Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Prepmymeal hat auf jeden Fall positive Seiten: Die Lieferung ist schnell und der Geschmack der Gerichte ist wirklich gut. Allerdings sind die Portionen – selbst bei den XL-Gerichten – meiner Meinung... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Geschmacklich passt es, wobei es mir etwas zu fade vorkommt. Aber gut. Die Größe der Portionen ist völlig ausreichend, immerhin konnte ich ein paar Kilo zulegen. Das mit dem Abo ist absolut unnötig... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schle hier Service und Versandpartner. Die Wunschtermin Lieferung wurde ignoriert und 3 Tage zu früh ausgelieferten/Versand. DPD hat das Paket einfach vor das Haus auf die Straße gestellt(ich habe ext... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

!! FANTASTISCH !! om ein-de-lijk een volwaardig merk te hebben gevonden dat voorziet in alle noodzaken die je als drukbezette sporter wil. 1) Eiwitrijk 2) Grote porties 3) Lekker! 4) V... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
  2. Fornecedor de marmitas
  3. Serviço de fitness e nutrição
  4. Loja de produtos de nutrição desportiva

Prepmymeal.nl biedt gezonde, eiwitrijke kant-en-klare maaltijden – écht zonder toevoegingen. Onze maaltijden zijn snel, voedzaam en ideaal voor iedereen die bewust wil eten zonder gedoe. Of je nu een drukke werkdag hebt, na het sporten snel iets gezonds wilt eten of gewoon geen zin hebt om te koken, prepmyeal maakt gezond eten eenvoudig. Onze maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, rijk aan eiwitten en perfect uitgebalanceerd qua voedingswaarde. Zo hoef je nooit concessies te doen aan smaak of kwaliteit, zelfs op de drukste dagen. Ontdek het gemak van kant-en-klare maaltijden die passen bij een actieve en bewuste levensstijl. Perfect voor drukke professionals, sporters en iedereen die gezond én smakelijk wil blijven eten. Maak je dagelijkse voeding eenvoudig, voedzaam en lekker – zonder toegevoegde rommel.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

65 opiniões

Respondeu a 17% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind de promoties op de socials leuk…

Ik vind de promoties op de socials leuk en aantrekkelijk en de website zeer duidelijk en gebruikers vriendelijk. Bestellen gaat simpel en leveringen verlopen zoals verwacht. Kwaliteit en de porties van de maaltijden zijn conform verwachtingen en de smaken zijn top, zelfs vaak verrassend. PrepmyMeal is een aanrader voor velen.

14 de julho de 2025

Geweldige klantenservice!

Vijf sterren mede door collega’s Ikhlaas en Jonathan die mij een vervangende levering hebben aangeboden nadat UPS het e.e.a. heeft verzuimd te bewerkstelligen bij de eerste. De maaltijden moeten nog geproefd worden uiteraard maar dat zal op basis van andere reviews zeker niet fout gaan.

Dikke pluim voor de klantenservice! Ze mogen mij nu al als wederkerende klant beschouwen.

7 de julho de 2025

Topmaaltijden en topservice

Maaltijden zijn van goede kwaliteit, lekker en voedzaam. Ik volg een proteïnerijk dieet en hoef niet meer na te denken qua hoeveelheden; een grote luxe.

Ik had laatst een incident met 1 van de boxen die geleverd werd. Er was vermoedelijk iets misgelopen in het transport, want doos beschadigd en maaltijden ontdooid. Box was dus niet meer te gebruiken. Jonathan en z'n team van de Nederlandstalige customer support stonden me direct bij en ik hoefde geen moment te wachten op m'n refund. Zo hoort het gewoon.

6 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

De smaak is echt zoveel beter dan…

De smaak is echt zoveel beter dan supermarkt maaltijden en veel minder snel weer trek in avond snacks :)
Om de verpakking te openen is wel wat handigheid vereist maar dit zal te maken hebben omdat het met de post verstuurd wordt en je wilt wel dat het niet gaat lekken.

30 de junho de 2025

Alles goed

Heerlijk eten, snel gemaakt en een lage prijs. Ben er enorm tevreden mee.

Eten is lekker

Eten is lekker, favoriet is de rode curry. De porties zijn groot genoeg. Levering is altijd op tijd. Alleen jammer dat de levering alleen op woensdag kan.

4 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Eten is top en service is ook prima

Eten is top en service is ook prima, goede en lekkere gerechten!.

Kijk graag uit naar de XL gerechten maar zijn niet op de Nederlandse PMM sit te vinden.

UPS is alleen een waardeloze transporteur die niet op tijd levert en geen andere aflever functie accepteert.

Prepmymeal is de beste.

Heb nu verschillende maaltijddiensten geprobeerd en kan zeggen dat deze er bovenuit steekt. Het is een goede portie, de groenten zijn ook goed voorzien en de kwaliteit (dus de smaak) is absoluut beter en rijker. Bij anderen bakte ik nog extra groente mee omdat het vol met rijst zat en echt heel weinig groente.
Ook de originaliteit qua gerechten is een pluspunt. Punten ter verbeteringen: de verpakking zo maken dat het wat minder ruimte in de vriezer inneemt en de folie zodanig dat er makkelijk gaatjes in geprikt kunnen worden en het beter opwarmt.
Ik blijf sowieso bij prepmymeal.

Classificada 1 em 5 estrelas

bestelling komt nooit aan

bestelling gedaan van over 100 euro. nooit aangekomen. contact gezocht via prepmymeal en ups maar word nergens verder geholpen.

als ik de tracking mag geloven is het eten al anderhalve week onderweg. ik ben bang dat ik ooit op een dag een natte schimmeldoos krijg geleverd.

11 de junho de 2025
logótipo da Prepmymeal.nl

Resposta da Prepmymeal.nl

Beste Ravish,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet is aangekomen, dat begrijpen we heel goed. We willen wel graag verduidelijken dat we je op dezelfde dag dat je contact met ons opnam direct hebben geholpen door een vervangende levering in te plannen. Helaas is ook deze zending door de bezorgdienst niet bij je afgeleverd.

Omdat de levering opnieuw niet is gelukt, hebben we vervolgens een terugbetaling voor je aangemaakt. Ik zie in ons systeem dat het bedrag inmiddels al aan je is teruggestort.

We vinden het jammer dat dit zo is gelopen en begrijpen je frustratie. Uiteraard blijven we altijd ons best doen om onze klanten zo snel mogelijk te helpen wanneer er iets misgaat met een levering.

Groetjes,
Team prepmymeal

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.