Troels og Pinot Boxen leverer altid spændende vin af en høj hylde ift prisen. Herudover kan jeg ikke sætte en finger på servicen, samt engagementet fra deres side. Hvis man er nysgerrig på Pinot... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner til Pinotboxen.dk! Jeg er virkelig imponeret over Pinotboxen.dk. Hver måned leverer de fantastiske vine af høj kvalitet direkte til døren, og det er altid spændende at udforske deres n... Ver mais
Man kan godt gå hen og løbe tør for superlativer når man skal rose Troels' arbejde og dedikation til Pinot boxen! Det er både lærerigt, spændende og ufatteligt smagfuldt! Her er ingen snobbe... Ver mais
Spændende koncept, hvor man får en ide om, hvordan god pinot noir smager. Jeg har smagt mange spændende flasker fra boxen. Jeg må især fremhæve den fra: Frankrig, Sydafrika og Østrig. Dog er jeg ikke... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Pinot Box'en er et vinabonnement dedikeret til Pinot Noir og med en ambition om at byde vores medlemmer 2 flasker af det bedste og mest interessante Pinot på markedet hver måned. Ligeledes får du dybdegående og lærerige infoark omkring vinene og menneskerne bag. Der er hver måned et skræddersyet medlemstilbud, vi har ingen bindingsperiode og fragten er inkluderet.
Informações de contacto
Grønnegade 40a, 7100, Vejle, Dinamarca
- hej@pinotboxen.dk
- pinotboxen.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
God vin og god service
Det er altid en fornøjelse at modtage sin box med to spændende vine. Højt niveau af kvalitetsvin med de fine informationskort.
Herudover er servicen altid god.
Klar anbefaling herfra
Verdensklasse er ikke dækkende nok!
Det er både lærerigt, spændende og ufatteligt smagfuldt!
Her er ingen snobberi, eller forudindtagede holdninger. Det handler kun om én ting, og det er smag, smag, smag & smag!
Det er diversativ, og du får både Pinot fra klassiske områder og producenter, til steder du ikke engang anede dyrkede Pinot!
Hvis du sidder og læser anmeldelser herinde for at finde ud af 'skal jeg eller skal jeg ikke prøve det af' så er du allerede bagefter, fordi du skal i den grad prøve det af - kan du så komme igang!
... Jeg lover dig, du fortryder det ikke!
Dejligt at udvide sin vinhorisont
Dejligt at udvide sin vinhorisont. Levering af en “voksenjulegave” fungerer perfekt.
Hurtig levering, nem og overskuelig bestillingssystem. Glæder mig til de mange flotte vine
5 stjerner til Pinotboxen.dk!
5 stjerner til Pinotboxen.dk!
Jeg er virkelig imponeret over Pinotboxen.dk. Hver måned leverer de fantastiske vine af høj kvalitet direkte til døren, og det er altid spændende at udforske deres nøje udvalgte sortiment. Smagsnoterne og de små historier om vinene gør oplevelsen endnu bedre.
Bestillingen er nem, leveringen hurtig, og servicen er i top. Det er tydeligt, at de virkelig brænder for vin, og det smitter af på hele oplevelsen. Kan varmt anbefale Pinotboxen.dk til alle vinelskere – det er ren forkælelse
Glæder os hver måned til…boxen
Glæder os hver måned til abonnements-box’en. Spændende hvor varierende et udtryk Pinot Noir har, afhængig af klima og producent.
Punktlig levering hver måned, ingen fejl ved adresse skift ol.
Pinot Boxen er et glimrende koncept!
Pinot Boxen er et glimrende koncept!
Troels sender hver måned 2 vine ud, typisk pinot noir.
De vine man får tilsendt er nøje udvalgt og passer perfekt til min smag i vin.
Kæmpe anbefaling til Troels og Pinot Boxen - manden ved hvad han laver :)
Vi er virkelig glad for kvaliteten og…
Vi er virkelig glad for kvaliteten og sortiment. For os der elsker Pinot med stil fra Bourgogne, Tyskland, Californien mm
Nye Pinot Noir hver måned
Nye Pinot Noir hver måned. En spændende måde at prøve nye variationer på, som jeg ikke selv ville have fundet.
Hurtig svar og meget troværdig
Gode vine
Gode vine, beskrivelser, kundeservice med indehaveren Troels.. generelt super tilfreds!
Danmarks bedste vin-box
Nøje udvalgte vine af flot kvalitet og nyttig info dertil. Hvad mere kan man ønske sig? Hos Pinot Boxen får man smæk for skillingen, og hvis man har spørgsmål, bliver de hurtigt besvaret. Stor anbefaling herfra!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.