Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste anbefalinger til Nicklas og hans unikke indsigt i adfærd og opdragelse helt ned i hver enkelt races udfordringer. Selvom vi var en del af et større hvalpehold, formåede Nicklas at imødekomme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde besøg af Nicklas, da vi pludselig arvede en schæferhund fra familie, vi ikke kendte. Vi kendte derfor hverken hunden eller hunderacen. Nicklas hjalp os med at lære ham at kende og gav os reds... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Han aflyste 2 gange, få timer før aftalen. som plaster på såret ville han sende nogle værktøjer som vi kunne prøve, og så kontakte os en måned efter for at høre hvordan det var gået. her over halv... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du ønsker at opnå det bedste samarbejde med din hund skal du vælge Lupo Hundecenter. Der bliver taget udgangspunkt i netop din hund, race, alder, foder, aktivering, socialisering, adfærd... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Treinador de cães

Escrito pela empresa

Hundetræning Adfærdsrådgivning Råd til valg af hunderace Fysiologisk justering Enetimer Skræddersyede programmer Foredrag

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjælp til at forstå min tæve…

Jeg har fået enorm god hjælp til at forstå min tæve. Jeg føler Niclas ved noget om og forstår hundene og er super til at give den viden videre til mig. Tak for det.

31 de outubro de 2023

Hej Anke

Der har været en fornøjelse at arbejde med både den voksne tæve og den nye hvalp.

Jeg er sikker på, der venter en god fremtid for Jer alle

Ringe med ringe på.

Spurte flere gange ind til udfordringer, men fik aldrig noget hjælp til at løse disse.
Det var enten racens eller alderen der var skyld i problemet.
Jeg har endnu ikke snakket face to face med nogen der har haft en god oplevelse med stedet.

10 de setembro de 2022

Hej Susan

Korrekt - du spurgte ofte i den tid, du deltog på hold hos mig. Du fik også svar hver gang - og ja, ofte var en del af svaret dit valg af hunderace og hundens alder, ganske enkelt fordi der ofte var en del af forklaringen. Der var også mange andre årsager og disse talte vi også om. At det så ikke var tilfredstillende for dig, er naturligvis ærgerligt. Det havde været rart at vide, da du var på holdet……….

Jeg håber det bedste for dig og den smukke schæferdreng. Det har I begge fortjent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ingen tvivl om at Nicklas har ufattelig…

Ingen tvivl om at Nicklas har ufattelig forståelsen for hundene og han har været en helt fantastisk hjælp med vores hundehvalp.

7 de maio de 2023

Hejsa

Det er jeg glad for at høre.

Jeg håber alt fortsat er godt
- og ellers må I altid kontakte mig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor lydhørhed overfor de udfordringer…

Stor lydhørhed overfor de udfordringer der er aktuelle for den enkelte hund.

Engageret venlig kompetent vejledning. Samt let anvendelige praktiske anvisninger til handling.

14 de janeiro de 2023

Hej Conny

Det handler altid om kommunikation - og her er ingen lærer bedre end sine elever ;)

Tak for de pæne ord.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niklas er utrolig besværlig at…

Niklas er utrolig besværlig at kommunikere med.

Ikke besværet værd.

14 de outubro de 2022

Hej.

Jeg ville virkelig gere svare her - men med så lidt information, er der ikke let…………..

Jeg håber, du fandt et sted, der var utrolig let at kommunikere med. Det er jo altid rart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse ved formidling af nyt hjem

Utrolig dårlig oplevelse med Lupo Hundecenter i forbindelse med formidling af hund til nyt hjem. Ingen kommunikation fra Nicklas overhovedet.
Vi måtte selv rykke for svar og sende SMS for at få opdatering i sagen, og blev lovet ting der ikke kunne holdes. Desværre endte det med aflivning af hund, da Nicklas ikke magtede opgaven og kommunikationen er så dårlig, at vi ikke så andre udveje til sidst, end aflivning Kan IKKE anbefale Lupo Hundecenter / Nicklas!

18 de agosto de 2022

Hej Klaus

Jeg er uforstående overfor, hvorfor du ikke nævner, at I selv valgte at aflive før tiden for formidlingen var færdig.

Jeg er også uforstående overfor, hvorfor det ikke nævnes, at jeg fra første dag havde informeret om, at en formidling tager tid og at jeg henvender mig, når der er reel information - som aftalt.

Jeg forstår fuldt ud frustrationen i der her. Men det er ikke korrekt, hvad du skriver og der var (som jeg flere gange nævnte) flere familier, der ville se Jeres smukke hund - I valgte at afslutte før tid.

Nicklas Vega

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais