Nespresso Netherlands Opiniões 1005

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

What a horrible website. When I want to resubmit my previous order, I only get 1 package of that order. And in the orders, nothing is clickable. And you can't have two pages open to manually select al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden. We hadden een bestelling gedaan en deze werd meteen de volgende dag bezorgd. Echter super. Alleen bleek de bestelling incompleet, alsof er iets uit was gehaald. Meteen met... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Got the sage creatista pro 3 years and 5 days ago. Just after 3 years the unit is leaking water when using the steam pipe. No problem untill the machine mandates it needs to use the steam pipe, fo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nespresso levert een open verpakking in een gesloten doos, waarin 5 capsules te weinig zitten en geen recycle zak, nu moet ik wachten op mijn volgende bestelling om 5 capsules er extra bij te leveren,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Coffee Shop
  2. Fornecedor de máquinas de café
  3. Grossista de café

Sobre Nespresso Netherlands

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.

Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.

Get in touch with us

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

1 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Slecht beleid

Vriendelijke klantenservice, maar slecht beleid. Nespresso professional capsules kan je alleen bij Nespresso kopen als je zelf ook een professional machine hebt gekocht. Ik kan op mijn werk dus geen andere koffie drinken dan wat ze voor mij kiezen.

27 de fevereiro de 2025

Nespresso vertuo next

Mijn nespresso vertuo next van ongeveer 6 maanden oud kon plotseling de cups niet meer lezen, na vele malen proberen, en dus dure cup verspilt, contact met Nespresso opgenomen en ter reparatie aangeboden, na 2 weken het apparaat eindelijk terug, om na 2 kopjes koffie weer hetzelfde probleem te hebben, dit is echt heel slecht, zeker met zo een dure machine, en dan niet eens goed gerepareerd...

21 de fevereiro de 2025

Superslechte klantenservice

Na aanschaf van de Magimix Pixie wil je het apparaat registreren. Maar systeem zegt dat het registratienummer niet van een koffieapparaat is. Voor oplossing moet ik een account aanmaken. Dat werkt dus ook al niet. Nou, dan maar het "welkom"-geschenk bestellen (moet je wel €15 voor betalen) maar helaas...die activatiecode werkt ook niet.
Voel me echt welkom (niet) en behoorlijk bekocht. Was eens maar nooit meer vwb Nespresso.

19 de fevereiro de 2025

Ophaaldienst onbetrouwbaar

Onze koffiezet ging stuk .Aankoop 21 januari 2025.Storing 14 februari 2025.Geen maand oud. Aangeboden in de winkel toestel werd daar gereset.Terug thuis zelfde storing dus terug naar de winkel waar storing werd vastgesteld.
Ik mocht het toestel niet in de winkel laten maar moest naar de klantendienst bellen.Daar was men zeker behulpzaam.Het toestel zou de dag nadien op 15 februari opgehaald worden maar men kon geen tijdsslot opgeven.Dat zou per email volgen en inderdaad ophaling voorzien zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Altijd thuis gebleven tot we om 14.30 u. een email ontvingen dat WIJ de ophaling hadden geannuleerd en dat deze werd verplaatst naar maandag 17 Januari. Onmiddelijk zaterdag na ontvangst van de e-mail contact opgenomen met klantendienst.Weer vriendelijk maar helaas geen oplossing De klantendienst kan niet communiceren met de ophaaldienst.Men kon enkel zien dat de ophaling verplaatst werd.
Niet wij maar de ophaler kan blijkbaar de ophaling annuleren en wij moeten maandag opnieuw thuis blijven.Waarom kan ik het toestel niet inleveren in de Nespresso winkel waar ik het kocht? Kortom koffiezetapparaat vlug stuk en ophaaldienst onbetrouwbaar. Het is ons 4de toestel mogelijk ook het laatste.Spijtig want de koffie is ok!

15 de fevereiro de 2025

Waardeloze service

Ons koffiezetapparaat ging stuk een maand nadat de garantie was afgelopen
Contact gehad met de klantenservice, waardeloos moest de machine aanzetten en resetten maar hij lekte dus veel water aan de binnenkant. Word er gezegd je garantie is net afgelopen kosten om te maken zijn €115!!!!!!!!

14 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nice

I have never had a problem with Nespresso. My experiences have always been great, both in-store and online. I had an issue with my machine and called exactly at 8 in the morning. A friendly lady helped me through the repair process. My coffee was delivered quickly, and when I bought 100 capsules in the store, I received a promotion (a box of chocolates, a free pack, etc.). We are expert members.

3 de fevereiro de 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Probeer al een maand lang mijn rekening nummer te wijzigen maar word van het kastje naar de muur gestuurd
Blijkbaar gaan ze niet goed met hun klanten om om deze te behouden !! Belachelijk om zo iets eenvoudig niet te kunnen regelen
Zo verlies je je goede klanten

31 de janeiro de 2025

Slechte klantenservice

Een mail ontvangen van nespresso voor een kortingscode die niet werkt bij het plaatsen van een bestelling. Na telefonisch contact heeft een medewerkster van Nespresso de bestelling geplaatst en zou een betaallink sturen zodat de volgende dag de bestelling zou worden geleverd. Geen betaallink en ook geen melding van DHL over de levering. Slechte service. Nespresso is niet de enige die coffeecups kan leveren. Zien waarschijnlijk niet genoeg de concurrentiemarkt.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Probeer nu al 2 dagen mijn Nespresso…

Probeer nu al 2 dagen mijn Nespresso abonnement op te zeggen. Al 4 keer gebeld. Elke keer konden ze me niet helpen vanwege een computer storing. Slechte it afdeling van zo'n groot bedrijf. Nog niet opgelost blijkbaar. Een notitie maken van de opzegging doen ze ook niet, omdat ze dit in hun systeem moeten verwerken. Zo wordt de opzegging steeds later. Terug bellen doen ze ook niet aan, als je hier om vraagt.

29 de janeiro de 2025

Zeer slechte klantenservice van Nespresso

Na diverse telefoongesprekken en mails ben ik nog steeds €15 kwijt.
Het betrof een actie van Nespresso via BOL.com om bij aankoop van een machine gebruik te maken van de actie 100 cups voor €15. Deze actie had ik ook gebruikt bij de aankoop van mijn eerste machine, 3 maanden geleden. Ik had dus in januari een tweede machine gekocht. Dus weer deze actie 100 cups voor €15. Er staat nergens dat je dit maar eenmalig mag doen per account.
Maar.. en nu komt het; ook de €15 krijg ik niet terug. Veel gebeld n gemaild, maar ik zie niets terug en er wordt ook geen contact met mij opgenomen. Na alle bewijs te hebben aangeleverd, hebben ze bij de klantenservice de €15 niet kunnen terugvinden in de betalingen.
Waardeloze service!

27 de janeiro de 2025

Waardeloze site en service

Inderdaad, een waardeloze service en een zeer slecht werkende site. Bij iedere bestelling gaat er wel iets mis, te veel om op te noemen. En dan wordt de site geblokkeerd omdat je iets niet betaald zou hebben….zodat je dus ook niet meer na kunt kijken wat er evt fout is gegaan. En verder zijn ze zeer slecht bereikbaar en worden klachten niet/slecht afgehandeld.

2 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Onze Nespresso Zenius machine in na 6…

Onze Nespresso Zenius machine in na 6 maanden al defect. Nespresso doet niets zonder eerst weer 300 capsules te bestellen. De contactformulieren op de site werken niet. Als je belt verwijzen ze weer naar de contactformulieren. Na een week bellen nog niets opgeschoten. Eerst sta je lang in de wacht en daarna verbreken ze telkens de verbinding. Mooie reclame, maar waardeloos bedrijf.

10 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Een dubbel factuur ontvangen twee maal…

Een dubbel factuur ontvangen twee maal bestel bevestiging met exact dezelfde bestelling 1 minuut na elkaar. Echter maar 1 bestelling ontvangen.
Ben al drie dagen bezig om het geregeld te krijgen dat ze 1 factuur crediteren maar kan niet anders zeggen dat ik super asociaal geholpen wordt net nog een poging gedaan maar dan zeggen ze 1 minuut voor acht als u nog vragen heeft raden we aan het nog een keer te proberen. Dus nog niet opgelost. Het is niet gek dat het aantal sterren zo laag is. Ronduit een bagger klantenservice geen andere woorden voor. Ze verdienen die ene ster niet eens.

Classificada 1 em 5 estrelas

BRENG DE OUDE ESPRESSO STICKS TERUG. Weg met die 'gold' troep!

Nescafe had vroeger heerlijke espresso sticks.
Deze stonden bekend als
"Nescafé Espresso Original (intensity 5)"
Nu hebben ze een 'nieuwe verpakking' en staat er GOLD op. Met zogenaamd dezelfde receptuur.

Dit is een regelrechte leugen.
Dit recept MOET wel veranderd zijn, want de smaak is compleet anders.

De heerlijke espresso van vroeger was prima. Verander niet iets wat al goed is.
Deze koffie is slap en heeft een hele vervelende nasmaak.

Op zoek naar een beter alternatief.

Classificada 1 em 5 estrelas

WAARDELOZE KLANTENSERVICE EN GEEN…

WAARDELOZE KLANTENSERVICE EN GEEN KOFFIE
Ik ben al sinds november bezig om een bestelling te krijgen.... ondertussen ben ik -tig nutteloze telefoontjes verder.. waarin ik tegenstrijdige en zelfs onware informatie heb gekregen. Ik ben altijd tevreden geweest maar nu vrees ik dat Nespresso weer een goede klant kwijt is.

Onterechte betalingherinnering

Ik ontving gisteren een betalingsherinnering voor een factuur die ik al ruim voor de vervaldatum had betaald.
Dit werd bevestigd door de mevrouw van de klantenservice. Het zou waarschijnlijk een systeemfout zijn.
Geen excuus, geen rectificatie mail!
Wat een slechte afhandeling van deze klantenservice.

30 de dezembro de 2024

Meer maals kapot.

Helaas na dat ons dure apparaat een maand terug is van reparatie is hij weer kapot. De koffie wordt niet warm, melk stoomt niet en het apparaat lekt.
Antwoord van Nespresso; WE KUNNEN WEER EEN NIEWE REPARATIE AAN MAKEN!
Volgens mij kan een bedrijf zoals Nespresso dit als garantie op de reparatie geven....

23 de dezembro de 2024

Schandalige klantenservice

Schandalige klantenservice. Onverstaanbare mensen aan de telefoon, al 2x moeten bellen voor verandering van bankrekening.nog altijd niet in orde, niks wordt opgelost. Helemaal klaar mee

30 de dezembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Vroeger helemaal blij, nu so so

Op voorhand; Klant sinds 2008. Was altijd tevreden en blij met Nespresso. Maar "Je bent zo goed als je laatste prestatie" want dat is wat actueel is bij mensen.

25-12-2024 hebben we een nieuwe koffiebestelling geplaatst. Ik was in de veronderstelling voor levering in de avond aangezien mijn moeder aangaf ze komen vanmiddag de koffie brengen. Dus ik dacht even inloggen en kijken hoe of wat. Misschien had ik een foutje gemaakt.

Ter referentie nu 27-12-2024.
Toen zag ik dat er nu opeens 15% korting op alle koffie was.

Toch jammer als we dat mislopen en niet de eerste keer dat een actie net lang ons valt. Vorige keer is dat netjes en klantvriendelijk opgelost. Dus dacht zal eens contact opnemen om te kijken hoe of wat.

Blijkt dat Nespresso een actie heeft van 19-22 december en van 27-29 december. Heel bijzonder dat als iemand besluit iets te bestellen in de kerst periode, deze daar gebruik van kan/mag maken. Daar ben ik op zichzelf al niet een fan van.

Dus uitgelegd het is wel de laatste keren vaak zo dat toevallig die acties altijd direct voor of na onze bestelling starten of eindigen.

Maar de koffie consultant die we spraken, herhaalde alleen de actie loopt van dan tot dan. Uitgelegd dat dat wel helaas vaak bij ons zo is. Ja maar we kijken niet naar het individu. Ok maar dan zijn we dus alleen maar een nummertje, niet een gewaardeerde klant. Dat werd ook bevestigd met een gevatte 'U heeft een klantnummer'. Serieuze rode vlag ...

Op dat moment was ik er wel een beetje klaar mee, dus ik vroeg van, ok zou je eens met je leidinggevende/manager etc. willen bespreken wat er mogelijk is. Dat is in het verleden ook gedaan en we weten dat Nespresso niet de flauwste is om juist wel mee te denken met de klant.

Dat ging deze koffieconsultant niet doen. Er zou een aantekening worden gemaakt en onze feedback wordt enorm gewaardeerd. Uitgelegd dat ik dat wel kort door de bocht vind.

De consultant ging toen nogmaals de actie herhalen (zei het toen met een foutief kortingspercentage, maar daarop mocht ik niet corrigeren, want was zeker dat het wel klopte, ondanks dat hier twee man niet doof zijn etc.)

Laat ik eerlijk zijn, gedurende het gesprek was mijn frustratie duidelijk, dat beaam ik, maar ik heb nog nooit 1 medewerker in al die jaren gesproken die het bewust aan het uitlokken was, dat gebeurde met een aantal 'gevatte' reacties wel.

Door hoe die ervaring is gegaan, ook maar eens op Trustpilot gaan kijken en ook hier gaat het in het algemeen niet top. Volgens mij is de klantenservice in al die tijd niet per se beter geworden, en zoals ik aan het begin zei; "Je bent zo goed als je laatste prestatie" en dat is ver onder wat je van zo'n partij als Nespresso mag verwachen.

Klacht ingediend, benieuwd of ze er iets mee doen, indien zo volgt hier een update.

UPDATE 03-01-2025
--------------------------
Nespresso heeft de klacht alsnog serieus genomen en zojuist de korting als nog gegeven. Dank daarvoor team Nespresso. Dat is natuurlijk top en meedenken met je klant :)

Maar wel jammer dat daarvoor eerst heel de situatie nodig was. Die ervaring zoals gezegd was de slechtste in jaren en ik hoop dat het een eenmalig incident blijft.

27 de dezembro de 2024

3x kapotte machine

3x kapotte machine, slechte klantenservice, er wordt beweerd dat je als AMBESSADOR zeer gewaardeerd wordt en je allerlei extra dingen krijgt wat dus niet klopt. Abonnement word elke maand op verschillende dagen afgeschreven verschillend tussen 7 dagen (tussen de 19e en 26e van de maand). In de shops kunnen ze nergens mee helpen. Barista opschuimer stuk.... moet ik nog verder gaan??

26 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.