Lotusmoments Opiniões 12

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

12 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat is een holistische massage bij…

Wat is een holistische massage bij Emine een cadeautje voor jezelf! Enorm genoten van een zachte, warme massage. Waar ik normaal nog wel eens moeite heb met ontspannen, kon mijn lichaam zich helemaal overgeven. Erg prettig hoe Emine tijd neemt voor je, naar je luistert en vervolgens geeft wat jij nodig hebt. Ik had haar per toeval gevonden via instagram en ben heel blij dat ik er ben geweest. Een echte aanrader!

1 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een hele fijne en unieke massage…

Ik heb een hele fijne en unieke massage gehad van Emine. De zachte aanrakingen en vrouwelijke elementen maakten het ook heel bijzonder. Het voelde als een helende ervaring, niet alleen door de massage zelf maar door het totaalplaatje: de fijne muziek, de warme intake en het prettige gesprek achteraf. Er was veel aandacht en zorg voelbaar. Ik ging helemaal ontspannen en opgeladen naar huis!

23 de maio de 2026

Dank je wel voor je prachtige review, Iris. 💛

Wat bijzonder om te lezen dat je de massage als een helende ervaring hebt ervaren. Voor mij zit de kracht niet alleen in de massage zelf, maar ook in de rust, aandacht en sfeer eromheen. Daarom doet het me veel plezier dat juist het totaalplaatje voor jou zo waardevol was.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van jouw ervaring. Ik wens je toe dat je nog lang mag nagenieten van het ontspannen en opgeladen gevoel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Emine geweest voor een holistische…

Bij Emine geweest voor een holistische massage. Wat ik fijn vond is dat ze samen met mij, voorafgaand aan de massage de tijd nam om te samen te kijken wat ik fijn vond. De massage zelf was fijn, Emine voelde goed aan waar mijn knelpunten zaten en waar te vertragen of juist wat dieper te masseren. Ik ging uitgerust en ontspannen weg, ik kom graag nog eens terug voor dit momentje voor mijzelf.

15 de maio de 2026

Dank je wel voor je mooie woorden, Samantha. 🌸

Wat fijn om te lezen dat je de tijd voorafgaand aan de massage als prettig hebt ervaren. Ik vind het belangrijk dat een behandeling echt aansluit bij wat iemand op dat moment nodig heeft, daarom neem ik daar graag de tijd voor.

Mooi dat je de massage hebt beleefd als een echt moment voor jezelf en dat je ontspannen en uitgerust naar huis ging. Bedankt voor je vertrouwen. Je bent van harte welkom wanneer je jezelf weer zo'n rustmoment gunt.

Dat was zo ontspannen!

Ik ben onlangs bij Emine langs geweest voor een massage. Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten maar wow, wat wat is dit fijn!

Normaal ga ik altijd voor Thaise massages en ben dus vrij harde massages gewend maar dit was even iets heel anders. Ik werd er echt enorm ontspannen van, dit was op en top genieten!

Nu dagen later merk ik nog steeds dat het verschil maakt. Ik ga zeker vaker langs bij Emine.

23 de abril de 2026

Lieve Marjan,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven 💛

Ik werd er stiekem een beetje verlegen van om dit te lezen, maar wat fijn om te horen dat je de massage zo prettig hebt ervaren en dat je er nog steeds iets van merkt.

Je bent altijd weer welkom.

Goede massage

Ik ben kortgeleden voor de eerste keer bij Emine geweest. Ze is een leuke lieve vrouw. Ze is geïnteresseerd en luisterd goed naar wat je verteld. Ik heb een heerlijke ontspannen massage gehad, het was lang geleden dat ik me zo zen heb gevoeld!

5 de maio de 2026

Lieve Marjan,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven 💛

Je bent altijd weer welkom.

Warme, ontspannen massage

Het was een warme, ontspannen massage. Ik kende Emine nog niet, maar ik voelde mij al snel welkom en vertrouwd. Ik ga graag nog een keer terug naar haar voor een massage.

13 de abril de 2026

Lieve Sarah,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo’n mooie review te schrijven 💛
Wat fijn om te lezen dat je je zo snel welkom en vertrouwd voelde, dat doet mij goed. Je bent natuurlijk altijd weer welkom, hopelijk tot ziens.

Relaxing experience

I enjoyed the massage very much.
We had a little chat first to decide on which parts of my body we needed to focus more.

It was a full body massage but with more emphasis on certain areas.

It was very relaxing, l recommend the experience

21 de abril de 2026

Hi Fabiola,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to write a review 💛

I’m really glad you enjoyed the massage and that the personalized approach, taking a moment to tune into what your body needed, felt good for you. That’s exactly what I aim for, a treatment that truly supports you where it’s needed most.

You’re always very welcome again whenever you feel like taking another moment for yourself.

Warm regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele fijne massage gehad bij Emine

Een hele fijne massage gehad bij Emine. Ik zat erg in mijn hoofd en kon door de massage weer landen in mijn lijf. Emine’s aanraking is heel warm en liefdevol en vol aandacht voor alles wat er in je lichaam en gevoel gaande is.

28 de abril de 2026

Resposta da Lotusmoments

Wat een mooie woorden, dankjewel <3 Fijn om te lezen dat de massage je heeft geholpen om weer te landen in je lijf en uit je hoofd te komen. Dat je de aanraking als warm, liefdevol en aandachtig hebt ervaren doet mij goed om te lezen. Je bent van harte welkom voor een volgend moment voor jezelf.

Erg fijne ervaring

Ik was nieuwsgierig naar een holistische massage en Lotusmoments kwam op mijn pad! Ik heb geen seconde getwijfeld en gelijk geboekt. Het was een hele fijne ervaring!! Het is heel zacht maar raakt toch bepaalde punten. Emine doet het erg liefdevol. Dankjewel voor de zachte en warme massage.

22 de abril de 2026

Resposta da Lotusmoments

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden en vertrouwen. Leuk dat je open stond voor een holistische massage en dat het een prettige ervaring voor je was. Fijn dat je de zachtheid en werking hebt kunnen voelen. En bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat waardeer ik echt enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne massage ontvangen van Emine

Hele fijne massage ontvangen van Emine. Ik werd verwelkomd met een kopje thee en een goed gesprek. Het mooie aan zo'n holistische massage is dat alles wat je meebrengt aandacht mag krijgen. Niet alleen je spieren, maar ook hoe je letterlijk en figuurlijk in je vel zit. Ik raakte echt heerlijk ontspannen tijdens de massage en Emine neemt alle tijd. Ik voelde enorm veel liefde voor het werk dat ze doet. Opgeladen ging ik weer naar huis, dus echt een aanrader eens bij haar langs te gaan ❤

21 de abril de 2026

Resposta da Lotusmoments

Dankjewel voor je prachtige en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat je je welkom, gezien en ontspannend hebt gevoeld tijdens je bezoek. Het betekent veel voor mij dat je de liefde en aandacht in mijn werk zo hebt ervaren. Bedankt dat je dit hebt gedeeld <3

Liefdevol moment

Ik was op zoek naar een stil liefdevol moment en vond dat bij Lotusmoments.
Het is fijn om de zachte handen van Emine te voelen.
Zeker het proberen waard!

1 de abril de 2026

Resposta da Lotusmoments

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je het als een liefdevol moment hebt ervaren. Ik wardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Je bent altijd van harte welkom <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke cadeau voor mijn moeder.

Ik heb mijn moeder verrast met een massage, zodat ze even kon ontspannen en een moment voor zichzelf kon nemen iets wat ze absoluut verdient. Ze heeft er enorm van genoten. Op haar 69-jarige leeftijd heeft ze al verschillende massages gehad, maar nog nooit is ze zó tot rust gekomen en zo diep ontspannen geweest.
Dat kwam mede door de fijne en professionele houding van Emine. Mijn moeder vertelde dat ze zich volledig op haar gemak voelde en is echt helemaal tot rust gekomen.
Dit smaakt zeker naar meer en heeft ook mijn eigen nieuwsgierigheid gewekt. Ik ga binnenkort zelf ook een heerlijk selfcare moment boeken, dit verdien ik ook! 😃

15 de abril de 2026

Resposta da Lotusmoments

Dankjewel voor je prachtige review. Wat een liefdevol cadeau voor je moeder, en zo fijn om te lezen dat ze er zo van heeft genoten en helemaal tot rust is gekomen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.