Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling, Raspberry PI 4 met toebehoren, is keurig op tijd bezorgd. Echter twee opmerkingen/verbeterpunten: 1. De Raspberry PI zat kaal, dus zonder een anti statitsch plastic zakje in het doosje.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels heb ik een aantal keer een bestelling gedaan bij SOS solutions (Raspberry Pi 4B, Odroid N2+ & C4, Flash geheugen, eMMC geheugen, adapters, heatsink). En tot nu steeds naar alle tevredenheid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een Raspberry Pi behuizing en SD kaart besteld. Was foutje gemaakt en na app contact meteen netjes en klant vriendelijk opgelost! Snel verstuurd en volgende dag binnen. Veel keuze en goede prijzen! K... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
  3. Loja de hobbies
  4. Loja de televisões

Behalve het grootste assortiment voor uw Raspberry Pi zijn wij ook liefhebbers. Daarom leveren wij niet alleen, maar willen wij er ook voor zorgen dat alles naar wens is zodat u optimaal van het product kunt genieten.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

9 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Slechte service

Bieden optie betalen op factuur aan, en krijg paar uur na plaatsing bestelling pas melding dat dit opeens niet kan. Vervolgens krijg ik pas dagen later een betaallink, terwijl ik had willen profiteren van dezelfde dag verzending. Erg jammer. In de correspondentie word verder ook geen compassie getoond helaas.

20 de maio de 2026

Beste Robert-Jan,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u de ervaring zo heeft beleefd.

Bij het afronden van de bestelling staat vermeld dat een eerste bestelling vooraf betaald dient te worden. Daarom hebben wij u ongeveer een uur na het plaatsen van de bestelling gemaild met de vraag of u een proforma factuur of een betaallink wenste te ontvangen.

Onze excuses dat onze reactie op uw bericht van 14:46 pas twee dagen later volgde. Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar in dit geval is dat helaas niet gelukt.

We begrijpen dat dit teleurstellend was, zeker omdat u graag gebruik had willen maken van verzending op dezelfde dag. Dank voor uw feedback; deze nemen wij mee om onze communicatie en responstijden verder te verbeteren.

Reken niet op service

Mijn bestelling is een aantal weken in backorder geweest. Ik heb daar meerdere mails over verstuurd, omdat er niet geïnformeerd werd. Op een gegeven moment was de klantenservice medewerker die mijn mijn casus in behandeling had afwezig en nam een collega het over. Vreemd dat prompt mijn bestelling onderweg was en geleverd werd. Na levering heb ik een klacht verstuurd over het geleverde. Daar is tot op heden (1 week later) niet op gereageerd. Wel krijg ik een tevredenheidsonderzoek via trustpilot. Al met al riekt dit naar prima goedkope spulletjes, maar reken niet op service.

Op mijn klacht is gereageerd, maar dat is dan ook het enige, opgelost is er helemaal niets. Ik heb een duur kastje zonder switch en ook geen ruimte er in voor een switch. Dus niets zoals de omschrijving deed vermoeden.

6 de março de 2026

Resposta da Sos Solutions

Bedankt voor de review Erik, volgens mij is het intussen opgelost toch?

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen, dus kan het niet beoordelen

27 de janeiro de 2026

Resposta da Sos Solutions

Goedemorgen Henk, heeft u een bestelnummer? Dan kan ik u een update geven en kunt u uw review aanpassen.

Ongelooflijke slechte service

Ongelooflijke slechte service. Konden geen order annuleren omdat ze niet reageren op mail of telefoon. Als ze reageren geven ze halve informatie. Heeft me veel mailtjes en 10euro retour kosten gekost omdat ze geen order konden annuleren. Af te raden om hier zaken mee te doen!!!

5 de janeiro de 2026

Beste Hassan,

Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring als negatief heeft beoordeeld, maar willen hierbij wel een belangrijke nuance aanbrengen. Op het moment van bestellen stond er zeer duidelijk en zichtbaar op onze website vermeld dat de klantenservice tijdelijk gesloten was (vanwege kerst en nieuwjaar), terwijl bestellingen gewoon werden verwerkt en verzonden.

Door het plaatsen van de bestelling ging u akkoord met deze situatie. Omdat de order direct in behandeling is genomen, was annuleren niet meer mogelijk. De daaropvolgende retourkosten zijn standaard en niet het gevolg van slechte service, maar van het bestel- en retourproces zoals vooraf gecommuniceerd.

Wij betreuren dat dit tot onvrede heeft geleid, maar kunnen ons niet vinden in de conclusie dat dit het gevolg is van slechte service. Transparantie richting onze klanten staat bij ons voorop.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een item besteld bij hen

Ik heb een item besteld bij hen, een bevestiging gekregen, maar daar blijft het bij.
Geen updates, geen contact, mail gestuurd, geen antwoord
Bij dit item stond er “op voorraad” daarom heb ik het bij jullie besteld.
Het is jammer dat trustpilot de enige manier van communicatie is, maar ik heb dan liever mijn geld terug zodat ik elders kan bestellen

15 de dezembro de 2025

Resposta da Sos Solutions

Wij herkennen ons niet in deze beoordeling. Uw bestelling is na plaatsing correct bevestigd, vervolgens verzonden en inmiddels ook geleverd.

Dat u geen updates zou hebben ontvangen, klopt niet met onze verzendregistratie.

Het is jammer dat u aangeeft geen contact te hebben gehad, terwijl de bestelling volgens planning is afgerond. Mocht u alsnog vragen hebben over uw order, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de gebruikelijke kanalen — wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Prima

Snel geleverd, geleverd wat was besteld en het werkte!

28 de novembro de 2025

Bedankt voor de review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een die werkt !!

Na 3 andere merken te hebben geprobeerd eindelijk eentje dat "out of the box" werkt.
Heeft wel wat geduurd eer het geleverd werd maar et is dan ook een heel drukke periode momenteel

27 de novembro de 2025

Bedankt voor de review!

Raspberry Pi Zero 2W geen leverdatum

03-03-2022 een Raspberry Pi Zero 2W besteld. Tot op heden nog altijd niks ontvangen. Ze zijn overal verkrijgbaar buiten bij SOS Solutions. Net zoals velen hier krijg ook ik te horen dat ze geen voorraad hebben bij de leverancier. Dat terwijl op hun website de geschatte levertijd telkens met 1 a 2 weken op schuift zodat nieuwe klanten zeker zouden bestellen. Ondertussen verwijderen ze alle negatieve commentaar of vragen omtrent de levertijd van hun website...

31 de outubro de 2025

voeding voor raspberry pi

Ik zocht een specifieke voeding voor mijn raspberry pi. Deze voeding was niet op voorraad, maar dit was duidelijk aangegeven en ook de verwachte levertijd. Goed en goedkoop, top!

27 de setembro de 2025

Resposta da Sos Solutions

Dank je wel Henk, dat is fijn om te horen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ernstig vertraagde levering

Eind juni een raspberry pi zero 2w besteld, geschatte levertijd op dat moment ongeveer een week. Het heeft tot half september geduurd voordat de pi uiteindelijk geleverd werd.
Geen enkel bericht gehad over vertraging, niet zo heel prettig dus.
Ondertussen elders besteld en die was er binnen 1 dag, het kan dus ook anders.

29 de junho de 2025

Resposta da Sos Solutions

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen en dat we je daar niet goed over hebben geïnformeerd. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als je elders wel snel geholpen bent.

We nemen je ervaring mee om onze communicatie en voorraad-informatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder.

Goed geinformeerde productinformatie.

Op de website was duidelijk aangegeven dat een product niet op voorraad was bij bestellen en wanneer het product geleverd zou worden.
Product was uiteindelijk eerder geleverd dan verwacht.

26 de agosto de 2025

Bedankt voor uw review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.