Handler man i butikken er der et meget venligt personale og de har så mange lækre sager. Har også handlet hos dem på nettet og der er virkelig hurtigt ekspedition
Leia as opiniões dos outros
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Jeres ALTID gode humør, fede tøjstil, der er noget til alle stilarter og former. I er så fantastiske til at sige jeres mening, uden at pakke noget ind❤️👍 Og så selvfølgelig jeres altid hurtige... Ver mais
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Informações de contacto
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Dinamarca
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Moster D har et kæmpe udvalg af lækkert…
Moster D har et kæmpe udvalg af lækkert tøj samt brugskunst men ikke mindst den bedste kundeservice man kan tænke sig :-)
Kundeservice i top
En dejlig butik med det mest fantastiske og energifyldte team af medarbejdere, hvor de altid sætter kunden øverst eller først. Altid godt humør og højt til loftet, et dejligt sted at handle.
Hurtig og god service 👏
Det er en fornøjelse at handle hos…
Det er en fornøjelse at handle hos Moster D. Tøjet er virkelig skønt og der hurtig levering fra webshoppen til pakkeshoppen. Jeg kan kun anbefale Moster D med 5 store stjerner,
Hurtig og effektiv ekspedition af min…
Hurtig og effektiv ekspedition af min ordre.
Alt var fint!
Smuk butik med unikke varer af lækker…
Smuk butik med unikke varer af lækker kvalitet. Personalet er imødekommende og hjælpsomme.
Tip top
Hurtig pakning og levering af ordre og venlig hilsen i pakken - skønt!
Det er altid en fornøjelig oplevelse at…
Det er altid en fornøjelig oplevelse at handle hos Moster D. Desuden er der hurtig levering fra webshoppen til pakkeshoppen. Jeg kan kun anbefale Moster D med 5 store stjerner,
Moster D får fem store stjerner!
Modtog mit lækre pudebetræk ret hurtigt med posten. Varen var perfekt, og en håndskrevet personlig hilsen på vedlægssedlen gjorde købsoplevelsen ekstra stor.
Altid god stemning i butikken og man…
Altid god stemning i butikken og man får altidet smil med på vejen. De tager sig tid til hver enkelt kunde.
Jeg vil absolut anbefale Moster Dk…
Jeg vil absolut anbefale Moster Dk 100%. Effektiv, hurtig og serviceminded oplevelse - hele vejen i gennem! Da jeg ikke bor tæt på - vil jeg bestemt støtte dem igen med andre online køb!
Modtog hurtigt min bestilling 😀
Ordren bliver behandlet hurtigt og…
Ordren bliver behandlet hurtigt og tøjet passer altid som det skal 👍 Jeg har handlet ved Moster D rigtig mange gange og jeg har aldrig fortrudt mine køb 🤩
Moster D kan man kun give 5 stjerner
Moster D kan man kun give 5 stjerner, 🌟 🌟🌟🌟🌟kunne jeg give flere havde jeg aldrig stoppet. Jeg har handlet hos Moster D de sidste 10 år siden jeg flyttede til Jylland. Dette er min ynglingsbutik hvorfor fordi mangler jeg en værtinde gave. Fødselsdagsgave, noget nyt til hjemmet eller nyt tøj til hverdag eller fest, eller noget fransk landstil til have eller hjemmet så har Moster D det hele og servicen er altid i høj kurs og altid med et smil og hjælp fra de ansatte. En tur i Moster D og man bliver nødt til at komme igen, for man har lyst til at købe næste det hele.
Lækkert tøj og fantastiske service hele…
Lækkert tøj og fantastiske service hele vejen igennem!!!
VIRKELIG hurtig levering
Noget jeg sætter pris på ved en webshop, er når orden behandles hurtigt og effektivt. Det lever Moster D fuldt ud op til. Derudover var det lækre varer. Handler der helt sikkert igen.
Flotte ting og smart tøj på webshoppen og i butikken. Og så er de så søde😊og hurtig levering 👌🏻
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.