Handler man i butikken er der et meget venligt personale og de har så mange lækre sager. Har også handlet hos dem på nettet og der er virkelig hurtigt ekspedition
Leia as opiniões dos outros
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Jeres ALTID gode humør, fede tøjstil, der er noget til alle stilarter og former. I er så fantastiske til at sige jeres mening, uden at pakke noget ind❤️👍 Og så selvfølgelig jeres altid hurtige... Ver mais
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Informações de contacto
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Dinamarca
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super hurtig levering..💞..Spændende…
Super hurtig levering..💞..Spændende sortiment..
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Skøn webshop med mange lækre varer.
Modtog mine varer med en personlig hilsen 🤗 er rigtig glad for mit køb og kan klart anbefale at handle hos Moster D 👍.
Hurtig og præcis levering
Hurtig og effektiv 🤩
Super god servie
Hurtig levering og virkelig fine varer ❤️ besøgte butikken for at bytte til anden str. Også her var der super god service 🤩 kommer helt sikkert til at handle her igen.
Fantastisk butik🤩 lækkert udvalg af…
Fantastisk butik🤩 lækkert udvalg af både tøj, smykker og interiør. Søde piger med både varme og humor, her føler man sig velkommen
Super service og hurtig levering.👍👏👌
Hurtig sagsbehandling og flot indpakning
Hurtig sagsbehandling og flot indpakning
Smilende og dygtige og meget hjælpsomme…
Smilende og dygtige og meget hjælpsomme ekspedienter. Stort udvalg i både tøj, sko, smykker og interiør.
Hurtig levering.
God service og super hurtig levering. Et sted jeg får lyst til at handle.
Super hurtig levering efter bestillingen. Dejlig med mail, så jeg kan følge med i hvor langt pakken er 🤩 en rigtig god oplevelse at handle os jer 👍🏻
Super hurtig levering .
Super hurtig levering .
Og dejligt at der er retur label med
Nemt at returnerer
Super service - gode varer
Elsker bare jeres butik
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Købte på nettet, pakning og levering gik hurtigt.
Detaljen med den håndskrevne hilsen, gav ekstra smil på læben 😃
Fint pakket ind og en håndskrevet…
Fint pakket ind og en håndskrevet hilsen, det gav et smil på mine læber.
I er altid hurtige og giver en super…
I er altid hurtige og giver en super god service - og altid med højt humør. Og så har I noget af det bedste og fedeste tøj i Herning og omegn.
super hurtig betjening
super hurtig betjening, og varen er præcis som ventet. En fornøjelse at handle her og kan kun anbefales :-)
lynhurtig levering
lynhurtig levering, sød håndskreven hilsen og gode priser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.