Hella Service Partner - Lundgaards Auto Opiniões 145

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Niels Espesvej 2, 8722 Hedensted, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde for kort tid siden fået sat ny lys arm i min bil ,den virkede så ikke igen efter ca 4 mdr henvendte mig til min flinke bilmekaniker og vupti klarede han udskiftningen uden beregning og nu er fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lundgaards Auto har udført service på min Audi TT i 11 år. Bilen bliver altid serviceret til min fulde tilfredshed. Når bilen bliver afhentet, viser værkstedet de udskiftede dele, og forklarer hvorfo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er altid god service og hurtig hjælp hos Lundgaards Auto. Du modtager god og pålidelig information om priser, reparationen osv. Arbejdet udføres til stor tilfredshed.

Classificada 5 em 5 estrelas

reagere hurtig. KOntaktede mig inden de lavede noget på bilen. Kom med gode råd hvad jeg kan forbedre på bilen, hvis jeg vil sørge for den kan i mange år fremadrettet.

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel

Escrito pela empresa

Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Prisen var højere end den dyreste på…

Prisen var højere end den dyreste på autobutler hvor prisen var regnet ud fra at der blev skiftet alt fra katalysatoren og bagud ( forrør-mellemrør-bagpotte- clamps-pakninger-gummiophæng og jeg fik kun skiftet forrør og mellempotte. Alle der bød ind på opgaven ville have for 0.9 time og jeg har betalt for 2.25 t . Så har betalt alt for meget for tiden og reservedelene . Så alt i alt en rigtigt dårlig oplevelse og føler mig snydt .

5 de março de 2026
logótipo da Hella Service Partner - Lundgaards Auto

Resposta da Hella Service Partner - Lundgaards Auto

Hej Kenneth.

Tak for din anmeldelse. Vi modtog en henvendelse en onsdag aften om din bil, der stod ved værkstedet med en knækket udstødning. Bilen skulle først håndteres og ind på liften, og i forbindelse med reparationen opstod der nogle forhold, som gjorde at arbejdet tog længere tid end normalt.

Vi anvender reservedele i en kvalitet, vi kan stå inde for, og på fakturaen er både reservedele samt materialer og arbejdstid opgjort. I dette tilfælde blev bilen færdig allerede dagen efter, så den hurtigt kunne komme på vejen igen.

Vi bestræber os altid på at levere et ordentligt stykke arbejde og hjælpe så hurtigt som muligt, især når der er tale om en akut reparation.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Brian, Lundgaards Auto // Hella Service Partner

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, Tålmodig og god kommuniaktion med døv kunden.
Altid sende sms og fortæller hvad der skal laves på bilen.
Tilfredset pris for reperation.
Jeg er kunden hos dem over 20 år og fortsætter er meget tilfredset.

28 de novembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais