Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.
Leia as opiniões dos outros
13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de de... Ver mais
Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zo... Ver mais
De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg va... Ver mais
Informações sobre a empresa
Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.
Informações de contacto
Baardmeesweg 16, 3899XS, Zeewolde, Holanda
- info@online-pallets.nl
- online-pallets.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Alles kwam op tijd zoals afgesproken en…
Alles kwam op tijd zoals afgesproken en de palletten zien er goed uit
Impossible to communicate with them
Impossible to communicate with them. They said they would deliver my pallets today, i have received no response from them. Its almost two weeks since i ordered them
Uiteindelijk toch geleverd
Bestelling vorige week zondag geplaatst. Niets vernomen, niets geleverd. We kregen wel een oproep om een review te plaatsen. Omdat we dat niet eerlijk vonden (we hadden immers niets ontvangen), maar eens gemaild. En nog eens. En nog eens. Toen maar eens gebeld (via Google is het telefoonnummer van het moederbedrijf vrij gemakkelijk te vinden). De medewerker beloofde dat er op de mail gereageerd zou worden. Weer een dag gewacht en weer geen reactie ontvangen. Dus nu maar eens een review geplaatst. Eens kijken hoe lang het dan duurt dat ze eindelijk reageren.
UPDATE: eerlijk is eerlijk: na 2 weken kwam er toch een reactie en is de levering uiteindelijk toch geweest. Volgens het bedrijf zelf vanwege internetproblemen.
Snelle levering vriendelijk
Excellent product
Excellent product! The man who delivered was so kind and helpful. Definitely would use again.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. De pallets zijn van goede kwaliteit. Even gemaild om te horen wanneer ik mijn bestelling kon ophalen. Ik had binnen een paar uurtjes een reactie. En bij het ophalen werd ik zelfs nog even geholpen met inladen in mijn auto.
Snelle levering goede prijs
De levering was sneller dan de mail met planning. Geheel verrast stond alles al op de stoep. Producten zoals beschreven, goede service
Product wasn't received in full and we…
Product wasn't received in full and we haven't heard back from support

Resposta da Online-Pallets
Prima pallets
Prima pallets. Communicatie zou wel wat beter kunnen. Het was niet echt duidelijk wanneer de pallets geleverd zouden worden.
zeer te vreden
Levering was prima
Levering was prima. Kwaliteit pallets ook erg goed. Communicatie kan wat mij betreft iets beter. Al met al tevreden.
Er werd snel gereageerd op mijn e-mail…
Er werd snel gereageerd op mijn e-mail met de vraag of mijn pallets ook voor 10.00 uur afgeleverd konden worden. En inderdaad werden de pallets vroeg in de ochtend bezorgd door een vriendelijke man.
Goede en fijne service waar ik blij mee ben.
Snelle levering en aardige bezorger
Het product is prachtig, maar helaas geen 2.14m
Het product is prachtig. Het contact een stuk minder. Wij hadden graag een 2.15m lengte gehad. De eerste mail werd vlot beantwoord daarna bleef het stil. Toch naar een ‘gewoon’ bed besteld. (Zoon is timmerman in opleiding, hij maakt er wel iets van). Jammer is het wel.
De chauffeur/levering was weer keurig netjes.
Gevoel van onvrede blijft….
Topkwaliteit en levering.
Ik kreeg de kwaliteit pallets die ik had gewenst en verwacht en de aflevering is ook precies volgens afspraak verlopen.
Netjes de informatie gekregen over de…
Netjes de informatie gekregen over de bestelling en de factuur.
De palletrand is van prima kwaliteit.
Het was alleen niet duidelijk hoe lang het zou duren voordat ik de bestelling kon ophalen.
De aflevering was jammer genoeg niet…
De aflevering was jammer genoeg niet echt goed. Moest ver lopen. Verder blij met de bestelling.
Super!!
Super!!
Na telefonisch contact werden we snel teruggebeld met concrete informatie. Prima pallets voor een mooie prijs
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.