Medicover Opiniões 205

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Niestety realia są takie, że świadczeni oferowane przez tą firmę są zdecydowanie poniżej standardu. Ładne, nowoczesne punkty w centrum - ale obsługa klienta czy do przy rejestracji czy przez lekarzy n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kierownictwo powinno pójść siedzieć za to co ostatnio zrobili z placówkami. Korzystam z Medicover od ponad 15 lat ale to co się ostatnio wyprawia w głowie się nie mieści. Miesięcznie płacę pieniądze z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Medicover kazał sobie płacić podwójnie za usługę. Ten kto korzystał z płatnych usług wie, że zanim wpuszczą na wizytę każą opłacić wizyte w recepcji. Rok temu byłam z dzieckiem na szczepieniu i za... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wybór lekarzy to jakiś żart. Niemili i mało empatyczni. Prosić się trzeba o skierowanie na badania, które wykonywane ostatnio były dokładnie ROK TEMU. Żenada. Nie polecam. Rezygnuję ze świadczenia, bo... Ver mais

1,2

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam , porażka , po co płacić abonament jak nie ma terminów. I dodatkowo czekanie na infolini kilkanaście minut po czym zrywa połączenie!!!!!!

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

czekałem ponad godzinę na infolinii

czekałem ponad godzinę na infolinii, i się nie doczekałem.
W małych miastach nie ma placówek medicover. Lekarze na czacie karzą wysyłać zdjęcia i nie chcą wystawiać zwolnień, nie wierzą pacjentom.
Nie ma sensu posiadanie medicover jeśli nie mieszkasz w dużym mieście.

25 de fevereiro de 2025

Dramat

Dramat! Odradzam. Posiadanie pakietu w tej firmie to porażka w najczystszej postaci.

20 de fevereiro de 2025

DISGUSTING SERVICE

DISGUSTING SERVICE! Some time ago I went to an appointment for a dermatological visit, scheduled for 11:20 at the Eiffel Klinika in Terez Korut 55, in office 170, on the first floor. As soon as I entered, at 11:06 I regularly checked in and paid in advance for the visit at the automatic cashier on the ground floor. I went up and waited my turn: at 11:30 a different number from mine was called and another person came in. When I asked for an explanation, the doctor present appeared from office 170 (the nameplate on the door showed the name of another doctor), who said she knew nothing about my visit and to go to reception. At reception I explained the situation and asked the reason for the missed visit. The guys at reception, all very young and unprofessional (one of them even quite rude), did not know how to give an answer and were very grumpy and uncooperative. They spoke poor English, and luckily my wife was with me to translate. At this point, I asked to speak to a responsible Manager, but I was told that he was not in office and that there was a wait. I waited more than half an hour, then I asked for a refund of the expense. Incidentally, I did not even receive a regular and complete invoice, even though I had requested it at the entrance right at the reception. I filed a complaint, and only after many days and several reminders did the refund arrive. I have traveled all over the world and unfortunately I have visited many hospitals and clinics, but I have never experienced such rude and unprofessional service. I went to that clinic because I thought I would receive a high level of service, but the reality is that the visit I paid for in advance was not carried out, and above all I received absolutely inadequate and rude treatment, instead of having an apology for the missed appointment. TO BE AVOIDED ABSOLUTELY!

11 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Piszą ze kontak i porada lekarska od 7…

Piszą ze kontak i porada lekarska od 7 do 21. BZDURA! Nie można sie skontaktować. Połączenie trwało 3h czekając na zgłoszenie sie internisty. Brak informacji którym jest się w kolejce o ile jakaś jest. Oszuszci którzy ściągają co miesiąc opłatę za pakiet i nic nie robią. Koniec płacenia darmozjadą.

19 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Medicover to firma która ma dwa…

Medicover to firma która ma dwa standardy:
1. Dla frajerów czyli posiadaczy pakietów
2. Dla klientów komercyjnych którzy płacą za wizytę gotówką.
Nie wiem czy wiecie ,ale pewnie wiecie że posiadacze "abonamentu" w medicover nie są w stanie umówić się na wizytę do lekarza bo wszystkie terminy są zajęte natomiast klient komercyjny zrobi to bez najmniejszego problemu. Dla klienta komercyjnego terminy są odblokowane. Mam to przetestowane. Sprawdźcie sobie na Medistore . Logujesz się jako abonent wizyt zero. Umawiasz się jako osoba prywatna (za kasę) na medistore i wizyty do Twojego lekarza są odblokowane. Fajnie nas robią w ......Pozdrawiam.

17 de novembro de 2024

nowa aplikacja

Od czasu gdy została wprowadzona nawa wersja aplikacji nie można normalnie skorzystać z usług...
podczas czatu z lekarzem rozmowa zostaje przerwana a powód zakończenie porady to wina pacjenta...
Medicover może pomyślicie o przywróceniu poprzedniej wersji aplikacji z którą nie było problemu?

13 de fevereiro de 2025

Bardzo rozczarowujące…

Bardzo rozczarowujące doświadczenie..umowienie wizyty do specjalisty z poziomu Medicover OnLine jest w zasadzie niemożliwe. Nie jestem w stanie potwierdzić czy opcja czatu z lekarzem w ogóle działa. Mimo wielokrotnych prób, zmarniwanych godzin na oczekiwaniu ani razu nie udalo mi się połączyć z lekarzem. Bardzo słaba organizacja, brak profesjonalizmu i szacunku do pacjenta.

1 de fevereiro de 2025

Oszukują!!!

Mam badania w pakiecie medycznym który opłacam już od 2lat! Zawsze na czas! Jestem z małego miasta, tutaj medicover ma tylko placówki współpracującej.
Niestety badania które "mam w pakiecie" nie mogę wykonać bo nie mają umowy na te badania z placówka współpracująca!!! No chore! Place za badania i nie mam prawa ich wykonać. Mam dzwonić i prosić się konsultanta na refundację. Badanie które kosztuje 120zl, a oni proponują 35zl refundacji! No serio chore! Gdzie jest jakieś prawo??? Robią co chcą!!!

20 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Medicover w Toruniu nie ma sensu

Medicover w Toruniu nie ma sensu. Placówka która współpracuje z Medicover w Toruniu, NaszLekarz do dnia dzisiejszego (Jesteśmy dwa miesiące w 2025) nie ustaliła w jakich dniach pracują jej specjaliści, w związku z czym wizyta u Laryngologa którą miałem mieć na koniec Stycznia, po około dwumiesięcznej terapii sterydowej nie mogła zostać umówiona. Skontaktowałem się więc z Infolinią, gdzie dwukrotnie konsultanci powiedzieli mi że mam na własną rękę skontaktować się z inną placówką współpracującą, bo oni tego zrobić nie mogą (Mogą, bo już raz zostałem umówiony do innej placówki też z powodu braków terminów w NaszymLekarzu, w tamtym czasie z powodu nadchodzącego końca roku, dopiero zaczynaliśmy Listopad) Kiedy już zostałem umówiony na losowy termin, który mi nie pasował bo nie został nigdy ze mną skonsultowany, żaden z konsultantów nie był już w stanie w ogóle się tym zająć. Nie rozumiem jak firma zatrudniająca ludzi do umawiania i odmawiania wizyt, do asystowaniu klientom w tym mozolnym i czas pochłaniającym procesie rejestracji nie są w stanie spełniać tych najbardziej podstawowych obowiązków. Usługi Medicover to jakaś farsa, serdecznie odradzam każdemu ten pakiet medyczny.

3 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zgodnie z moim doświadczeniem ( 20 lat…

Zgodnie z moim doświadczeniem ( 20 lat w ramach pakietu pracodawcy i 2 lata prywatnie) Medicover to nie opieka medyczna tylko pseudo-opiekuńczy model biznesowy adresowany do korporacji dla zapewnienia benefitu pracowniczego w formie dodatkowej opieki zdrowotnej. Niestety nie sprawdza się jeżeli naprawdę jesteś chory. Brak specjalistów, odsyłanie do NFZ lub na SOR to standard. W Medicover można zrobić badanie krwi lub zbadać mocz. Niczego więcej nie polecam, na pewno wyrzucone pieniądze dla prywatnych klientów, łudzących się zapewnieniem rzetelnej opieki medycznej.

8 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeżeli ma się wykupiony pakiet nie należy liczyć na dostępność wizyty

Jeżeli ma się wykupiony pakiet specjaliści są w zasadzie niedostępni, co innego kiedy chce się wykupić wizytę "z zewnątrz", płacąc za nią. Wtedy specjaliści są dostępni prawie od ręki.. Dodatkowo (prawdopodobnie, żeby celowo utrudnić), trzeba kolejno sprawdzać każdy dzień osobno, klikając w kalendarzu w poszukiwaniu specjalisty, nie można ustawić zakresu dat (no bo wtedy okazałoby się, że specjalista np. przez trzy miesiące nie jest dostępny.

27 de janeiro de 2025

Kiedyś było...

Kiedyś było naprawdę dobrze i BYŁAM zadowolona z opieki. Obecnie umówie wizyty do specjalisty jest praktycznie nie możliwe a mam prawie najwyższy pakiet wyżej jest tylko jeden, szczerze bardzo mocno się zastanawiam czy nie zrezygnować z ich usług ...nie po to co miesiąc płace nie małe pieniądze żeby nie móc korzystać z usług.

25 de janeiro de 2025

Pora poszukać czegoś innego

Kiedyś było nieźle, po pandemii zaczęło się robić coraz gorzej. Trójmiasto - umôwienie wizyty u specjalisty graniczy z cudem, to samo w przypadku choroby i prób umówienia internisty. Zwykle dostępność to 2-5 dni później. Obecnie też bez skierowania od internisty nie można się umawiać do specjalistów - czyli skopiowano system NFZ.
Obecnie korzystam częściej z NFZ i dodatkowych prywatnych wizyt niż z Medicover.
Firma skrajnie niesolidna, kompletnie nie wywiązują się ze zobowiązań wobec klientów.

25 de janeiro de 2025

Dno.

Dno. Płacić tyle pieniędzy i nie być w stanie dodzwonić się do zwykłego internisty to jakiś żart. Cały dzień wisze na telefonie i nic. Umówienie się na wizytę graniczy z cudem, infolinia nie łączy z lekarzem nawet po 2 godzinach oczekiwania. Jest aktualnie 22:30, a ja zamiast odpoczywać i spać, od ponad godziny wpatruję się w telefon i wysłuchuję okropnej muzyczki na poczekanie. Ta cała instytucja to jakiś żart z ludzi. Nic nie poprawiło się od czasów pandemii. Szkoda pieniędzy, stresu i czasu na takie g…

23 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ta aplikacja to tragedia !!!!!

Ta aplikacja to tragedia. Godzinę czekasz na czacie oczywiście nie możesz nic robić na telefonie bo Cię wyrzuci z czatu. Chciałam w międzyczasie tylko napisać kierownikowi, że nie przyjdę do roboty i oczywiście wyrzuciło mnie więc czekałam kolejną godzinę na nowy czat. Jak już się połączyłam na czacie z "lekarzem" kazano mi wysłać zdjęcie gardła. Tak więc jak włączyłam aparat próbowałam zrobić zdjęcie na którym ***** widać a nie zaczerwienione gardło, PO CO TO BYŁO WGL, to oczywiście znów mnie wyrzuciło z czatu więc nie mogłam ani kontynuować rozmowy, ani wysłać zdjęcia. A jeszcze wspominałam o tym Pani doktor, czy mnie wyrzuci jak zrobię zdjęcie.... totalnie olała mnie i to, że czekałam dwa razy na czacie na połączenie, gdzie przewidywany czas to 60 min. Chciałam po prostu poprosić o L4 NA KILKA DNI BY MÓC DOJŚĆ DO SIEBIE, CZY TO TAKIE TRUDNE?! Zrezygnowałam całkowicie. Ten czat jest totalną porażką, szkoda pieniędzy na ich "wsparcie", bo gdy faktycznie wsparcie jest potrzebne to zawsze pojawia się jakiś problem. Jestem zawiedziona i rozczarowana.

22 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Umówienie wizyty graniczy z cudem

Umówienie wizyty graniczy z cudem. Lekarze odhaczają wizyty i tyle. Jeżeli spóźnisz się minutę na to już Cię nie przyjmą ale Ty pod drzwiami możesz czekać godzinę i nie robi to na nikim wrażenia. Dramat kompletny. Na NFZ w szkole łatwiej było się umówić na wizytę niż w Medicover. W aplikacji od roku nie ma żadnego terminu do dermatologa, a telefonicznie dowiedziałam się, że też nie ma bo zarezerwowane są na miesiąc do przodu i później znowu planują na kolejny więc nie mogą umówić mi wizyty na kiedykolwiek tylko mam dzwonić i pytać.

14 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais