What a horrible website. When I want to resubmit my previous order, I only get 1 package of that order. And in the orders, nothing is clickable. And you can't have two pages open to manually select al... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben ontzettend tevreden. We hadden een bestelling gedaan en deze werd meteen de volgende dag bezorgd. Echter super. Alleen bleek de bestelling incompleet, alsof er iets uit was gehaald. Meteen met... Ver mais
Got the sage creatista pro 3 years and 5 days ago. Just after 3 years the unit is leaking water when using the steam pipe. No problem untill the machine mandates it needs to use the steam pipe, fo... Ver mais
Nespresso levert een open verpakking in een gesloten doos, waarin 5 capsules te weinig zitten en geen recycle zak, nu moet ik wachten op mijn volgende bestelling om 5 capsules er extra bij te leveren,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Nespresso Netherlands

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.
Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.
Informações de contacto
Stroombaan 14, 1181 VX, Amstelveen, Holanda
- 08000222320
- nespresso.com/nl
Não respondeu a opiniões negativas
Nespresso abonnement is drama
Gebruik al sinds jaar en dag Nespresso tot grote tevredenheid. Sinds 2 maanden een herhaal-abonnement genomen, leek ons gemakkelijk (nooit meer zonder koffie) Na in de winkel te zijn geweest om toch nog een keer koffie te halen is ons een abonnement verkocht voor 24 maanden (want dan krijg je meer korting) Begin oktober de eerste cupjes binnen via het herhaal-abonnement maar dubbel betaald, want Nespresso heeft het herhaal-abonnement en het "gewone" abonnement naast elkaar afgesloten blijkbaar. Uiteraard 1 betaling gestorneerd waardoor ons account geblokt is en wij helemaal niets meer kunnen. Meerdere keren gebeld met klantenservice die helemaal niets van mijn verhaal snapte en zelf helemaal niets mogen maar alles moeten vragen. Ik wil af van mijn abonnement maar dat blijkt onmogelijk zonder een boete. Het enige wat ik wil is weer gewoon ouderwets naar de winkel om koffie te kopen. Nooit meer een abonnement of wat dan ook bij Nespresso. Het probleem is ook nog steeds niet opgelost en mijn account ook nog steeds geblokt.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Binnen 2 jaar defecte melkopschuimer. Aangemeld voor reparatie en nog steeds defect terug gekomen. Weer aangemeld voor reparatie en zonder enkele reparatie retour gekomen. Opnieuw contact gezocht met de klantenservice en deze keer werd er een nieuw opzetstuk gestuurd. Weer geen oplossing voor het probleem. Opnieuw contact gezocht en er werd enkel aangegeven dat het apparaat terug kan worden gestuurd voor reparatie. Ondanks de expliciete verslaggeving vanuit dynafix dat zij niks meer kunnen repareren en het probleem nog op geen enkele wijze is opgelost.
I never ever ever write bad reviews but…
I never ever ever write bad reviews but every single time I’ve had the “pleasure” of calling with Nespresso customer service it has been absolutely tragic. 1)rude women without basic manners and seemingly with no basic training or understanding of the issue pick up the phone, if they do not know what to do they just tell you to call back later or straight up hang up on you after waiting 30 min to get helped 2) the service representatives if I can even call them that, have no clue how to spell in Dutch or English and have wasted my time on numerous occasions “not being able to find me” after reassuring me they have spelled correctly my details 3) my account had been blocked after a service representative made a mistake and charged me a fee for a service I never used and when I was trying to undo her mistake.. was met with a lot more of what I mentioned before 4) when my machine had an issue and I called the customer service number I was met with incompetent impatient women who were giving attitude on the phone because I was making them do the job they were hired believe it or not, after that the company that was in charge of logistics rang my doorbell once for one second and disappeared, I had to take 3 days in total off work just to be able to get my machine fixed. After being in contact with both the logistics company and nespresso I was given different information from both parties which as you can imagine is extremely unpleasant unprofessional and confusing. Horrendous customer service and as a company that will absolutely reflect on sales as with the rate of losing customers.. there must be something wrong
Afschuwelijk apparaat
Afschuwelijk apparaat, luid, koffie veel te sterk en beperkt tot kopen van speciale capsule, veel te duur. Veel te dikke schuim, double in morning
Echt alles wat fout kan gaan gaat fout.
Echt alles wat fout kan gaan gaat fout.
"Reparaties" worden zeer slecht uitgevoerd.
Apparaat gaat weg voor 2 problemen en komt met 2 andere problemen weer terug.
Voor de volgende afhaal afspraak sturen ze Dynalogic naar het verkeerde adres waardoor we de hele dag voor Jan *** thuis hebben zitten wachten.
De stompzinnigheid van diverse afdelingen binnen deze organisatie is echt tenenkrommend.
Wow niet verwacht
Wow niet verwacht zo'n slechte beoordeling waarom doet nespresso hier niets aan?
Maar dat terzijde, nespresso heeft wat nieuws, paper based capsules, oftewel papieren capsules, je krijgt ze in een papieren zak! Ze zien er uit alsof ze bij het oude karton vandaan komen, ze zijn waardeloos als je er 1 in stopt gaat het maar oeps ze worden natuurlijk heet en nat dus ze ZETTEN UIT, en blijven hangen, conclusie! Je moet ze door duwen met alle ellende van dien ze scheuren open ze zijn bloedheet van het hete water! Jammer nespresso, als jullie dit doorzetten en alles van papier gaan maken, haak ik af !!
Nu moet ik eerlijkheidshalve er wel bij zetten dat ik mijn machine al een behoorlijke tijd heb en nooit onoplosbare problemen heb gehad, mijn bestellingen zijn altijd correct behandeld en afgeleverd! Mede daarom is bovenstaande zo'n teleurstelling!!
Abo met machine genomen....terugbetaling blijft uit
Abo met machine genomen, vanuit Nespresso geannuleerd......na 3 weken nog steeds geen geld retour wat aanbetaald was. 3x gebeld, je wordt hier van het kastje naar de muur gestuurd, onkundige medewerkers die ook niet naar je verhaal luisteren. GEEN AANRADER OM HIER IETS TE KOPEN!
Waardeloos klantenservice
Ik zit al 4 dagen te wachten op een creditnota. Wordt ik geholpen door medewerkers uit Suriname die nog van toeten of blazen weten. Alles volgens script antwoorden. Daarbij wensen ze mij een fijne dag terwijl het al bijna avond is.
Weer slechte ervaring met NESPRESSO
Voor de 5e maal heb ik een slechte ervaring met de levering van koffie van Nespresso. Ik zie de pakketdienst DHL de straat inrijden, echter hij rijdt door achter de woningen ( een bospad wat dezelfde naam draagt als mijn straat.) en komt niet aan de deur. En toen het bericht dat ik niet thuis was en mijn pakket in een automaat kon afhalen. Mogelijk dat het te hard regende. Bij mijn contact met de klantenservice kreeg ik het advies om een andere pakketdienst te regelen, of ik daar over ga !!!!! Nu moet ik de koffie zelf uit een automaat ophalen aan de andere kant van de stad. De koffie is niet goedkoop, mede omdat het aan de deur wordt geleverd, toch!!!!
De medewerker loste het weer om z’n Nespresso’s op; “ go wat vervelende, nee nu kunnen we niets voor u betekenen, maar bij de volgende levering krijgt u weer koekjes, of wilt u lekkere chocolade” , kennelijk in de veronderstelling dat ik gratis koekjes bij de koffie wilde.
De tijd dat ik met snoep kon worden getroost is al heel lang voorbij. Ik wil gewoon dat Nespresso zich aan de afspraak houdt; ik betaal voor (te dure) koffie, waar ik zelf voor kies, en dan verwacht ik van Nespresso een professionele dienstverlening.
Nespresso en de AVG (Europese privacywet)
De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is een Europese privacywet. Om te kijken hoe grote bedrijven met mijn gegevens omgaan, plak ik in mijn accounts bij die grote bedrijven een deel van de naam van het bedrijf achter mijn voornaam. Bij Nespresso werd dat dus "PRESSO".
Wat blijkt; ik krijg nu van andere bedrijven mailberichten met de aanhef "Beste ......"PRESSO"".
Dat zou kunnen betekenen dat ik ben gehackt en dat de hacker mijn gegevens heeft gebruikt/verkocht. Lijkt mij sterk want degene die de beveiliging van mijn computer regelt is afgestudeerd in de Informatica en heeft de boel echt helemaal "dichtgetimmerd".
Misschien is Nespresso gehackt en hebben zij dat niet bekend gemaakt aan hun klanten.
Het zou ook kunnen dat (iemand bij) Nespresso mijn gegevens heeft verkocht. Ik weet het niet en beschuldig niemand maar ik vind het wel een vreemde zaak.
Wellicht iets voor Nespresso om in te duiken.
Machine net uit de garantie
Machine net uit de garantie, zul je zien dat die kapot gaat. Enige optie volgens Nespresso is reparatie. KOSTEN 145,-!!!! En dan vraag je of je weer volledige garantie krijgt van 36 maanden, maar nee hoor 6 maanden. Nespresso gaat er prat op dat ze alles zo goed mogelijk voor moeder planeet willen oplossen. Maar voor 60,- meer heb je een nieuwe machine met 36 maanden garantie (natuurlijk wel met abonnement)
Lekkende recycle zakken
Lekkende recycle zakken, enorm vervelend voor mij en ook voor de chauffeurs.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! Met de eerste machine geen enkel probleem. Na jaren gebruik toe aan een nieuwe, ja met melk opschuimer. De melk wordt niet geklopt blijft melk…we ontvangen een nieuwe melkopschuimer want die zou kapot zijn. Nieuwe ontvangen, precies hetzelfde…weer gebeld, machine eerst zogenaamd gemaakt, zelfde probleem! Daarna omgeruild. Weer hetzelfde. Blijken wij verkeerd geïnformeerd te zijn dat deze melkopschuimer niet echt op schuimt, aangegeven dat wij een ander apparaat willen en niet meer deze. Vervolgens de vertuo next… koffie wordt niet warmer dan 68 gr terwijl in er winkel beloofd is dat deze tussen de 80 en 90 moet zijn… zelf meten, foto’s maken. Apparaat naar de winkel, daar testen en vervolgens te horen te krijgen dat de warmte niet goed is. Apparaat weer ter reparatie, ondertussen de oude vertrouwde originals gekocht ( perfect warm) want het zou met de vertuo opgelost worden. Apparaat opgehaald, mail ontvangen dat hij is gerepareerd, apparaat thuis ontvangen. Gecontroleerd en wat denk je? 68 gr. weer bellen, onbeschoft te woord gestaan door 3 medewerksters! Bieden geen oplossing! Opnieuw gebeld, mevrouw begreep ons en gaat het uitzoeken, maandag terug bellen! Wordt dit niet opgelost dan gaat alles terug inclusief het nieuwe apparaat! Verkopen kan iedereen, maar klanten houden is een kunst! Zo ook voor nespresso!
SLECHTE KLANTENSERVICE
Omdat er online een aantal dingen niet goed gingen op de website van Nespresso, gister gebeld. Medewerkster aan de telefoon (zeer slecht verstaanbaar) kwam er ook niet uit en zou binnen een half uur terugbellen. Na 6 uur zelf weer teruggebeld omdat ik de koffie de volgende dag nodig had. Volgens deze medewerker was alles nu in orde en zou het vandaag geleverd worden, alhoewel ik wederom geen bevestigingsmail had gekregen van deze bestelling.
Vanmorgen stond mijn bestelling nog steeds in behandeling, weer gebeld en om een onduidelijke reden was er weer iets verkeerd gegaan. Als het goed is komt de bestelling nu morgen, maar ook hier is weer een fout gemaakt, gister gemeld dat het naar een afhaalpunt moet, maar het komt nu toch naar het huisadres. Mijn vroegere ervaringen met de Nespresso klantenservice waren geweldig, dit was wel enkele jaren geleden. Maar hoe het nu gaat aan de telefoon is zeker niet Nespresso waardig !!! Deze service is slecht !!! ik heb ook al 3 keer aangegeven dat ik mee wil doen met een review over de klantenservice (dit wordt ieder telefoongesprek gevraagd), maar krijg geen uitnodiging hiervoor. Misschien willen jullie wel niet weten hoe slecht jullie service is.... Ik zou heel graag met iemand in contact komen om dit te bespreken. Zonder verdere uitleg zou dit voor mij een reden kunnen zijn op zoek te gaan naar alternatieven.
Een telefonische belofte van Nespresso…
Een telefonische belofte via de klantenservice van Nespresso als gevolg van een veel te late levering, waarvan een aantekening gemaakt zou worden door de medewerkster die niet waargemaakt werd.
Vandaag hier over weer telefonisch contact gehad en de aantekening was niet aanwezig en je krijgt gewoon te horen dat het echt aan je zelf ligt en het verkeerd begrepen hebt terwijl er meer personen hier aanwezig hebben gehoord wat er door de klanten service werd voorgesteld.
Ik heb eigenlijk bijna nooit klachten…
Ik heb eigenlijk bijna nooit klachten over Nespresso. Ik bestel nu al 3 jaar maandelijks mijn capsules en de levering komt altijd keurig op tijd binnen. Inmiddels zit ik zelfs tegen het Ambassador lidmaatschap aan, dus zegt wel iets over mijn tevredenheid. Wel zijn de prijzen langzaam wat gestegen en heb ik één keer ook te maken gehad met een verveelde klantenservice medewerker. Moest 3x uitleggen wat mijn probleem was en hij vergiste zich daarbij in mijn nog lopende garantie. Pas na 3x aandringen begon hij zich erin te verdiepen en kwam hij tot de conclusie dat hij fout zat... Maar goed, dit ongeïnteresseerde gedoe van een medewerker (nogmaals, ik heb ook goede ervaringen) komt bij veel bedrijven voor in deze tijd.
What else… verloping geen Nespresso
Nog geen 24 uur geleden heb ik een abonnement afgesloten op advies van Nespresso, met een bedrag van X per maand wat te weinig bleek. Bij mijn eerste bestelling bleek dit bedrag echter niet voldoende te zijn. Helaas is het niet mogelijk om dit via de klantenservice te verhogen. Waardoor we nu wel 6 maanden van een ongewenst abonnement gebruik mogen maken….Bovendien ontbrak het de dame aan kennis over de informatie op de eigen website, en haar beheersing van de Nederlandse taal was onvoldoende. Ze kon ons alleen wijzen op de kleine lettertjes.
Nespresso, de klasse die jullie uitstralen, past niet bij de geboden service.
De boete van 90 euro om een abonnement op te zeggen die online is afgesloten mag binnen 14 dagen opgezegd worden. Er bestaat zoiets als herroepingsrecht…..
Geachte heer/mevrouw,
Onder verwijzing naar de door mij op ..-..-…. aangegane overeenkomst met betrekking tot het periodieke koffie-abonnement bij uw onderneming, maak ik hierbij formeel gebruik van mijn recht op herroeping, conform artikel 6:230o van het Burgerlijk Wetboek.
Het betreft een abonnement voor de maandelijkse levering van Nespresso koffie cups, ad € per maand, voor een initiële contractduur van x maanden. Wegens het feit dat deze overeenkomst niet aan mijn verwachtingen voldoet en gezien het feit dat mijn verzoek tot contractwijziging niet naar behoren is behandeld, acht ik het noodzakelijk de overeenkomst per direct te ontbinden.
Tevens wens ik u te wijzen op het feit dat de door u genoemde opzeggingsboete van €90 in dit geval niet van toepassing is. Aangezien ik binnen de wettelijk vastgestelde herroepingstermijn van 14 dagen mijn herroepingsrecht uitoefen, kan er geen sprake zijn van enige boete of financiële consequentie voortvloeiend uit het beëindigen van deze overeenkomst. Dit is conform artikel 6:230s, lid 4 van het Burgerlijk Wetboek, waarin wordt bepaald dat geen kosten in rekening mogen worden gebracht voor de herroeping binnen de wettelijke termijn.
Ik verzoek u hierbij om een bevestiging van de ontbinding van de overeenkomst en de restitutie van reeds voldane bedragen, voor zover van toepassing. Tevens verzoek ik u om instructies voor de retournering van eventuele ontvangen producten te verstrekken, indien van toepassing.
Ik stel prijs op een spoedige en correcte afhandeling van deze kwestie, conform de wettelijke termijnen.
NESPRESSO speelt vals bij telefonische verkoop
"Ik ben enorm teleurgesteld over de klantenservice van Nespresso. Ik heb op zaterdag 20-07-2024 een telefonische aankoop gedaan voor een Vertuo Pop Drop zwarte machine en zij verzekerden mij mondeling dat ik deze zonder problemen kon retourneren als ik niet tevreden was. Geloof hun woord ervoor en ik ging door met de aankoop.
Toen ik echter twee dagen later, op maandag, volgens de instructies probeerde de machine terug te sturen, kreeg ik een botte weigering van Nespresso. Ondanks dat het bedrijf om opnames van het telefoongesprek vroeg om te verifiëren wat ze mij hadden beloofd, heeft het bedrijf mijn verzoek genegeerd en verklaard dat de machine is gebruikt.
De agent die mij aan de telefoon opnam om de verkoop te doen, heeft mij geholpen deze te configureren en te koppelen aan de app, dat is het gebruik dat de machine heeft gehad.
Naast de regelgeving staat er dat als de herroeping binnen 14 dagen plaatsvindt, ongeacht of deze wordt gebruikt of niet, de retourzending passend is.
Dit gebrek aan transparantie en het niet naleven van wat mondeling is overeengekomen, zijn onaanvaardbaar. Ik ben van mening dat Nespresso te kwader trouw heeft gehandeld en mijn rechten als consument heeft geschonden.
Ik ben bezig met het reageren op een formele klacht bij het consumentenbureau, omdat Nespresso weigert te voldoen aan wat het mij heeft beloofd om de aankoop te doen. "Ik raad niemand aan om de diensten van dit bedrijf in te huren, laat staan via de telefoon, omdat ze zich niet houden aan wat ze aanbieden en hun klanten niet respecteren."
Om de verkoop tot stand te brengen ging alles goed, maar om de terugtrekking uit te voeren duurde het een maand voordat ze reageerden met een weigering, nadat ze om de dag hadden geklaagd.

Resposta da Nespresso Netherlands
Had ik deze beoordelingen maar eerder…
Had ik deze beoordelingen maar eerder gelezen… mijn ervaring met nespresso is ook niet goed. Vijf weken geleden miniapparaat gekocht, daarbij de aanbieding van 100 capsules voor 15 euro, ik heb de capsules nog niet… wel vele uren geïnvesteerd.
Eerst bleek ik geen account te kunnen openen/heropenen, na vele telefoontjes en tijd kreeg ik advies een ander e-mailadres te gebruiken om account te openen. Dat lukte met e-mailadres van mijn man… bestelling capsules gedaan en betaald. Nu komt via de mail de vraag de rekening (nog eens) te downloaden, echter een link om dit te kunnen doen ontbreekt in de mail, dus weer verder zoeken. Zo gaat t maar door.
Ik heb er geen woorden voor, men schermt zich af, en lijkt je te willen ontmoedigen om te verkrijgen waarvoor je hebt betaald, men maakt het zo ingewikkeld , dat je je erbij neerlegt dat t niet lukt en afhaakt.

Horrible customer service.
I placed an online order, then found out it is the wrong capsules. I returned it back immediately, However now it has been 3 months and I haven't received my refund.
Many calls, whatsapp chats, and each time they say we will process your refund as soon as possible.
Horrible customer service. I will sell my machine and never buy from them again.
Membership number: 1591303
Order# 29265577
Oder date: 23 May 2024

Resposta da Nespresso Netherlands
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.