Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.

Classificada 1 em 5 estrelas

13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de paletes
  2. Fábrica de móveis
  3. Loja de madeiras
  4. Loja de mobília ao ar livre

Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

279 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijk en meedenkend personeel

Super vriendelijk geholpen, toen ik vertelde dat de pallets voor een bed bedoeld waren, ging er meteen iemand op zoek naar mooie gelijke pallets. Ze werden zelfs op maat gemaakt voor me! En dat allemaal zonder dat ik hoefde bij te betalen. Echt een aanrader dit bedrijf.

25 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog steeds niks ontvangen!

Beste,
Ik heb jullie een e-mail gestuurd met het factuurnummer! Gelieve hierop te reageren of mij te bellen. Ik wacht nu al meer dan een week op de pallets, ik ben totaal niet tevreden over jullie service!
Groet,
Emmerik

19 de janeiro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel een review, maar geen product ontvangen

Wij hebben ons palletbed nog niet ontvangen. Ook nog geen mededeling wanneer hij komt....

2 de janeiro de 2024

Beste Gonzalez,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de vertraagde levering van je palletbed. We begrijpen de frustratie die dit kan veroorzaken.

Het spijt ons te horen dat er geen mededeling is geweest over de verwachte levering. We hebben geen e-mail van je ontvangen, en het lijkt erop dat er hier mogelijk iets is misgegaan in de communicatie.

We hebben direct actie ondernomen zodra we je review zagen. We hebben een e-mail gestuurd om samen met jou te bespreken wanneer het palletbed geleverd kan worden. We willen dit graag snel en soepel voor je oplossen.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. We zijn toegewijd om dit recht te zetten en staan klaar om je te assisteren bij het plannen van de nieuwe levering.

Team Online-Pallets

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet duur

Niet duur, mooie stevige pallets en lage bezorgkosten in vergelijk met andere bedrijven. En snelle vriendelijke bezorging.

25 de novembro de 2023

Disappointed

The delivery went fine, however, I was very disappointed by the quality of the pallets. I ordered category A, so I didn’t expect them to come wet, at some points green colored and broken…

23 de novembro de 2023

Extreem slechte service!

Extreem slechte service, want die is gewoon niet aanwezig. Meerdere keren gebeld en contract met jullie op proberen te nemen. (Telefoon, mail, website) Maar nog geen gehoor. Ik weet niet wanneer mijn pallets komen want dat staat ook niet bij verzending erbij. Zou hier niet aanbevelen om je pallets te halen!! :(

21 de novembro de 2023

Mooie pallets!

Mooie pallets!
Alleen lang op moeten wachten (3 weken) en zelf moeten helpen dragen van bus naar huis!

7 de novembro de 2023

Mooi bed

Mooi bed, ben er heel blij mee, helaas communicatie iets minder. Maar ik snap wel dat ze het druk hebben.

31 de outubro de 2023

Slecht contact

Na bestelling hebben we niks meer gehoord. Er was geen contact te krijgen. Na twee weken stonden ze ineens voor de deur.

18 de outubro de 2023

Slechte communicatie

Ik kreeg 2 verschillende soorten pallets, zodat ik een deel niet kan gebruiken. Bovendien was er geen enkele communicatie over de levering, zodat de levering werd gedaan terwijl ik onder de douche stond.
Mijn mail met mijn klacht is na een week nog niet beantwoord.

30 de outubro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Legit company & products but bad service

The product (a bed) is exactly as advertised and it was delivered reasonably fast (just a few days). I cannot give a higher rating though, because my emails were ignored on multiple occasions and I wasn't informed about delivery. Even though the delivery note had the expected day of delivery written on it when handed to me with the pallets, I was only informed a minute (one!) in advance by the driver. On a Saturday morning too, it's was lucky that we were home. There's no space to store 14 pallets if we weren't at home so i was naturally a bit anxious about the delivery, even took extra home office days just in case. Why not just let customers know? Just the day, or an estimation. Or maybe reply to inquires. Sad I couldn't do higher rating, otherwise it was a good experience.

1 de novembro de 2023

Good Day,

Thank you for taking the time to post a review.

We are sorry that customer service did not meet your expectations and we are working hard to improve our customer service. An outside party was supposed to automate it all for us only that didn't work out well though which is why the delivery time didn't appear.

Sorry for the inconvenience, we will start working on it immediately to improve it!

Classificada 1 em 5 estrelas

Product niet geleverd en vooralsnog…

Product niet geleverd en vooralsnog geen communicatie hierover.

27 de outubro de 2023

Goedemorgen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven.

We hebben helaas wat problemen met de klantenservice en de track & trace aangezien we dit door een externe partij hebben laten automatiseren. Echter is dit niet helemaal goed gegaan en zijn we er tijd laat achter gekomen.

We zijn nu zo spoedig bezig met een oplossing. Ik zie echter dat uw bestelling is geleverd! We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u echter verder vragen hebben kunt u ons altijd een mail sturen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.