig oplevelse
De virkede flinke og imødekommende til at starte, hvorfor vi indgik aftale om renovering ifm fraflytning af lejebolig. Vi overfører 1. Rate som er ca 10.000 kr. Dagen efter tilbyder boligsekskabet en kapitalisering af lejligheden, og vi vil derfor gøre brug af vores fortrydelsesret og have pengene retur. Dette godkender HCA på papiret , men ingen penge er sendt retur. Dette er endnu ikke sket trods flere lovninger og mange undskyldninger gennem den sidste måned.
Opdatering:
Vi fik langt om længe vores penge, efter vi skrev at næste skridt ville være en politianmeldelse.
De har efterfølgende forsøgt at kompensere os til at fjerne en dårlig anmeldelse. Vi har efterfølgende også hørt fra flere, at dette er normal praksis, og at man bør undgå at bruge HCA.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HCA var det firma, som kunne gøre det absolut billigst, og samtidig med de bedste fordele.
Top karakter
Jeg har bruge HC Andersens Istandsættelse 2 gange. Begge gange er der gået super fint, de har været gode til at kommunikere, og har gjort deres arbejde til UG.
Jeg har fået fuld depositum begge gange.
Vil klart anbefale dem.
VÆLG ET ANDET FIRMA!
H.C. Andersens istandsættelse "garanterer" dit depositum tilbage, men du skal dog vente mange måneder for at få dem udbetalt, og du skal skrive til dem flere gange. Jeg har først modtaget resten af mine penge nu efter flere måneders stress. De kom med de "sørgeligste" forklaringer om hvorfor de ikke kunne sende mig pengene… De lavede et middelmådigt stykke arbejde, kunne ikke holde styr på datoer, så de var så forsinket, at de skyndte sig at gøre lejemålet i stand, så hele forløbet var enormt stressende. Det resulterede i, at jeg ikke fik særlig meget af mit depositum igen. Men tvivl ikke, for det er selvfølgelig deres kunder som er første prioritet ;) Seriøst, vælg et andet firma.
Super flot arbejde med vores husrenovering
Super flot arbejde med vores renoveringsprojekt fra de dygtige og søde mennesker i H.C. Andersens istandsættelsesfirma. Den fantastiske duo Bardur og Møller har leveret de flotteste vægge i vores gamle hus, og gulvmand Phillip de fineste gulve🤩 Resultatet overstiger hvad vi havde drømt om, og så er det nogle utroligt søde, sjove og hyggelige mennesker😍. Det hele flot koordineret fra firmaet, så ingen unødig ventetid.
De varmeste anbefalinger herfra😍
Fup og fidus
Elendig service...
De kiggede på lejligheden og virkede pålidelige, gav en pris og vi valgte dem at istandsætte lejligheden og betalte 50% af det aftalte beløb.
De var dog ikke klar til flyttesynet og vi fik en regning for forgæves kørsel..
Jeg blev chokeret da jeg så flytterapporten - sjusk og flere mangler var ikke udbedret, som endte med vi fik over 20k. fratrukket depositum i i form af maler, rengøring og gulvmangler, som skule være dækket af deres depositumsgaranti..
I flere måneder har vi rykket for at få vores penge retur, uden held...
Efter have haft muligheden for at…
Efter have haft muligheden for at benytte Niki til vores fraflytning mht istandsættelse kan jeg kun skrive gode ting om deres fantastiske arbejde.
Nu har jeg haft 3 forskellige virksomheder forbi og det blev Niki der blev valgt og her må jeg sige at det var den helt rigtige beslutning, da jeg fik min fraflytningsrapport med nul anmærkninger.
Vi havde Heimstaden som udlejer og de er ikke nemme at komme fri fra, men Niki leverede opgaven. Tak for hjælpen!
Ikke tilfreds med H.C.Andersen Istandsættelse
H.C.Andersen Istandsættelse er imødekommende så længe alt går deres vej, men så snart der er noget som helst, der ikke er så godt for dem, falder hjælpsomheden gevaldigt.
Jeg blev lovet en rabat hvis jeg benyttede både H.C.Andersen Istandsættelse og Flytning. Jeg fik rabat på flytningen, men ikke på istandsættelsen. Jeg blev oplyst at H.C.Andersen Istandsættelse ville undersøge sagen nærmere (og snakke med deres søsterfirma om sagen), men selv om jeg har skrevet til dem flere gange, har jeg intet hørt.
Det er i det hele taget meget svært at få fat på H.C.Andersen Istandsættelse, og jeg synes ikke de lever op til deres løfte om at gøre tingene nemt for kunden. Og så er de jo heller ikke ligefrem billige, trods alt.
Tryg partner gennem hele forløbet
Jeg har nu fået afsluttet mit super positive samarbejde med H.C. A istandsættelse ifb. med renovering af min leje lejlighed i København.
Fra første kontakt med firmaet tilbage i maj måned til at pengene er gået ind på min konti her i december, har alt forløbet yderst professionelt.
Min lejlighed blev besigtiget af Mark, som leverede en god og tryg oplevelse, og vi fik vendt alle de faldgrubber der findes, hvor du som lejer lynhurtigt kan stå magtesløs tilbage. Vi fandt en god løsning til en super skarp pris. De skulle stå for en "fuld" renovering at mit lejemål, altså afslibning af gulve, maler arbejde etc. Men under renoveringen opdagede H.C. A, at gulvet på ca. 5 år havde været slebet så mange gange, at de ikke turde lave en gulvafslibning selv, da de frygtede for at maskinen ville gå igennem. Noget jeg som almindelig lejer, aldrig ville have haft en chance for at opdage.
Under hele forløbet har firmaet være tilgængelige og især Niki levere en service udover det man normalt kan forvente. Man kan tydeligt mærke, at de er erfarne på området og kender alle faldgruber. Så hvis du som lejer gerne vil have en tryg partner i hele forløbet, kan jeg varmt anbefale H.C. A istandsættelse.
Som lejer vil jeg anbefale at du også selv sætter dig helt ind i tidsfrister, betalingsfrister etc. For det er et længere forløb der venter dig, før at du har dit indskud retur på din egen konto, således at du fra starten ved hvad du går ind til.
Enestående kvalitet, service og tryghed – kan ikke anbefales nok!
HC Andersens Istandsættelse leverede en helt igennem fremragende istandsættelse af vores lejlighed ved fraflytning – med VG Bolig som udlejer, hvilket siger alt om kravene.
Resultatet var intet mindre end perfekt.
Kundeservicen var i top fra start til slut, kommunikationen var klar, ærlig og professionel, og arbejdet blev udført i meget høj kvalitet til en rigtig fair pris. I en periode hvor vi samtidig havde købt hus, gav de os ro og mulighed for at fokusere på flytning og overtagelse af vores nye hjem – det betød virkelig meget!
Under fraflytningen opstod der desuden en uforudset vandskade på gulvet under fryseren i forbindelse med afriming. Det blev håndteret professionelt og effektivt uden problemer.
I går, 17.12.2025, modtog vi vores fraflytningssynsrapport uden én eneste anmærkning. Det taler for sig selv!
En særlig tak til Niki Strandeng og hans team for deres professionalisme, engagement og imødekommenhed hele vejen igennem.
Hvis du vil have ro i maven, et gennemført resultat og samarbejde med nogen, der virkelig ved, hvad de laver, så er HC Andersens Istandsættelse det helt rigtige valg.
De får vores varmeste anbefalinger.
Amazing service and nice people
My partner and I used H.C Andersens to take over the whole apartment renovation and handover process for our apartment in Valby. Being an expat, I did not know many people that could give recommendations for a company to help us with the whole apartment renovation process, but I found H.C Andersens online and choose them because they have really high trustpilot reviews.
My partner and I were very happy with the results! We asked for their help around a week before we had to hand over the keys and despite the tight deadline they made the place spotless without the apartment rental company requiring any additional repairs.
I will recommend them to anyone looking for a company to take over the whole renovation and apartment handover process moving forward.
Trygt og sikkert
Hvis man står for at skulle flytte, men gerne vil slippe for alt besværet af at sætte den gamle lejlighed i stand, eller som mange kan være bange for at blive snydt af et stort selskab, skal man skynde sig at ringe til Niki og Mark som sikre det hele for dig. Du bliver mødt af smil og hjælpsomhed som gør dig helt sikker på, at de har styr på processen og du trygt kan have fokus på alt andet end istandsættelse. De bedste anbefalinger herfra!
Tak for en rigtig god oplevelse
Tak for en rigtig god oplevelse. Der er mange bekymringer når man skal flytte og især, når man står overfor et stort privat boligselskab.
I gjorde at jeg havde en bekymring mindre og gjorde fraflytning mere overskuelig og tryg.
Jeg vil i den grad anbefale jer til andre, der har brug for hjælp til istandsættelse og rengøring af lejlighed.
En sjælden oplevelse af ordentlighed og tillid
Vi kendte ikke H.C. Andersens Istandsættelse i forvejen, men fik firmaet anbefalet af vores omgangskreds – og det viste sig at være en virkelig god anbefaling. Mark har fra start til slut været utrolig pålidelig, ærlig og nem at samarbejde med. Han har holdt alt hvad han lovede – både i pris, kvalitet og aftaler.
Da der undervejs opstod problemer med udlejeren, tog Mark sig af det hele uden jeg skulle bekymre mig. Han stod ved sin aftale, tog alle tvisterne på sig og sørgede for, at alt blev håndteret som det skulle.
Det er sjældent at møde en, der styrer et projekt med så meget ansvarlighed og overblik. Prisen var fair, kommunikationen har været klar og behagelig, og hele forløbet er blevet håndteret professionelt fra start til slut.
Jeg har følt mig tryg hele vejen og vil til enhver tid anbefale H.C. Andersens Istandsættelse til andre. Tak for et trygt og ærligt samarbejde.
Kompetente, effektive og flinke medarbejdere
Har haft fornøjelsen af, at gøre brug af H.C. Andersen Istandsættelse i forbindelse med klargøring af min lejlighed inden fraflytning.
Hele processen har forløbet sig hurtigt og nemt. Både Niki og Mark har været utroligt flinke og nemme at arbejde med.
Jeg kan stærkt anbefale teamet og vil anbefale dem til venner og bekendte fremover.
Unprofessional
I asked for a quote, they sent me a calendar invite for a phone meeting with Niki *** to discuss the details. I didn't get the call or any message ever since.
Update: After my review I got a call from them. They apologized and told me that there was an error in their IT system that sets up these meetings.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.