Lægevejen Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendigt system! Jeg kan ikke logge på inde på Firefox, og når jeg så bliver tvunget til at bruge Chrome, så virker tidsbestillingssystemet ikke. Forfærdeligt system der burde smides i skraldespanden.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Basal funktionalitet - man kan bestille tid, forny recepter og skrive til lægen, men derudover ingenting. Og så er det irriterende at man ved hver login bliver bedt om at indtaste cpr-nummer, selv om... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Elendigt system

30 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Man kan ikke gøre det mest grunnleggende.

For at kontakte lægen / starte e-konsultasjon skal man trykke "ny post", en knap der ikke faktisk findes på siden... De har heller ikke noen support man kan kontakte, dermed skriver jeg her i stedet.

27 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

kan ikke finde mine læge der inde

kan ikke finde mine læge der inde, så kan ikke bruge siden. kan ikke få hjælp, medmindre jeg har valgt en læge, og det kan jeg ikke. kan heller ikke finde den øre næse hals læge, som jeg skal bestille tid ved, der inde, selvom at øre næse hals lægen henviser til lægevejen. virkelig dårlig hjemmeside.

13 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En ren kamp ...Jeg plejer at køre over til lægen for…

Jeg plejer at køre over til lægen for at bestille tid, da jeg er døv og ikke kan ringe og lægevejen faktisk aldrig fungere. Det tager let 10 forsøg og en hel dag at komme igennem. Og så er det ikke sikkert at der er nogen passende tider. Hvis det offentlig tvinger folk til at bruge systemer, så skal de fungere!

17 de dezembro de 2024

Dårlig læge portal

Kan kun forny recepter hos og skrive til lægen indenfor åbningstiden fordi man ikke kan vælge vedkommende som behandler når klinikken er lukket!

Det ødelægger ligesom noget af ideen med at kunne bruge portalen :-(

Ved godt at Novax A/S ikke svarer på kommentarer på Trustpilot og de har heller ingen kontakt info på portalen, så tænker at "man" er klar over at der er rigeligt plads til forbedringer.

7 de outubro de 2024

log kommer aldrig ind

log kommer aldrig ind. uanset om jeg bruger mitId med den rigtige kode, eller om jeg bruger CPR nummer. det lykkes simpelthen ikke, har forsøgt flere gange.
Måske en anden brauser? Ja så kom jeg ind, men kan ikke svare klinikken, fordi det ikke er muligt at vælge behandler, GODT NOK MEGA SPILD AF TID

25 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag kan bara logga in från mobiltelefon…

Jag kan bara logga in från mobiltelefon via simkortets internetkoppling. När jag försöker via min egen router och isp är det omöjligt, det leder alltid till time out. Någon programmerare har gjort något katastrofalt dåligt arbete.

6 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Siden er let at bruge

Siden er let at bruge. Jeg kan ikke huske at have haft problemer med noget og har gennem minimum 10 år ikke oplevet nogen af de problemer, andre beskriver, hverken med problemer med adgang eller med knapper, der ikke skulle eksistere. Hverken, når jeg har lukket ind med brugernavn og password, eller når jeg har brugt MitID.

30 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais