Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.

Classificada 1 em 5 estrelas

13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de paletes
  2. Fábrica de móveis
  3. Loja de madeiras
  4. Loja de mobília ao ar livre

Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

279 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Einde middag besteld volgende dag al…

Einde middag besteld volgende dag al voor de deur gegooid! Lijkt fijn maar dat is het niet. Had het niet verwacht en was hele dag ook niet thuis. Pallets op de oprit kon iedereen zo meenemen en konden nat worden. Niemamd getekend voor ontvangst. Ook had ik volgende dag willen bellen om ze toch zelf op te halen omdat ik paar dagen later in de buurt was. Die kans kreeg ik niet eens want het lag er al. Wel 45'- verzendkosten moeten betalen terwijl het waarschijnlijk op een rit is mee gegaan die al gepland stond. Dat vind ik dan wel erg duur en zuur als ik gewoon netjes gebeld en geinformmeerd was. Gemaild maar geen antwoord gekregen.

3 de novembro de 2022

Snel geleverd

Snel geleverd, binnen een week. Goede tijd aangegeven, moesten nog wel schuren maar leuk bed in elkaar gezet😊

22 de outubro de 2022

Slechte service. Kapotte producten

Producten zijn kapot geleverd. Gelijk gebelt en er zou ik een email krijgen met een leverdatum waarin de producten konden worden omgeruild. Dat zou dezelfde week zijn. Echter is de klantenservice nu al de hele week onbereikbaar, en heb ik geen email migen ontvangen.
Geen aanrader.

7 de julho de 2022
logótipo da Online-Pallets

Resposta da Online-Pallets

Beste Daan,

Het spijt ons ten zeerste dat 2 pallets stuk geleverd zijn. Wij proberen altijd de beste pallets te leveren die wij hebben staan.

Onze klantenservice heeft afgelopen dagen nog contact met u gehad over het omruilen van de pallets en dat zal vandaag plaats vinden (zoals besproken). We vinden het jammer dat deze review zeer onpasselijk is met de service die wij verlenen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u een mail sturen naar info@online-pallets.nl.

Online-Pallets

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk loungebankje

Bestelling op vrijdag gedaan. Woensdagmiddag thuis bezorgd. Het zou fijn zijn als je tussentijds geïnformeerd wordt over de voortgang vd levering en bezorgdatum. Product voldoet aan verwachting. Wel dient t echt eerst geschuurd voor gebruik. Als je dit geen probleem vindt heb je een.leuk lounge bankje. Jammer dat bezorgkosten zo fors zijn.

16 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit, wel snel geleverd

Snel geleverd helaas zonder bevestiging dus er was niemand thuis.

Kwaliteit van de pallets is matig tot slecht. Heb ze gekocht voor een pallet bed en er moet flink geschuurd worden om ze splinter vrij te krijgen. Sommige planken zijn zelfs zo slecht dat ze bijna uit elkaar vallen. Spijkers zijn niet diep genoeg ingeslagen en planken splijten op de plek waar ze gespijkerd zijn. Had de kwaliteit van het hout stukken beter verwacht aangezien ze voor een interieur stuk zijn. Zonde van het geld.

11 de maio de 2022
Opinião espontânea
Classificada 2 em 5 estrelas

de pallets zijn prima maar het had heel…

de pallets zijn prima maar het had heel wat voeten in aarde gehad voordat ze geleverd werden. De communicatie was niet helder, we hebben uiteindelijk 3 dagen voor niks thuis gezeten omdat ze pallets tóch niet geleverd werden.

24 de abril de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.