Niestety realia są takie, że świadczeni oferowane przez tą firmę są zdecydowanie poniżej standardu. Ładne, nowoczesne punkty w centrum - ale obsługa klienta czy do przy rejestracji czy przez lekarzy n... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kierownictwo powinno pójść siedzieć za to co ostatnio zrobili z placówkami. Korzystam z Medicover od ponad 15 lat ale to co się ostatnio wyprawia w głowie się nie mieści. Miesięcznie płacę pieniądze z... Ver mais
Medicover kazał sobie płacić podwójnie za usługę. Ten kto korzystał z płatnych usług wie, że zanim wpuszczą na wizytę każą opłacić wizyte w recepcji. Rok temu byłam z dzieckiem na szczepieniu i za... Ver mais
Wybór lekarzy to jakiś żart. Niemili i mało empatyczni. Prosić się trzeba o skierowanie na badania, które wykonywane ostatnio były dokładnie ROK TEMU. Żenada. Nie polecam. Rezygnuję ze świadczenia, bo... Ver mais
Refundacja wizyt w placówkach…
Refundacja wizyt w placówkach zewnętrznych dla klientów abonamentowych to jakaś porażka! Po pierwsze pracownicy infolinii nie informują, że aby otrzymać 100% refundacje trzeba mieć specjalną zgodę, bo bez tej zgody dostanie się tylko 85% tej refundacji. Wypłata refundacji przeciągana możliwie jak najdłużej, wypłacana po terminie, dopiero po interwencji. Odpowiedzi na reklamacje złożone z tego tytułu przekazywane są również po terminie, sprawy reklamacji ciągną się miesiącami, a jak się żąda od pracowników działu refundacji czy reklamacji konkretnej podstawy prawnej odnośnie ich odpowiedzi, to milkną i odzywają się jak już się zapomni o całej sprawie. Żenada, dno i 5 metrów mułu!
Negatyw.
Negatyw.
Szczecin, oxygen, badanie medycyny pracy.
Tłusta i niska brunetka, pomocnica okulistki głupio się zaśmiała z mojego wzrostu.
Na pierwszy rzut oka jej BMI wynosi 40.
Pełna profeska. Bravo.
Firma Medicover to totalna porażka na…
Firma Medicover to totalna porażka na polskim rynku placówek medycznych. Kombinują tylko jak pozbawić pacjeta refundacji za konsultacje lub badania u zewnętrznych placówek, które bezwzględnie należą się pacjentowi posiadającemu abonament. Określiła bym ich jednym słowem "złodzieje". Zdecydowanie odradzam korzystania z ich usług.
Pierwsza pani doktor stwierdziła ze l4…
Pierwsza pani doktor stwierdziła ze l4 wsteczne może wystawić tylko i wyłącznie jeśli dzisiaj też wezmę l4 i dodatkowo nie mając możliwości umówienia się na wizytę w dniu kiedy potrzebowałam
L4 pani doktor stwierdziła ze to już nie jej wina ze nie ma terminów bo ona jedynie z awczoraj j dzisiaj może wystawić a następna pani doktor stwierdziła już ze w ogóle nie może wystawić zwolnienia wstecznego. Br
Trzeba mieć zdrowie
Trzeba mieć zdrowie, żeby się leczyć w tej przychodni. Zrobiła się z tego jedna wielka taśma a ludzie traktowani są przedmiotowo i praktycznie żaden "lekarz" nie pochyla się nad tematem. Więcej terminów znajdziesz bez wykupionego abonamentu. Strata czasu i pieniędzy...
Można powiedzieć że to firma oszust
Można powiedzieć że to firma oszust, mam abonament z dużym pakietem usług natomiast brak terminów na umówienie się do specjalisty natomiast jak dzwonię jako osoba z ulicy i nie podaję że mam abonament to są wolne terminy !!!!
Tak wiec jak to można nazwać jak nie oszustwo !!!
Miałam wykonane USG guza piersi
Miałam wykonane USG guza piersi. Lekarz stwierdził nierakowe pochodzenie pochodzenie guza. Po dwóch tygodniach powtorzylam badanie gdzie indziej. Guz okazal sie pierwotnym rakiem piersi. W chwili obecnej jestem po operacji usunięcia guza i w trakcie dalszego leczenia.
Innym pacjentkom zalecam powrorzenie badania gdzie indziej. Zaufanie lekarzowi w Gdańskim oddziale może kosztować Was życie
Najgorsza instytucja tego typu w…
Najgorsza instytucja tego typu w Polsce. Oczekiwanie na wizyte u specjalisty to dlugie miesiace strata czasu i pienedzy to juz lepiej za darmo w NFZ.
Stanowczo nie polecam !!!
Porzucili pacjenta z depresja
Jestem pacjentem leczacym depresje od 4 lat. 2 lata leczenia byly w miare spokojne. Od dwoch lat mam problem z dostaniem sie do lekarza prowadzacego moje leczenie. Malo tego, medicover odmawia mi wystawienia recepty na antydepresanty bez ktorych nie jestem w stanie normalne funkcjonowac. Medicover odsyla mnie do jakiej placowki zewnetrznej, w ktorej terminy do psychiatry sa oddalone o miesiac. Takze zostalam bez lekow do 28 pazdziernika. Nie opierajcie swojego zdrowia na medicoverze bo zostaniecie sami z problemem bez pomocy.
Przykre
Przykre, że trzeba taką opinię wystawić. Leczenie ortopedyczne to strata czasu tu. Brak terminów, a po upływie kilku tygodni oczekiwania, wizyta to jakiś żart. Zero pomocy. Badanie na oko. Szkoda pieniędzy.
Dolegliwości z powodu pracownika medicover - wydaj prywatne pieniądze
Pielęgniarka podczas próby pobrania krwi trzykrotnie próbowała pobrać krew z żyły w okolicy łokcia – niestety bez powodzenia. Dopiero za czwartym razem, z żyły na dłoni, udało się pobrać próbkę. Z tego powodu po wizycie ręka opuchła, zrobiła się sina, zacząłem odczuwać drętwienie, a w miejscu pobrania powstał "guzek". Ból i inne dolegliwości utrzymują się już ponad tydzień. Po wizycie u internisty (medicover) dostałem leki za które musiałem zapłacić z prywatnych pieniędzy. Na wizycie nie zostało nawet zlecone USG ani inne badania które mogą wykluczyć inne opcje. Złożyłem reklamację na którą medicover odpowiedziało negatywnie tłumacząc, że czasem się tak zdaża i mogą mnie tylko przeprosić. Nie polecam, zero odpowiedzialności za duże pieniądze.
Kontakt po nawet najprosze sprawy
Kontakt po nawet najprosze sprawy, to jakis ponury żart - 10 razy więcej czasy zajmuje próba kontaktu, biurokracje itd niż same badania, wizyty.
Czas oczekiwania na linie 4 godziny
Czas oczekiwania na linie 4 godziny. Brak wolnych terminów. Ceny jak w USA
Brak dostępnych terminów do lekarza
Brak dostępnych terminów do lekarza, od kilku miesięcy poluję żeby dostać się do dermatologa i ginekologa i chyba się nie doczekam aż będą dostępne wizyty do zabukowania.
Ta firma to jakiś ponury żart...Podaje…
Ta firma to jakiś ponury żart...Podaje swój numer PESEL na infolinii oraz numer klienta...Efekt-NIKT NIKT NIKT nie jest mi w stanie udzielić informacji jaki posiadam pakiet medyczny, co wchodzi w jego skład -jak rodzaj specjalistów, a jaki rodzaj specjalistów nie ! Nie wiedzą nawet czy przysługuje mi szpital ! Na infolinii czeka się godzinami na konsultacje itd itd NIE NIE NIE dla tej pseudofirmy !!!
Serio ktoś jeszcze korzysta z tego…
Serio ktoś jeszcze korzysta z tego Medicover? :D
Ja zrezygnowałem rok temu korzystając jako płatna oferta z pracy. Aplikacja totalnie do bani. Kontakt z infolinią poprzez jakieś kody zamiast normalnie pesel który się zna na pamięć.
Czarę goryczy przelał fakt braku wizyty do lekarza pierwszego kontaktu i wypisania recepty na leki na nadciśnienie. Czekałem również 2h na łączach do lekarza dyżurującego i nie mogłem się dwukrotnie dodzwonić - toż to jakiś totalny absurd i skandal. Dodam, że pakiet był płatny: ja, żona plus dziecko.
Sorry ale za płacenie co miesiąc grubych pieniędzy nie dam z siebie robić frajera.
Kontaktowałam sie na infolinię Platinum…
Kontaktowałam sie na infolinię Platinum 29.09 godz. 17.48 z prośbą o ustalenie pilnie wizyty do stomatologa z powodu bólu zęba. Pani obiecała szukać wizyty i oddzwonić. Niestety dzis mija drugi dzień i zero kontaktu ze strony medicover.
Jesteśmy bardzo rozczarowani tym co się…
Jesteśmy bardzo rozczarowani tym co się dzieje już od jakiegoś czasu w Medicover. Nagminnie już w ostatniej chwili wizyty do ortopedy i do reumatologa są odwoływane. Nie dość, że człowiek czeka z silnym bólem 2 tygodnie na wizytę, to jest ona odwoływana. Kompletne nie liczenie się z pacjentem, który płaci co miesiąc niemałe pieniądze.W porównaniu do 5 lat wstecz jest coraz słabszy dostęp niektórych specjalizacji. Firma schodzi na psy. Nie polecam.
Totalna Porażka
Każdy lekarz Medicover z inną diagnozą. Lekarz ma pretensje że przychodzę dzień po dniu w przypadku gdy objawy się nasilają. Wielka łaska przy wydawaniu uzasadnionego zwolnienia lekarskiego, zarzucając nieszczerość. Dużo już lepiej leczyć się na NFZ. Medicover to jakiś żart.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.