Hvis der var virksomheder der skulle havde nul stjerne er det Mønthuset . lad være med købe noget der brug hellere lauritz com eller et andet firma . det er fup hele opsætning virksomheden
Leia as opiniões dos outros
Dette er et rigtig skidt foretagende. Man lokkes til at fremsende penge som betaling for ‘gode’ tilbud(den første Grønlanske mønt)Herefter modtager man så intet? Firmaet fremsender desuden alverdens... Ver mais
Firma uden sans for respekt for kunden. Bliver ved med at ringe selvom jeg igennem ca 2 år har frabedt mig henvendelse fra dem. De opbevarer åbenbart stadig mine data selvom det er Ca 4 år... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Hvis der var virksomheder der skulle…
Lad vær med at købe fra dem
Lad vær med at købe fra dem, det bliver ved med at sende mønter man ikke har bestilt med faktura vedhæftet.
De lokker med et tilbud
De lokker med et tilbud, som reelt bliver til et abonnement du ikke har bedt om.
Ren bondefanger firma
Scam, if you accept to buy one coin, they begin to sent more without any accept from buyer
I acceptet a coin offer and I got the coin, but I did not in ANY F.....g acceptet to get any following coins what so ever. I am working abroad, and I am just arrived home just to discover that Møntkompaniet has sent me two coins with a bill as well.
I dont want to get pushed or scammed to buy any products from anyone. So the last word in this case is not been said. They get their coins back naturelly.
Stay far away from this company.
Meget dårligt firma
Meget dårligt firma, sender mønter ud til kunderne som faktisk ikke har nogen værdi og tager virkelig overpriser. Hold jer langt væk fra det firma.
En ven anbefalede
En ven anbefalede 𝒈𝑨𝒂𝒓𝒅• 𝒊𝒐, og jeg fandt også god feedback om dem på Google. De håndterede min sag godt og hjalp mig med at få min refusion.
Har en gang købt en mønt hos…
Har en gang købt en mønt hos mønt
kompaniet efter den gang sendte de nig en mønt som jeg ikke havde bestilt den sendte jeg retur og gudhjælpe mig nu sender de mig en til her d. 15-08-2025 som jeg ikke har bestilt det firma skal man holde sig langt væk fra.
Abonnementfælden ...
Ang. Møntkompagniets abonnements fælde:
Forbrugerombudsmanden har idag meddelt mig, at de godt vil tage sagen, når de har fået nogle flere klager om det. Forbrugerombudsmanden findes på nettet ...
Nemt at handle med.
En fornøjelse at handle med. Købt møntkapsler og Kgl møntsæt til en god pris. God kommunikation og venlig betjening.
Kommer gerne igen.
Tusind tak.
Hvis man ku gi mindre end 1 stjerne
Hvis man ku gi mindre end 1 stjerne, så sku de have det! Bestiller en mønt for at få en hel samling, og kontakter dem, for om ikke de bare kan sende det hele for at slippe for den dyre fragt hver gang, og det er ingen problem. Men det kan de så alligevel ikke finde ud af, så jeg kontakter dem, snakker med en Susanne som godt kan huske aftalen, og lover lige og vende tilbage. Høre intet, og nu er kontakten bare lukket, og de kan ikke kontaktes igen. Det firma skal man aldrig handle med!
Min overraskelse var stor da jeg modtog…
Min overraskelse var stor da jeg modtog flere mønter fra Møntkompagniet, og til en pris der ikke var forud aftalt og som er alt for dyre så jeg har opsagt abonnementet.
0907.25. +14.07.25.
Venligst Pia Girotti
Jeg tror der må foreligge en…
Jeg tror der må foreligge en misforståelse har lige modtaget et stk 25 øre 1942 og den forlanger du 299 kr for samt 39 kr i forsendelses omk., Det er i min ordbog tyveri for åben skærm da jeg gennem flere forhandlere og nogle auktionshuse har erfaret at den gennemsnitlige pris for kvalitet 1 (som du har tilsendt mig) er 25 kroner Jeg agter at sende mønten retur og vil under ingen omstændighed betale det beløb for en mønt uden sjældenhed og er dette de gængse priser vil jeg ej heller modtage flere mønter fra dig
Møntkompagniet is a total scam
Møntkompagniet is a total scam. You order a coin, paying for that and then just AUTOMATICALLY without your consent they send you another one which is 500DKK which you cannot return. They dont answer emails, they dont pick up the phone. Unimaginable to see such things in Denmark. And its so sad to experience that within coin business which is quite niche and small.
Total scam.
Svarer ikke
Jeg har ringet til dem og sendt dem 3 mails og de svarer ikke. DR bliver ved med at sende mønter, jeg ikke har bedt om.
Hold jer langt væk fra det skodfirma
Hold jer langt væk fra det skodfirma. Køber du noget, bliver du automatisk tilmeldt en abonnementsordning. Dette fremgår bare ingen steder, og telefonen svares aldrig. Dog svarer Susanne på mail, hvilket er ok men du får omkostninger til returnering af uønskede varer.
OPFØLGNING:
Hej Pernille. Jeg kan ikke kontakte dig uden en kontaktadresse :-) Nå men jo jeg har talt med rette firma. Jeg modtog denne mail:
Fra: kundeservice-mkompagniet.dk
Sendt: 23. juni 2025 14:01
Kære Ulrich.
Vi har modtaget din mail, og din abonnement er hermed opsagt.
Du vil derfor ikke modtage mere fra os, med mindre du foretager en bestilling igen.
Vi har adresse på Strandboulevarden 151, st. th, 2100 København
Håber det har været til hjælp, og du er som sagt nu afmeldt.
Fortsat god dag😊
Mvh Susanne Brostrøm
Kundeservise i Møntkompagniet.
@mkompagniet.dk ejes af mønthuset så i må have denne medarbejder...
men det er ikke det, det handler om. I sniger et abonnement ind hvis man handler hos jer. Så vidt jeg ved, skal det klart og tydeligt angives, at det er et abonnement men det fremgår ikke af de mails, i sender.....derfor er i et fuskerfirma.
scam! forlanger penge for ting jeg har afmeldt
Bestilte en tysker mønt fra anden verdenskrig
som var en del af et abonnement som jeg så afmeldte lige efter men påtrods af det bliver de ved med at sende mig mønter og girokort…
tror de har sendt mig 6 forskellelige mønter og forlangt penge for det påtrods af jeg ikke har bedt om det…
ringet så til kundeservice og fortalte dem problemet,
de forsikret mig om jeg ikke ville modtage flere mønter med posten men idag modtager jeg så en ny mønt og tilhørende girokort..
virker som røveri ved højlys dag for inden kan tag ansvar eller tilsyneladen løse problemet..
Nærmest umuligt at opsige eller komme i…
Nærmest umuligt at opsige eller komme i kontakt med dem, og de fortsætter med at sende mønter uanset.
De lever af at holde dig fanget i abonnementer.
STOP med at sende
Jeg har opsagt mit abonnement hos Møntkompagniet. Jeg har fået en skriftlig bekræftelse på, at mit abonnement er ophørt. Alligevel har jeg modtaget endnu en forsendelse med pengeseddel. Der er simpelthen ikke styr på bogholderiet hos Møntkompagniet.
Bondefangeri useriøs virksomhed.
Bondefangeri useriøs virksomhed.
De fortjener ikke engang en stjerne men man kunne ikke give 0 stjerner. !!
Jeg har bestilt en gratis mønt for en måned siden og har nu modtaget en ny mønt på abonnement uden at have tilmeldt mig denne ordning.
Jeg får en regning med på 399kr og fragt og kan læse på deres hjemmeside de sælger samme mønt til 246kr. Det er direkte svindel og bondefangeri pg fusk med priserne.
Jeg forsøger at kontakte kundeservice uden held og har nu skrevet en mail om jeg ikke skal have noget med dem at gøre.
Det er under alt kritik at man fremsender mønter til overpris på abonnement man ikke har bestilt.
Gad vide hvor mange ældre godtroende mennesker der bliver fanget i denne form for svindel !!
Føj føj føj og på alle måder uacceptabelt og svindel!!! Føj.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.