En vinsmagning, hvor det hele gik op i en højere enhed. Fantastisk mad, perfekt afstemt vin – og ikke mindst historierne bag. Det er lige præcis dét, der løfter en aften fra god til noget... Ver mais
A empresa respondeu
PostNord ødelagde min pakke med vin og med det samme sendte LBV en ny pakke og jeg havde vinen dagen efter. Super god service!
Var til en fantastisk vinsmagning med mad må sige at beværtningen var fantastisk maden vi fik var + 5 vinen var tilsvarende afstemt til maden fantastiske + 5 De nye lokaler i kælderen er fantasti... Ver mais
A empresa respondeu
Bjørnen har de vine som vi efterspørger - og ofte til en fornuftig pris sammenholdt med kongulegaerne. Som altid får vi en gesvindt behandling og få dage efter ordren kommer landposten med vel-emballe... Ver mais
A empresa respondeu
Ludv. Bjørns Vinhandel's historie går helt tilbage til 1760 og er dermed Danmarks ældste vinbutik. Vi ligger i hjertet af København, nærmere bestemt på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro. Vi servicerer HORECA, andre vinhandlere og såvel små som store erhvervsvirksomheder. Sidstnævnte er noget af det vi gør meget ud af, og vi er i dag leverandører til mange af de helt store banker, private og offentlige virksomheder samt stat og kommune. Herudover udgør private kunder en ikke ubetydelig del af forretningen, både igennem vores fysiske butik og vores webshop. Netop webshop'en har udvidet vores geografiske rækkevidde og vi leverer derfor i dag gaver og pakker over hele landet og til alle postnumre. Navnet Ludv. Bjørns Vinhandel symboliserer service og kvalitet. Kvaliteten er noget vi er meget kendt for, og derfor lægger vi heller ikke navn til hvad som helst. Du kan derfor føle dig tryg når du bestiller en vingave eller pakke her fra forretningen. Dette giver udslag i altid tilfredse kunder. Service er også et af vores nøgleord. Vi har - som udgangspunkt - dag-til-dag levering i Storkøbenhavn men qua vores placering kan vi også håndtere hasteordrer i Indre København. Vi importerer 90% af vores sortiment direkte fra vingårdene og dermed producenterne. Derigennem sparer vi fordyrende mellemled, hvilket medfører gode og konkurrencedygtige priser. Vi importerer fra de fleste vinproducerende lande med hovedvægt på spanske, italienske og franske vine. Men kig ind enten i butikken eller på webshoppen og find også vine fra andre lande, bl.a. udenfor Europa. Vi sætter vores kunder i højsædet og modtager derfor altid gerne såvel positive som mindre positive tilbagemeldinger, således at vi fremadrettet kan optimere vores service. Vel mødt i Ludv. Bjørns Vinhandel !!
H. C. Andersens Boulevard 42, 1553, København V, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Godt udvalg af daglig vine til meget rimelige priser.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Altid super service og søde medarbejder som har styr på Deres ting. Jeg kan varmt anbefale denne fantastiske vinhandler.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Det er utroligt nemt at bestille vin via hjemmesiden. Jeg fik en hurtig bekræftelse på ordren, og afhentede varerne i butikken et par dage senere grundet weekend. Betjeningen i forretningen var sød og smilende, og jeg kan garantere at det ikke er sidste gang at jeg har købt vin hos jer. Butikken er utrolig flot og virkeligt et besøg værd.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Levering til tiden som det var lovet - Det leverede var absolut i orden. Godt nytår / Erik Grip.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Gode priser og super hurtig samt problemfri levering! Bestilte fredag og fik min vare lørdag ☺️
Kan kun anbefales!

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Fantastisk udvalg og der gives god guidance.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Gode tilbud OG en god service, både i butikken og (især) ifm med levering

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Perfekt og hurtigt levering som altid. Kan kun anbefales.

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Kanon service. Blev straks efter bestilt ordre ringet op af en sælger som kunne bekræfte min bestilling og som gav mig en meget personlig tak. Han kunne se at jeg havde valgt postdanmark som leverandør men ville herimod tilbyde at de personligt kom helt til Slagelse med min ordre. Desuden er deres system så smart at man får en besked om når bilen kører fra KBH med forventet leveringstidspunkt, og så kan man ovenikøbet tracke bilen hele vejen.
Tusinde tak :-)

Resposta da Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.