Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.
Leia as opiniões dos outros
13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de de... Ver mais
Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.
Informações de contacto
Baardmeesweg 16, 3899XS, Zeewolde, Holanda
- info@online-pallets.nl
- online-pallets.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
De levering was snel randen super slecht
De levering was wederom snel, dat is prima alleen waren de randen echt slecht.
Scharnieren waren heel erg krom, randen konden zonder gebruik van hamer en ander gereedschap niet eens op elkaar.
Ik weet dat het om gebruikte randen gaat maar deze waren echt erg slecht.
Prima materiaal en snel geregeld.
Alles goed geregeld
Snel geleverd prima service
Prima geleverd
Tevreden! Afleverindicatie was handig geweest
De pallets zijn conform verwachting en ze zijn snel geleverd. Het was wel handig geweest als er een afleverindicatie was meegestuurd, zodat ik had geweten op welke dag en rond welk tijdstip de bezorger er zou zijn.
Uitstekende club
Uitstekende club! Ik had bij de concurrent (Pallet Plaza) besteld, die me geen pallets leverde maar wel een incasso stuurde, maar was daar klaar mee. Hier besteld en een dag later al de pallets in huis. Écht top geregeld.
Te spreken over mijn bestelling
Ondanks onduidelijkheid over de levering en vele splinters aan de pallets, ben ik te spreken over mijn bestelling. Ik heb er een bed van gemaakt en dus was schuren helaas nog wel vereist! Maar de kwaliteit is verder prima.
Pallets
Onze zoon van 10 jaar was alleen thuis, de chauffeur heeft ons gebeld om te vragen of hij het kon brengen, netjes!
Alle pallets 2 trappen op gesjouwd, top!
Wel handig om van tevoren aan te geven wanneer jullie komen
Very poor communication
Same comment as someone else made recently: very poor costumer service. I placed the order 2 days ago, yesterday morning I received a text message when I could pick it up and didn't hear anything back on my reply ever since. Business phone seems to be shut off and no one replies to my e-mail in a timely matter. I am worried a about my money spent.
0 service-afraid that I lost my money
Absolute disappointment so far!! Even tho they advertise fast delivery (withing 2 working days), it has been more than a week since I ordered my pallets and I'm still waiting. This is fine as long as it is communicated but even though I tried to call and email them more than 10 times, nobody answers my calls or responds to my emails, which makes me very insecure about the money I already paid.
Prima
Prima! Makkelijk besteld, juist geleverd, goede kwaliteit. Levering alleen niet binnen verwacht termijn en geen info daarover. Anders 5 sterren.
De pallets in 1e instantie zonder…
De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg vandaag de missende pallets nageleverd. De chauffeur heeft eerst netjes gebeld... top geregeld van pallets online
De pallets stonden de volgende dag al…
De pallets stonden de volgende dag al in huis👍
Twee van de tien zijn iets minder mooi voor een bed, met schuren komen we een heel eind.
Nieuwe pallets verschillen in hoogte
Nieuwe pallets met twee verschillende lengten gekocht 80/100 en 80/120. Op mijn vraag via de chat wat de hoogte is van de pallets kreeg ik nooit antwoord. Na levering blijken de pallets een hoogteverschil te hebben van 0,5 cm. Erg onhandig als je ze wilt combineren en er een palletbed van wilt maken! Nu dus extra latjes van een 0,5 cm moeten kopen om het hoogteverschil te compenseren. Jammer, dit was een tegenvaller..
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.