Mackies Pizza Opiniões 78

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste pizza ever. Blev overrasket over hvor gode pizzaer man kan få fra en food truck. Formidabel personale, Mega meget fyld og billige priser

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! Mør oksefilet der smelter på tungen, lækker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprød bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" Søde og ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i første omgang lidt skeptisk til størrelsen med tanke på prisen da den ved første øjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at være pizza nok til at mætte en stor mand. Er af i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Stor fejl

Stor fejl
Min største fejl med mackies food truck:
At kun bestille en pizza, hvor smager den bekendt & som i gamle dage hos Mackies🤩🤩 har du været der & kender konceptet HOLD DIG IKKE TILBAGE😋😋😋

6 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Prøvede for første gang pizza mackies…

Prøvede for første gang pizza mackies speciale fra deres foodtruck i Vejle. HAR FØR SMAGT FRA Mackies i Århus, hvilket var ok.

Må desværre bare sige at det bliver et kæmpe, nej tak. Dårligste pizza jeg har fået i lang tid. Dejen var kedelig, osten smagte af ingenting og tomatsaucen var dårlig. Der var tilgengæld alt for meget peberfrugt. Til sidst men ikke mindst, så smagte oksekødet mildest talt dårligt, det var som om at der var kommet masser af hvidløg i kødet for at skjule den dårlige smag, hvilket bare gjorde den endnu dårligere.

Øv øv.

Men i dette tilfælde havde en frysepizza været bedre end pizzaen fra Mackies til 110 kr. Pr stk. Som også var på størrelse med en frysepizza.

3 de novembro de 2025

Lækreste pizza

Det er virkelig dejligt at man kan få mackies pizza igen, det er den bedste pizza man kan få. Fedt at man også kan tage dem med hjem ubagte, så de er varme når man skal spise. Rigtig venligt personale der står i trucken.

2 de novembro de 2025

Verdensklasse!!

Verdensklasse!!! Var så heldig at ramme Søften, en dag hvor Niels havde en prøve, af den " gamle krydrede pepperoni " med 🤤 det var så at komme tilbage i tiden. Jeg ved at han gør ALT hvad han kan, for at få den tilbage i vognen. Og jeg glæder mig 👍

3 de outubro de 2025

Verdens bedste pizzaer 🍕

Jeg har altid elsket Mackies Pizza og blev oprigtigt ked af det da de lukkede inde i Aarhus men da jeg fandt ud af at Niels havde åbnet Mackies pizza truck blev jeg så glad!
Men så skulle jeg jo finde ud af om de virkelig var de samme pizzaer og smagte rigtigt og tro mig jeg blev ikke skuffet!
Jeg kan med glæde sige at vi igen har Mackies pizza i dk igen ❤️
Det er de bedste pizzaer i verden i mine øjne - hvis folk ikke er enige er det fordi de aldrig har smagt en Mackies pizza før og forventer noget helt andet. Det er jo ikke en italiensk pizza men en rigtig 80er pizza.
Jeg håber du aldrig stopper med at lave verdens bedste pizzaer Niels 👍
- Thomas

17 de outubro de 2025

Pizza dårlig kvalitet.

Det var første og sidste gang jeg køber pizza der.
Selv om jeg fulgte opåskriften slavisk, på bagselv pizza, var pizzaen tør og ikke sprød.
Var resultatet elendigt.
Skinke og ost af lavsig kvalitet.
Efter at havde spist halvdelen, smed jeg resten i skraldespanden.

18 de outubro de 2025

Kvalitet og smag i top

Bedste pizza jeg har fået længe😁😁😁 Den er dog lidt mindre end andre pizzaer, men det gør den op for i kvalitet og smag... Og for ikke og snakke om mængden af fyld, det er helt i top👌👌👌 Har man ikke prøvet dem skulle man gøre sig selv den tjeneste at gøre det...

4 de outubro de 2025

Mackies er tilbage

Mackies er tilbage med pizzaer, som vi husker dem fra det legendariske pizzaria på Clemenstorv. Der bliver delt rundhåndet ud af kød, gorgonzola og smag. Nam, nam

1 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Pizzaer som vi husker dem fra Mackies

Det bliver 5 stjerner herfra. Som gæst hos Mackies Pizza i Århus i en lang årrække tilbage i tiden, var jeg spændt på om pizza nr 21 var som jeg huskede den. Det var den! Så minderne om en svunden tid i Århus passerede forbi. Kan kun anbefale at prøve din yndlings pizza. Og det kan godt være de er mindre end fra det lokale pizzeria, men der er meget meget mere skønt fyld på i den gode kvalitet 👍

6 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Smagen og service fra 90erne.

Smagen og service fra 90erne.. michael Lee ville sige “godkendt” - dog er størrelsen lidt mindre end man husker. Men samme smag og kvalitet som man forventer. Forvent ikke en italiensk pizza eller en deep-pan men er orginal mackies pizza….

9 de setembro de 2025

Absolut favorit pizza!

Mackies Pizza er hurtigt blevet mit nye favoritsted! Pizzaerne skiller sig virkelig ud! Så smagfulde pizzaer med friske råvarer - alt smager så friskt og hjemmelavet, og servicen er altid helt i top! Mackies Pizza leverede igen 100%, og kan kun anbefale at få det prøvet, hvis man ikke allerede har gjort det. TAK! 🍕🥇

6 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Skuffende

Skuffende, smagte mest af alt som en frysepizza, kostede 100 kr stykket.
Aldrig mere.
Virkelig venlig betjening.

29 de agosto de 2025

vindvittig go service .

vindvittig go service .
jeg var på smukfest med min søn igår vi går op for t få en pizza og da vi går retur imod festivalen kommer der to gående og den ene vælter min pizza på jorden og er skide ligeglad jeg går så tilbage for at købe en ny pizza hvor personalet giver mig en ny og selv jeg insistere på at betale vil de ikke ta imod penge jeg kan kun anbefale at bestille pizza der fra super service og vandvittige søde mennesker kunne jeg gi mere en 5 stjerne så fik de det 😀

8 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Er du til nostalgi på pizza...

Det er mere end bare pizza, det er et stykke Aarhus-historie, genoplivet med kærlighed og respekt. Man mærker tydeligt at her går passion og kvalitet hånd i hånd.

Et hit på SMUK fest, og det forstår man godt.

Min varmeste anbefaling <3

6 de agosto de 2025

Mackies Pizza Foodtruck

Mackies Pizza Foodtruck
90,- for en pizza, der ikke smagte af pizza og som var på størrelse med en lille frokosttallerken. Så hellere den billigste frysepizza!

3 de agosto de 2025

Virkelig god service

Virkelig god service.
Niels er en af de flinke og mest servicemindet personen jeg har mødt. Jeg var ved netto i Randers og bestilte 3 lækre pizzaer, som jeg husker dem fra mackies, Lækre råvare og dejlig sprød de smagte himmelsk.
Jeg kan kun anbefale mackies til alle dem jeg kender.
Niels er den person som vil gå lige det skridt extra for at give, en virkelig god oplevelse.
Mange tak!

3 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais