Kookstudio Het Mo'Ment Opiniões 13

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Informações sobre a empresa

1. Escola de cozinha

Het Mo’Ment is een kookstudio waar het koken en het eten van pure en (h)eerlijke gerechten samengaan met ingrediënten als passie, plezier en gezelligheid. En de kookworkshops van Het Mo’Ment zijn allesbehalve ‘standaard’. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop Grieks, barbecuen op de Kamado of De Smaak van het Midden-Oosten. De recepten en ingrediënten die klaar staan maken smakelijke gerechten zonder pakjes en zakjes. Maar ook zonder opsmuk. We zijn niet zo van de schuimpjes, krokantjes en composities op het bord. Bij ons moet het vooral makkelijk en lekker zijn. Voor een middag of avond heerlijk bezig zijn, koken en eten met familie, vrienden of collega’s kunt u kiezen uit het ruime aanbod kookworkshops. Deze vinden plaats in de ruime kookstudio gelegen op het platteland.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Genieten.

Gezellig, ontspannen samen kokkerellen, daarna lekker ervan genieten in een fijne omgeving. Met dank aan de gastvrouw Monique!

11 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Mo staat in de deuropening om je welkom te heten.

Mo staat in de deuropening om je welkom te heten! Brabantse gastvrijheid op en top! Koffie, Thee beide topkwaliteit en altijd een heerlijk baksel erbij. De kookworkshops zijn in de prachtige keuken en sanenzijnruimte, in een prachtig landelijke omgeving. De gerechten eerlijk en heerlijk.
Dat samen met een dot humor van Mo maakt het Mo’ ment een belevenis!

22 de janeiro de 2021

😋Heeeeerlijk..

😋Heeeeerlijk... dat was ons eerste woord, toen we aan tafel zaten, na de kookworkshop die we met een paar dames bij Het Mo’Ment gehad hebben! Zeker een aanrader! 👌🏼

Echt genieten!

Toen alles nog normaal was een paar fantastisch leuke, gezellige & vooral heerlijke workshops gehad samen met mams en (schoon)zussen. Mo is een geweldige no nonsens gastvrouw die ondertussen aan álle details denkt.

Goei Moment

Ik heb al verschillende keren bij en met Mo mogen koken. Het is altijd lekker, gezellig het bezorgt je een goei moment.

Het Moment!

Al aantal keren bij het Moment geweest! Super locatie fijne mensen en het straalt gezelligheid uit!

Super avond gehad!

Super avond gehad!! Kook workshop met vrienden, toen t nog mocht... En wat een geweldig mooi mens die Monique! Als t weer mag dan komen we zeker wéér! Als Monique t aankan😂

TOP!

Met de hele familie de 80e verjaardag van oma bij 't Moment gevierd. Zooo leuk, gezellig en lekker. Monique is de perfecte gastvrouw ... on the right time in the right places!

Heerlijk én gezellig👌

Super gezellige, heerlijke kookworkshops. Met wisselende thema’s. Gastvrij, prachtige locatie. Een feestje om daar met een groep te koken. Helaas moeten we het nu missen in deze Coronatijd. Hopelijk mogen we gauw weer koken en aanschuiven bij Het Mo’ment👌❤️

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.