Hoogenboezem Meubelen Opiniões 1797

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

we zijn keurig zonder opdringen geholpen ben zelfs nog 2 keer terug geweest om zeker te zijn van mijn aankoop betreft kleur DE bank is volgens afspraak bezorgd en keurig uitgepakt en gemonteerd alle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben diverse meubelen en spullen gekocht bij Hoogenboezem Rotterdam Alexandrium. We zijn heel goed geholpen en prima advies gekregen. We hadden ook een lamp gekocht en daar ging binnen een paar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijke en goede hulp in de winkel, niet alleen bedoeld op een grotere order maar zicht op mijn huis, en wat het beste past. strakke bezorging, helder tijdsvak, kundige vriendelijke mensen, zorgvuld... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beide keren goed advies gekregen. Anders hadden we tafel met verkeerde poten gehad. De medewerkers namen ondanks drukte ruim de tijd voor ons.

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Bankstel en dressoir gekocht

Bankstel en dressoir gekocht, bij aflevering bleek het dressoir beschadigd. Na kortingsaanbod (mijnerzijds) te hebben afgewezen werd 2 weken later een onbeschadigd dressoir bezorgd. Dus naar tevredenheid opgelost.

21 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en er snel een onbeschadigd dressoir is geleverd. We wensen jullie veel plezier met het bankstel en dressoir!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn geslaagd bij 3 zaken waar onder…

We zijn geslaagd bij 3 zaken waar onder Hoogenboezem die hierbij aangesloten zijn , bij de eerste voor een bank, bij de tweede voor een eetkamer bank en stereo meubel en bij de derde voor een salontafel, fijn dat deze zaken van dezelfde organisatie zijn, zo hebben wij een prachtig geheel kunnen vormen, nu nog wat aankleding, waarbij de check welkom is 🙏

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat geweldig dat jullie bij meerdere van onze winkels zo goed zijn geslaagd en alles samen een mooi geheel vormt in huis. Heel veel plezier gewenst met alle nieuwe meubels en succes met de laatste aankleding. Graag tot ziens in onze winkels!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima nette bezorgers en heel correct

Prima nette bezorgers en heel correct. Bank netjes gemonteerd. Alleen levertijd was wel erg lang. Meer dan 16 weken.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat prettig om te horen dat de bezorgers alles netjes en correct hebben verzorgd en de bank mooi hebben gemonteerd. Jammer dat de levertijd langer was dan verwacht, maar we hopen dat jullie nu volop genieten van de nieuwe bank!

Advies

De medewerkers namen ondanks drukte ruim de tijd voor ons.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor jullie review. Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij het maken van de juiste keuze. Ik geef het compliment over de tijd en aandacht zeker door aan onze collega’s. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe tafel!

aankoop bank

DE bank is volgens afspraak bezorgd en keurig uitgepakt en gemonteerd alle afval is mee terug genomen .er was een kleine opmerking chauffeur kwam gelijk terug gereden en heeft het opgelost
Zeer tevreden met aankoop

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat prettig om te horen dat je alle tijd hebt gekregen om zeker te zijn van je keuze en dat je zonder druk bent geholpen. Ook fijn dat de bezorging netjes volgens afspraak verliep en dat de kleine opmerking direct is opgelost door onze chauffeur. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe bank!

Winkel met service!

Goede vriendelijke verkoper, met duidelijk advies. Op de dag van levering ging alles vlekkeloos. Ook was er bij de bank een duidelijke instructie gegeven hoe deze te kunnen onderhouden.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat goed om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en duidelijk advies hebt gekregen in de winkel. Ook fijn dat de levering soepel verliep en dat de uitleg over het onderhoud van de bank prettig en duidelijk was. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank!

Classificada 5 em 5 estrelas

we vonden de behulpzame Jamie een…

we vonden de behulpzame Jamie een super ster waard

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat Jamie zo goed heeft geholpen, we geven dit compliment graag aan hem door. Een superster waard, dat horen we natuurlijk graag 😊 Veel plezier gewenst met jullie nieuwe meubels!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met de meubels

Heel blij met de meubels. Zo netjes geholpen Zo blij dat ik nog een kast heb besteld. En deze kast was op vooorraad, dus wordt binnen 2 weken geleverd. Ik zou iedereen naar Profijt Meubel sturen. Een superzaak

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je zo blij bent met de meubels en dat je zo prettig bent geholpen. Extra leuk dat je alweer een nieuwe kast hebt besteld en dat deze snel geleverd kan worden. We waarderen het enorm dat je Profijt Meubel aanbeveelt. Alvast veel plezier gewenst met de nieuwe aanwinst!

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de bezorging netjes is verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels!

Classificada 1 em 5 estrelas

Draaifauteuil Hoogenboezem

Aanschaf draaifauteuil in november 2025. Deze bonkte met zitten en opstaan. 4 keer monteur geweest en 2 keer nieuw onderstel geplaatst. 2 dagen na laatste vervanging opnieuw zelfde probleem.
In mei 2026 is de stoel retour genomen maar bij het omruilen stond weer een verkeerd bedrag wat geretourneerd zou worden. In de mailwisseling stond het juiste bedrag.
Mailwisseling gaat moeizaam. Medewerkers lezen de mails niet en bellen maar raak. Vragen om informatie die al lang en breed in de mailwisseling was benoemd.
Hoogenboezem zou een gerenommeerd bedrijf moeten zijn maar uit alles blijkt dat dit allesbehalve nog zo is.
Ben benieuwd of ik het juiste bedrag zal gaan ontvangen.
Ik vermoed dat de rechtsbijstandverzekering ingeschakeld moet gaan worden gezien de ervaringen met dit bedrijf de laatste 7 maanden.

15 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Het spijt ons dat het traject rondom uw draaifauteuil zo lang heeft geduurd en dat de klacht, ondanks meerdere bezoeken van onze monteur en vervanging van het draaionderstel, niet is opgelost. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan.

Omdat de klacht bleef terugkomen, hebben wij in overleg besloten de fauteuil retour te nemen en de aankoop te annuleren. Het verkeerde bedrag op de ophaalbon is inmiddels gecorrigeerd en uiteraard ontvangt u het volledige aankoopbedrag retour.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij nemen uw opmerkingen intern mee ter verbetering van onze service. Mocht u nog andere opmerkingen of vragen hebben, dan horen we het graag, we staan altijd klaar om te helpen.

Goede en nette bezorging

Goede en nette bezorging. Persoonlijk tintje. Over de kwaliteit zijn we tevreden. Levertijd volgens afspraak,

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Wat heerlijk om te horen dat de bezorging netjes is verlopen en dat het persoonlijke contact zo gewaardeerd werd. Ook fijn dat alles volgens afspraak is geleverd. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels!

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles goed behalve wijze van aflevering.

Verkoopmedewerker heeft ons héél goed geholpen (Profijtmeubelen in Breda). Ook zijn ontbrekende onderdelen met spoed nagezonden. Bovenstaande alle reden om 5 sterren te geven, maar de wijze van bezorging liet wat te wensen over (de 9 pakketten van 2 verschillende meubels werden door elkaar afgeleverd en 1 pakket (handle with care) werd met een harde klap op de plavuizen gedropt). Uiteindelijk zijn de meubels probleemloos gemonteerd, maar met een (eerder niet opgemerkte) lichte beschadiging op het bovenblad.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Breda en dat de ontbrekende onderdelen snel zijn nagezonden. De opmerkingen over de bezorging geven we door aan onze bezorgdienst, zodat hier extra aandacht aan besteed kan worden. Gelukkig zijn de meubels verder probleemloos gemonteerd. We wensen je veel plezier met jullie nieuwe meubels!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kast geleverd die niet helemaal goed…

Kast geleverd die niet helemaal goed was, had zo verholpen kunnen worden maar nee.....kregen gewoon een nieuwe kast.
Super service

13 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wat fijn dat het zo netjes is opgelost en dat je onze service zo hebt ervaren. Daar doen we het graag voor. Veel plezier gewenst met de nieuwe kast!

Komen afspraken geheel na

Komen afspraken geheel na, komen op tijd en vooral, zeer behulpzaam bij het afvoeren van de oude stoel naar de benedenverdieping, wat moj alleen met veel meer moeite zou zijn gelukt.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat prettig om te horen dat alle afspraken netjes zijn nagekomen en dat alles op tijd verliep. Ook geweldig dat onze collega’s zo behulpzaam zijn geweest met het verplaatsen van de oude stoel, dat geef ik graag aan hen door. Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe meubels!

Ons bankstel

Wij zij fijn geholpen met ons bankstel kopen

25 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wat fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen bij het uitzoeken van het bankstel. Ik wens jullie er heel veel comfortabele en gezellige momenten mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heldere communicatie en perfecte levering

Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de levering is alles prettig verlopen. Het bestellen ging makkelijk, communicatie was helder en afspraken zijn netjes nagekomen. De meubels zijn keurig volgens planning afgeleverd. Kortom: zeer tevreden over de service en het hele traject.

3 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat prettig om te horen dat het hele traject, van showroombezoek tot levering, zo goed is verlopen. Fijn dat de communicatie helder was en alle afspraken netjes zijn nagekomen, dat waarderen we enorm. Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe meubels!

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk,ik wist wat ik wilde.

Duidelijk,ik wist wat ik wilde.
Dat reuze handig.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wat fijn dat jullie precies wisten wat jullie wilden en dat alles daardoor zo duidelijk en makkelijk verliep. Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe meubels!

Hoogenboezem Meubelen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.