LensExpress Opiniões 4501

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Vaker besteld, tot nu toe altijd goed gegaan. Moet ook gezegd worden. Deze keer echter geen bericht gehad dat de bestelling niet kon worden verzonden door te weinig voorraad. (Waarom kon ik het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op mijn verzoek is er een onderzoek uitgevoerd door een serieuze, goede, ervaren opticien. Ik had een gevoel dat een oog minder was geworden. Dat klopte inderdaad. Zij stuurde mij ook door naar een oo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel er al jaren! Had laatste keer een vraag voor de klantenservice, werd heel snel en vriendelijk geholpen! Bezorging is altijd vlekkeloos en netjes geleverd door de brievenbus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Haal hier al meerder jaren mijn lenzen. Het is een betrouwbare partij die snel levert. Houdbaarheidsdatum is altijd ruim vooruit geweest. Ook de prijzen zijn scherp. Bij grote bestelling hebben ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de oftalmologia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bij LensExpress kunt u eenvoudig online uw lenzen bestellen tegen een scherpe prijs. Wij hebben een groot aanbod aan contactlenzen, allemaal van topmerken en van hoge kwaliteit. Bij onze contactlensspecialist kunt u terecht voor advies over de juiste lenzen voor u.

LensExpress

LensExpress zorgt er al 15 jaar voor dat u de beste contactlenzen eenvoudig online kunt bestellen tegen een bijzonder scherpe prijs.
Al onze contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Bestellen is eenvoudig en simpel; onze herhaalbestellingen maken het bestellen van uw favoriete lenzen helemaal makkelijk. Dat onze prijzen zeer scherp zijn, kunt u zien door te vergelijken met andere leveranciers.

LensExpress

Gratis bezorgd door de brievenbus!

Gratis bezorgd door de brievenbus!
De meeste lenzen zijn uit voorraad leverbaar. Bestelt u voor 12:00 uur, dan wordt uw bestelling, indien op voorraad, nog dezelfde werkdag verstuurd via PostNL.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Onlangs heb ik via de handige…

Onlangs heb ik via de handige herhaalfunctie op de site een eerdere bestelling van lenzen opnieuw geplaatst. Het bedrag werd keurig afgeschreven, maar ik ontving geen lenzen. Enkele dagen later bleek het bedrag zonder enige uitleg teruggestort. Geen bericht, geen e-mail (ook niet in de spam), gewoon radiostilte.
Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kreeg ik te horen dat de bestelling was geannuleerd omdat de prijs “te laag” was en ze voor dat bedrag niet konden leveren. Volgens de medewerkster lag het aan een fout in míjn computer.
Toen ik aangaf dat ik de bestelling toch echt via hún site had geplaatst, reageerde ze toch wel geïrriteerd: het lag aan hún systeem, maar ik moest het zelf oplossen. Advies? Niet meer op de ‘herhaal’-knop drukken, anders zouden ze de bestelling weer annuleren.
Ondertussen had ik die lenzen wel dringend nodig en moest ik noodgedwongen voor een veel hoger bedrag bestellen.
Al met al ben ik zeer ontevreden over de gebrekkige communicatie, het gebrek aan transparantie én de klantonvriendelijke houding van de medewerker. Dit is niet hoe je met klanten omgaat.

28 de março de 2025

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat het vervelend is dat uw bestelling niet is doorgegaan. Bij het verwerken van uw order constateerde ons systeem een afwijking tussen de prijs en het aantal bestelde lenzen. Om die reden is de bestelling automatisch geannuleerd en het bedrag direct aan u teruggestort.

Volgens onze IT-afdeling is het mogelijk dat er tijdens het bestelproces per ongeluk heen en weer is geklikt of dat er meerdere tabbladen openstonden, waardoor de fout is ontstaan. Een groot aantal lenzen voor een opvallend laag bedrag is helaas niet redelijk en wordt om die reden automatisch geblokkeerd ter controle.

U kunt uiteraard gewoon een nieuwe bestelling plaatsen via onze website voor het juiste aantal en bijbehorende prijs. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Team LensExpress

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk website

Duidelijk website, makkelijke bestelprocedure, snelle levering.

Wel iets duurder geworden dan vroeger.

10 de março de 2025

Resposta da LensExpress

We proberen onze prijzen altijd zo laag mogelijk te houden, maar ontkomen ook niet aan de prijsstijgingen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos... Ik ben nu twee weken bezig om lenzen te…

Ik ben nu twee weken bezig om lenzen te krijgen en ik heb ze nu nog steeds niet.... Na zeker 15 jaar vaste klant te zijn geweest twijfel ik er nu aan om ermee te stoppen

19 de fevereiro de 2025

Resposta da LensExpress

Bedankt voor uw review. We betreuren het dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Uw order van 19 februari is direct dezelfde dag door ons verzonden. Omdat u deze niet had ontvangen, hebben wij op 28 februari een tweede levering verstuurd, wat onze normale procedure is bij een vermiste zending.

Helaas zijn wij, net als onze klanten, afhankelijk van PostNL voor de bezorging. We raden u aan om de track & trace in de gaten te houden en uiteraard staan wij klaar om u verder te helpen indien nodig.

een nuttig onderzoek

Op mijn verzoek is er een onderzoek uitgevoerd door een serieuze, goede, ervaren opticien. Ik had een gevoel dat een oog minder was geworden. Dat klopte inderdaad. Zij stuurde mij ook door naar een oogarts.

17 de fevereiro de 2025

Bedankt voor uw review

Correcte levering

Correcte levering. Redelijke prijzen. Administratie goed op orde.

Resposta da LensExpress

Dank u wel voor uw positieve review.

Alles in orde!

Duidelijke site, compleet assortiment en snelle bezorging.

Resposta da LensExpress

Wij willen u danken voor uw positieve review.

Mooie prijs

Mooie prijs! En een zeer snelle levering.
Echt een aanrader.

Resposta da LensExpress

Dank u wel voor de positieve review.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.