Philippa Studios Opiniões 510

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Empresa comercial de ouro e prata
  4. Designer de jóias

Escrito pela empresa

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

Informações de contacto

Beautiful earings,fast shipping

Beautiful earings,fast shipping. Very happy 😊

2 de fevereiro de 2023

Hei Aurelija,

Vi jobber på spreng hver dag for raskest mulig levering og en god opplevelse for våre kunder. Tusen takk for en så fin tilbakemelding. 🧡

Ha en fortsatt fin dag!

Venlig hilsen,

Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel og effektiv handel og levering

Enkel og effektiv handel og levering. Strålende fornøyd!

26 de janeiro de 2023

Hei Hakan,

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal få akkurat dette, Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive til oss🧡

Håper du får en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Takk for at dere sendte varen som ble sendt i retur av posten, på nytt til ny adresse uten kostnad.

24 de janeiro de 2023

Hei Marte,

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal få best mulig opplevelse når de handler hos oss.
Tusen takk for din anmeldelse!

Håper du får en fin fredag videre❤️

Bra kundeservice!

Fikk feil vare første gang, men fikk tilsendt ny vare med en gang jeg tok kontakt.

15 de janeiro de 2023

Hei Anna,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, dette blir vi veldig glade for🥰

Ha en god dag videre!

Hurtig levering

Hurtig levering. Desværre var der en defekt på en af varerne. Efter kun 1 henvendelse til kundeservice, havde jeg modtaget returlabel. Kundeservice sendte mig en ny vare uden defekter, som jeg modtog efter 2 dage.
Nemt og hurtigt - vil klart anbefale at handle her.

17 de janeiro de 2023

Hei Rikke,

Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte, tusen takk for at du tar deg tiden å skrive til oss.
Det er godt å høre at du fikk en god opplevelse hos oss😊

God helg når den tid kommer!

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering.

13 de janeiro de 2023

Hei Peter,

Takk for en så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på💕
Ha en fortsatt fin dag videre!

Fornøyd

Rask levering og nydelige øredobber 🤩

18 de janeiro de 2023

Hei Marina,

Godt å høre at du er fornøyd.
Tusen takk for at du tar deg tiden ti å skrive til oss🥰

Håper du får en fin dag videre!

Classificada 5 em 5 estrelas

ufattelig hurtig levering og produktet…

ufattelig hurtig levering og produktet lever til fulde op til mine forventninger.

17 de janeiro de 2023

Hei Birgit,

Takk for din anmeldelse, det setter vi stor pris på!🥰
Vi er glade for å høre at produktene falt i smak.

Ha en fin dag videre!

Kjempefornøyd hver gang

Handlet flere ganger hos Philippa.no
Alltid god service, hyggelig kundekontakt. Seriøse. Fine kvalitets smykker. Kjempefornøyd ❤️

16 de janeiro de 2023

Hei Randi,

Tusen takk for en så fin tilbakemelding. Dette er noe vi fokuserer mye på, for at våre kunder skal få best mulig opplevelse når de handler hos oss.⭐️

Håper du får en fin dag videre!

Kjapp leveranse

Kjapp leveranse, og sååå fornøyd med de nye øredobbene. Kjempefine!!!!

11 de janeiro de 2023

Hei Silje,

Det varmer våre hjerter at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber hver dag for best mulig opplevelse for våre kunder🥰

God helg, når den tid kommer!

Classificada 2 em 5 estrelas

Sende en retur label med til sine…

Sende en retur label med til sine kunder, da det ikke er alle som har printer. Jeg kan ikke sende min varer retur da jeg ikke har printer og biblioteker kan man ikke gøre det mere.

4 de janeiro de 2023

Hei Simone,

Takk for at du skriver til oss.
Jeg har vært inne på ordren din og ser at saken ble løst og vi mottok returen din 26.Januar❤️
Kjempe fint at du fant en løsning på det!

Om det skulle være noe mer så sier du bare i fra.

Mvh,
Valentina

Superfornøyd

Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, så jeg er veldig fornøyd

6 de janeiro de 2023

Hei Ingrid,

Ha en fortsatt fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

kjempefornøyd med både service og produkt :)

Rask levering og produktet stod til forventningene :)

8 de janeiro de 2023

Hei Camilla,

Dette blir vi veldig glade for å høre. Tusen takk at du tar deg tiden til å skrive til oss, det setter vi stor pris på💕

Håper du får en fin dag videre.

Modtog pakken hurtigt

4 de janeiro de 2023

Hei Annika,

Tusen takk for at du deler din opplevelse når du har handlet hos oss, det setter vi enormt stor pris på🥰

Håper du får en fin helg, når den tid kommer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra varer og kjapt levert

Kjapt levert og varene tilsvare forventningane! Handler lett der igjen.

26 de dezembro de 2022

Hei Amanda,

Takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, det er noe vi setter stor pris på. Vi jobber på spreng for at våre kunder skal få best mulig opplevelse når de handler hos oss.

Håper du får en fin fredag videre😊

Veldig fornøyd!

29 de dezembro de 2022

Hei Emma,

Godt å høre at du er fornøyd, det setter vi stor pris på å høre❤️
Håper du får en fin dag videre og en god start på helgen.

Philippa Studios

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais