Medicover Opiniões 205

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Niestety realia są takie, że świadczeni oferowane przez tą firmę są zdecydowanie poniżej standardu. Ładne, nowoczesne punkty w centrum - ale obsługa klienta czy do przy rejestracji czy przez lekarzy n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kierownictwo powinno pójść siedzieć za to co ostatnio zrobili z placówkami. Korzystam z Medicover od ponad 15 lat ale to co się ostatnio wyprawia w głowie się nie mieści. Miesięcznie płacę pieniądze z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Medicover kazał sobie płacić podwójnie za usługę. Ten kto korzystał z płatnych usług wie, że zanim wpuszczą na wizytę każą opłacić wizyte w recepcji. Rok temu byłam z dzieckiem na szczepieniu i za... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wybór lekarzy to jakiś żart. Niemili i mało empatyczni. Prosić się trzeba o skierowanie na badania, które wykonywane ostatnio były dokładnie ROK TEMU. Żenada. Nie polecam. Rezygnuję ze świadczenia, bo... Ver mais

1,2

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Żenada

Żenada. Celem obslugi jest wyzysk kasy z medycyna ma to niewiele wspulnego. Brak profesjknalizmu i strata czasu.

24 de março de 2026

Pakiet firmowy

Pakiet firmowy. Lekarze niedostępni - wizytę trzeba łapać (nawet do internisty). To prawdziwy sport. O specjalistach nawet nie wspomnę. Nie tylko niedostępni totalnie, ale bez kompetencji. Odradzam - choć może są jakieś wyjątki. Nieprzyjemni lekarze na czatach - trudno się dogadać. Niechętnie kierują na badania, nie chcą dawać zwolnień, kwestionując złe samopoczucie pacjenta (doświadczyłam dwa razy). Poziom usług nie lepszy niż w NFZ, tylko budynki kolorowe i zadbane.

26 de março de 2026

Umówienie przez aplikację niemożliwe

Umówienie przez aplikację niemożliwe. Albo nie da się wejść, albo potwierdzić, albo zapłacić. Kiedyś chciałam zamówić szczepienie, jest w pakiecie, ale za kazdym razem jak próbowałam, nie było szczepionek. Straszna firma

24 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Losing my time for nothing after removing what agreed

After talking for many days, asking for an offer, receiving an offer, signing an offer, responding to interviews, they come and say "sorry our department decided this offer is not available anymore".
Their response was after many weeks and month.
Lost time in my life with them.

23 de março de 2026

Tragedia

Tragedia. Mam wykupiony pełny abonament. Niestety w aplikacji nie mogę nic zarezerwować. Brak terminów, lekarze niedostępni online. Dzwonię na infolinię. Lekarz stwierdza że nie może mi wystawić skierowania przez telefon na badanie krwi które mam w pakiecie. Stwierdza że muszę umówić się na wizytę stacjonarną. Utrudniają wszystko na maksa. Czy to jest prywatna opieka czy publiczna?

19 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Żeby było ciekawiej blokada za 4 nie…

Żeby było ciekawiej blokada za 4 nie odwołane wizytę w roku. Blokują dostęp na miesiąc do aplikacji i do wersji online na kompie medicover czyli do umowienia ,odwolania wizyt wglądu w termin wizyt już zaplanowanych na przyszłość czy dostęp do dokumentacji online. Co za tym idzie w konsekwencji blokują funkcję czat z lekarzem czy zapytaj lekarza jeśli nie można było ustrzelić wizyty w dogodnym terminie!!! A było to jakaś alternatywa zawsze Bo ta opcja tylko w aplikacji !!!Skandal.!!!! Opłacasz pakiet a oni odcinają drogę zasłaniając się blokowaniem wizyt . Na medistor są wizyty dostępne bez pakietu prywatnie a z pakietem dla stałych kl nie .Ot jak szanują pacjenta z pakietem płatnym zaznaczę nie za free!!!

17 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Bardzo słabo jeżeli chodzi o wizyty u…

Bardzo słabo jeżeli chodzi o wizyty u specjalistów, wiecznie brak terminów na NFZ często szybsze terminy, podają placówki współpracujące po czym okazuje się że placówki nie wykonują takich badań, bądź nawet nie da się do nich dodzwonić, wiecznie trzeba czekać na czacie z lekarzem a podczas rozmowy lekarz i tak każe udać się do specjalisty, tak więc nie wiem po co te czaty, niektóre Panie z Infolinii nie do końca orientują się w badaniach bądź nawet nie wiedzą co się do nich mówi, brak kompetencji. Nie sądziłam że będzie tak słabo, miesięczna kasą wyrzucona w błoto. Nie czuję w ogóle żebym korzystała z prywatnej opieki zdrowotnej.

1 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

To jest masakra nie kupujcie tego…

To jest masakra nie kupujcie tego badziewia pieniądze co miesiąc wezmą a umówić się do lekarza nie da nie ma ani jednego wolnego terminu nigdy nawet za dwa lata po prostu nie ma terminów 0.
Niby codziennie pokazuje że można na chat ale nie da się doczekać przez kilka dni próbuje marnuje czas na oczekiwanie po kilka godzin po czym wylogowuje mnie z kolejki i wszystko na nic.
Już na NFZ szybciej się doczekam i za darmo

11 de março de 2026

lekceważenie pacjenta

Okazało się, że nasza opiekunka z Medicover nie dopełniła formalności i nie otrzymałam karty medicover. Pomimo podpisania umowy, musiałam skorzystać z prywatnej konsultacji lekarskiej. Pani opiekunka Barbara Pilch po uzyskaniu informacji o problemie przestała odbierać telefony - minęły 3 dni, problem wciąż nie jest rozwiązany

2 de março de 2026

dramat na całej linii

dramat na całej linii, brak dostępnych lekarzy, polowanie na termin to absurd. mieszkam w Szczecinie i do kolejnego specjalisty nie ma totalnie terminów. coraz więcej dopłat, niby niewielkie kwoty, ale za kazdym razem coś. totalnie zmarnowane pieniądze. nie polecam.

25 de fevereiro de 2026

Rzadko choruję

Rzadko choruję, ostatnio ponad rok temu. Moja firma płaci za opiekę ogromne pieniądze w ciągu roku. Mają lekarze podgląd kto ile choruje i na co. Złapałem jakiegoś wirusa, albo po prostu się przeziębiłem. Jestem zasmarkany i osłabiony więc zadzwoniłem na teleporadę i zdziwienie, lekarka daje mi dwa dni na wyzdrowienie. Rozumiecie ? To jakiś żart, czy obóz pracy w Chinach. Za takie pieniądze jakie się płaci nawet zachorować nie można, a co dopiero wyleczyć się w dwa dni. Skąd się tacy lekarze biorą.

25 de fevereiro de 2026

Medicover: Niskiej jakości usługi i polityka "dojenia" pacjenta

Pobieranie krwi w Warszawie – fatalnie. Z trzech prób ani jedna się nie udała, za czwartym razem się udało, ale ręka bolała przez tydzień. Szokujące, że panie z punktu pobrań nie potrafią pobrać krwi. Coś, co w państwowej przychodni w małym mieście zawsze przebiegało sprawnie.

Dodatkowo te ich pakiety badań są tak skonstruowane, żeby zmuszać pacjenta do dokupowania dodatkowych badań krwi, ponieważ nie zawierają komplementarnych badań dających pełny obraz danej sytuacji medycznej.

Jeżeli chodzi o stomatologię – również dramat. Co ciekawe, nagle połowa zębów rzekomo do leczenia, łącznie z wymianą istniejących plomb. Warto zasięgnąć drugiej opinii, zanim pozwoli im się czegokolwiek wiercić w zębach.

Niestety zgadzam się z innymi negatywnymi opiniami. Większość osób "lekarzy" w Medicover to obcokrajowcy... A polski rząd / NFZ jak zawsze jest bezradny i nie jest w stanie wprowadzić kontroli jakości leczenia, na czym Medicover żeruje, traktując Polskę niczym Afrykę Europy (z całym szacunkiem do Afryki).

Pytanie, ile jeszcze uczciwych klinik kupią i zniszczą – no bo przecież liczy się tylko zysk.

2 de fevereiro de 2026

zawiedziona

Od lat cala moja rodzina związana jest z Medicover, ale tak źle jak jest teraz nie było nigdy. Brak wizyt, lekarzy.. Przecież to jest prywatna opieka medyczna.. Mam wrażenie że doszło wiele pacjentów/ klientów i są niewydolni. Ale sprzedaż zaliczona . Odradzam.

20 de fevereiro de 2026

Klientom abonamentowym są dyskryminowani

Klientom abonamentowym pokazywane są tylko odległe wizyty albo brak wolnych terminów. Jeśli płacisz za wizytę terminy masz od ręki albo na drugi dzień w dowolnej ilości. To jest dyskryminacja klientów którzy płaca co miesiąc opłatę - lepiej się wypisać i iść prywatnie za opłatą.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Błędne wkucie dożylne w nerw

Dziś przed badaniem z kontrastem miałem wkucie dożylne za 1 razem pani się nie udało poczułem ogromny ból piekąco rozpierający informowałem panią pani wykonała obok drugie wkucie i dopiero usunęła igłę z pierwszego miejsca. Czas od informacji o bólu do usunięcia igły jakaś minuta może nieco mniej. Zero informacji co robić 2 h po wkuci ręka nadal boli już nieco mniej. Kontakt z konsultantem w tej sprawie musi pan zapłacić za wizytę 500 złotych inaczej nic nie możemy zrobić.

7 de fevereiro de 2026

ODRADZAM

ODRADZAM. Mało wizyt przewidzianych dla tych, co mają pakiet, reszta grafików lekarzy problokowana jest na potrzeby wizyt prywatnych. Skandal!!! Medicover jest beznadziejny, nie kupujcie.

3 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais